21/2/19

Συνέντευξη Σάββα Καλεντερίδη στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV: Να αποβάλουμε το πνεύμα ηττοπάθειας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών (βίντεο)


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΠΠΛ-Μ o κ. Σάββας Καλεντερίδης έδωσε τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2019 (15:00), συνέντευξη στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ tv.
Θυμίζουμε ότι η «Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία» (ΠΠΛ-Μ), που διοργάνωσε ομιλία στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (ΔΩΛ), την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00, με ομιλητή τον Συγγραφέα & Γεωστρατηγικό Αναλυτή κ. Σάββα Καλεντερίδη, με θέμα: «Πώς φθάσαμε στη Συμφωνία των Πρεσπών. Η επόμενη μέρα», με την στήριξη πολλών φορέων του νομού Λάρισας.

6 σχόλια:

  1. Είναι εξωφρενικό να ακούς ότι η ΚΝΕ μοίρασε φυλλάδια που έγραφαν ότι «είναι αλυτρωτισμός να λες ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική»! Ανιστόρητοι και ιδεοληπτικοί στο ΚΚΕ, όπως και οι περισσότεροι Συριζαίοι!
    Μπράβο στον κ. Σάββα για την διαρκή ενημέρωση ως προς την ιστορική αλήθεια. Είναι τόσο εξόφθαλμη η αδικία από αυτή την προδοτική συμφωνία, και όμως επιχειρείται να παγιωθεί σιγά σιγά και αυτό όπως τόσα άλλα.
    Πρέπει να μείνουμε όλοι «στα κάγκελα», και να μην συμβεί το συνηθισμένο φαινόμενο της «πολιτικής εκτόνωσης» μέσω της εκλογικής διαδικασίας που θα έρθει και της αλλαγής προσώπων, γιατί δυστυχώς όλοι σχεδόν είναι υποτελείς και εντολοδόχοι της Μέρκελ και των Αμερικανών και δεν πρόκειται να πουν ΟΧΙ σε τίποτα. Και όπως ακούγεται, θέλουν λύση-σκούπα και σε άλλα εθνικά θέματα.
    Ο δε Μητσοτάκης, «βολεύτηκε» μια χαρά με όσα έγιναν, και απέφυγε την «καυτή πατάτα» του Σκοπιανού. Δημαγωγός και αυτός, «πατριώτης» εκ του ασφαλούς. Γιατί δεν έκανε πιο δραστικές κινήσεις αν δεν ήθελε να ψηφιστεί η συμφωνία; Γιατί δεν παραιτήθηκε; Κάποιο στέλεχος της Ν.Δ. είπε ότι «αν ο Μητσοτάκης επέλεγε την οδό της παραίτησης, δεν θα ήταν σίγουρο αν θα τον ακολουθούσαν οι βουλευτές του... είδαμε και πάθαμε να τους πείσουμε να μην ψηφίσουν την συμφωνία..».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)Υπεγράφη μία προδοτική συμφωνία.
    Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές.
    Υποστήκαμε, χωρίς πόλεμο, μία μεγάλη και άδικη ήττα, που μπορεί να έχει στο μέλλον σοβαρότατες συνέπειες, που άπτονται ακόμα και στην εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.
    Προφανώς, θα ταλαιπωρηθούμε πολλά χρόνια για να μπορέσουμε να την ακυρώσουμε αυτήν την άθλια συμφωνία.

    2)Να πάρουμε το μάθημα μας? Να προσέχουμε ποιούς ψηφίζουμε, διότι διαφορετικά θα υποστούμε και χειρότερα.
    Είναι ολοφάνερο ότι χρειαζόμαστε στην εξουσία της χώρας μας έντιμους ανθρώπους, πραγματικούς πατριώτες, που να έχουν φόβο Θεού (διότι χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται), ικανούς, αλλά και με γερό στομάχι.

    3)Είναι χριστιανικό καθήκον μας σε προσωπικό επίπεδο να συγχωρούμε όσους μας έβλαψαν. (Θέλει βέβαια και τεράστια προσπάθεια).
    Όσον αφορά όμως το κράτος, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποδίδεται δικαιοσύνη σε όσους έβλαψαν τον Ελληνικό λαό.

    4)Νόμοι του Σόλωνος:

    Άρθρο 3. Εάν κάποιος προτείνη νόμο μη επωφελεί, διώκεται και τιμωρείται.
    Άρθρο 89. Ο υπεύθυνος ο οποίος δεν λογοδότησε για τις πράξεις του δεν μπορεί να διαθέσει την περιουσία του.
    Άρθρο 90. Δέν επιτρέπεται στον υπόλογο για κάποια εξουσία να αποδημήσει.
    Άρθρο 93. Αυτός που αναλαμβάνει μία εξουσία, ενόσω χρωστά στο δημόσιο, τιμωρείται με θάνατο.
    Άρθρο 95. Ός εάν άρξει εν την πόλη της δημοκρατίας καταλυθείσης νηποινή τεθνάνε, και τον αποκτείνοντα όσιον είναι, και τα χρήματα έχειν του αποθανόντος.
    Άρθρο 441. Εάν κάποιος προδώσει την πόλη ή κλέψη τα ιερά πράγματα πρέπει να δικαστεί στο δικαστήριο και εάν καταδικαστεί, να μην ενταφιαστεί στην Αττική και να δημευθεί η περιουσία του.

    https://aatosmihalis.files.wordpress.com/2017/03/cf83cebfcebbcf89cebdcebfcf83-cebdcebfcebccebfceb9.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δε συγχωρώ κανέναν προδότη και απόλυτος στόχος είναι η τιμωρία των προδοτών. Αυτοί έβλαψαν την πατρίδα μου και το έθνος μου και τους νεκρούς μου και τους αγέννητους όχι μόνο εμένα επομένως δεν υπάρχει περιθώριο συγχώρεσης κανένα

      Διαγραφή
  3. ΝΔ= 36%......Συριζα =24%....κλπ....κλπ..
    Ειναι ..αληθεια ?? Η ειναι ανεκδοτο ??
    Ειναι αληθεια αυτο το ...60% ...συν Πασοκ...συν ΚΚΕ...συν ρεταλια τινα .ισον 80 %....??? Αν ναι...πσραγγειλετε ...ταφους...Ευτυχως δουλευουν οι σιδεροφρακτες αξιες ενος μεγαλειωδους ...πολιτευματος...πλειοψηφιων... Μην δινετε σημασια στις απωλειες...το συστημα θα ζησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.