10/2/19

Το μεγάλο κόλπο με το βρόμικο χρήμα σε ανυπόληπτα sites και οι αποκαλύψεις που έρχονται

Ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα είναι ακριβώς και το «κύκλωμα» που έχει στηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και φιλικά σ’ αυτόν ΜΜΕ για να στηρίζουν την κυβέρνηση έναντι αδράς διαφήμισης κρατικών οργανισμών ή ελεγχόμενων από το Μαξίμου επιχειρηματιών
H αποκάλυψη των SMS που αντάλλαξαν οι Πάνος Καμμένος και Νίκος Νικολόπουλος και οι μηνύσεις που κατατέθηκαν έχουν το πολιτικό τους βάρος. Οσο βάρος μπορεί να έχουν και αυτοί που εμπλέκονται στο άθλιο σόου που στήθηκε τις τελευταίες ώρες. Είναι γνωστή στο Πανελλήνιο η προσφορά τους στην επικράτηση του λαϊκισμού, της φανφάρας και της ψεκασμένης πολιτικής.

Όμως, οι απειλές του πρώην υπουργού Αμυνας ότι θα δώσει στοιχεία για τη διαφήμιση που έπαιρναν, και προφανώς συνεχίζουν να παίρνουν, sites που ελέγχονται από τον Νίκο Νικολόπουλο, δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.
Ειδικά από τη στιγμή που ο Καμμένος εμπλέκει σε αυτό το κόλπο και τον υπουργό και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Νίκο Παππά.
Συμβαίνει πάντα στις κυβερνήσεις που καταρρέουν να ανοίγουν στόματα. Ειδικά τώρα που ο Πάνος Καμμένος νιώθει ότι απειλείται θα βγει και θα πει πολλά και θα βγάλει τους σκελετούς από τη ντουλάπα της κυβέρνησης. Και προφανώς ο πρώην υπουργός γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα της τετραετούς θητείας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Απλά, ακόμη και δεν έχει αποφασίσει πότε θα ξεκινήσει το μαρτύριο της σταγόνας κατά του πρωθυπουργού. Οσοι γνωρίζουν το χαρακτήρα του Καμμένου και το πολιτικό του εκτόπισμα είναι σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα παίξει το τελευταίο του χαρτί σε πολλές δόσεις. Οι αποκαλύψεις που θα κάνει σταγόνα – σταγόνα θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Για τη συνέχεια in.gr

4 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που το πάρτυ με τα πληρωμένα sites ξεκίνησε μόλις το 2015 και το παίζει μόνον η Κυβέρνηση, οπότε ευθύς μόλις πάρει την αυτοδυναμία ο Κούλης (θέμα χρόνου) θα διορθωθούν όλα και αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ έτσι πιστεύω, το γεγονός δε ότι στην αποκάλυψη συμμετέχει και ο ιδιοκτήτης του in. gr και του NOOR1 μας κάνει να ανατριχιασουμε.
      ΜΊΑ ΖΩΉ ΠΑΟΚ

      Διαγραφή
  2. Πανουλη βαλε φωτια στην μπαρουταποθηκη και καντο κουγκι οσο ακομη μπορεις πριν σε φαει ο πρων συνεταιρος σου.
    Αν βεβαια εμαθες το μαθημα του χρησιμου ηλιθιου που παντα πετιεται σαν στιμμενη λεμονοκουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.