13/2/19

Δίκη Siemens: «16 δις δραχμές πήρε το ΠΑΣΟΚ συνολικά» υποστήριξε στην απολογία του ο Θεόδωρος Τσουκάτος

Ο άλλοτε «στρατηγός» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εμφανίστηκε εξοργισμένος με τους πρώην συντρόφους, απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου για την υπόθεση τους ενός εκατομμυρίου γερμανικών μάρκων, ενώ υποστήριξε πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ συνολικά έλαβε 16 δις δραχμές από χρηματοδοτήσεις εταιρειών.

«Το 2000 οι χρηματοδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ από εταιρίες έφθασαν τα 16 δισ. δραχμές. Δεν ήταν μόνο η Siemens, ήταν και άλλες εταιρίες. Αυτές οι εταιρίες συνεχίζουν να υπάρχουν και συνεχίζουν να χρηματοδοτούν κόμματα... Οι ιδιωτικές χρηματοδοτήσεις των κομμάτων ήταν ένα καθεστώς που κανείς δεν ήθελε να το ψάξει ,από κανένα κόμμα. Με έκαναν αποδιοπομπαίο τράγο... Με έστειλαν εδώ ως μαύρο πρόβατο και το ΠΑΣΟΚ σφύριζε κλέφτικα».
Επί δύο και πλέον ώρες ο Θόδωρος Τσουκάτος επιχείρησε να αντικρούσει με την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όσα του καταλογίζονται για το ένα εκατομμύριο μάρκα που φέρεται να έλαβε από τη Siemens το 1999 με σκοπό, κατά την κατηγορία, να διατεθούν σε δωροδοκίες για τη σύμβαση «8002» με τον ΟΤΕ .

Για τη συνέχεια gazetta

6 σχόλια:

  1. Σιγα τα νεα. Εδω ο κοσμος τοχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αγανακτει για την πραξη ...ηθικα....αλλα για την ...αδικια ναναι το μονο θυμα των ανηθικων ....Η πραξη στον νου του ειναι ....φυσικη.Μαλλον δεν θαμαι καλα εγω. Αυτος και οι ...αλλοι ανηθικοι ειναι μια χαρα...φυσιολογικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παραπομπη και το φαινομενο του Τσουκατου, δεν ειναι πρωτογνωρο ουτε πρωτοτυπο στην κοινοβουλευτικη δημοκρατια των κομματων. Ειναι ο κανονας. Αυτο ειναι η δημοκρατια. Λαδωματα, μιζες κομπινες, δημοσιογραφοι, πολιτικοι, επιχειματιες που εξαγοραζουν και διαμορφωνουν τις συνειδησεις των ψηφοφορων.....Αυτοι ξεπουλουν την πατριδα. Ενιοτε υπαρχουν και οι οπισθοφυλακες του συστηματος δημοσιογραφοι που περιγραφουν τα λαμογια σαν Κυριους (πχ Τσουκατους, Σημιτηδες, Μπακογιαννηδες, Σαμαραδες, Μητσοτακηδες,Παπανδεου κλπ.) αλλα και λενε τα λαμογια δημοσιογραφοι οτι οι απατεωνες πολιτικοι και το διεφθαρμενο καθεστως της δημοκρατιας, ειναι μια εξαιρετικη περιπτωση και οχι ο κανονας. Ετσι προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο και να τον κοιμησουν. Ετσι ο κοσμος ειναι σε αφασια και γραφει οπως ο σχολιαστης "οτι ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτοι καμαρι". Χρειαζομαστε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ απο Εθνικιστες και οχι απο δεξιουληδες εθνικοφρονες "πατριωτες". Να ψοφησουν τα λαμογια, να φυγουν οι ντοπιοι και ξενοι λαθροεπιβατες και οιλαθρομεταναστες για να ανασανει η πατριδα και το ζωντανο της κομματι το ΕΘΝΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Τους μονους που φοβαται μαχεται και τρομοκρατει το σαπιο τους καθεστως ειναι οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και στην Ελλαδα τρομοκρατουνται απο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I dont know how you concluded that "κοσμος ειναι σε αφασια". That's something you can only answer. Obviously you misinterpreted a comment actually saying that all politicians are in the same mud and all profiting from this situation.
      On a separate note I will burst your bubble that golden dawn will save Greece. They are not that different than anybody else. Then again people believed Tsipras 4 years ago and even now there will be some that will vote for him.

      Διαγραφή
  4. Times have changed. With a "communist" government nobody gets bribed in drachmas. Billions yes, but in hard currency and gold.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.