22/2/19

Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ: “φασισταριά” αυτοί που είναι έξω και αντιδρούν για τη Μακεδονία (video)

Ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Χρήστος Γιαννούλης αποκάλεσε έτσι όσους αντιδρούν, με αφορμή πολίτες που διαμαρτύρονταν έξω από ομιλία του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Κατερίνη
Στην… γραμμή του πρωθυπουργού και ακόμα παραπέρα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αποκάλεσε «φασισταριό» όσους διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών.
Όπως ο Αλέξης Τσίπρας κατά την Σύνοδο των Χωρών του Νότου στην Κύπρο είχε δηλώσει σε «πηγαδάκι» πως εκείνοι που διαφωνούν με την συμφωνία με τα Σκόπια είναι «ακροδεξιοί», έτσι και ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 κύριος Γιαννούλης, που είναι πλέον υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποίησε ακραία ρητορική στους χαρακτηρισμούς του.
Η αφορμή δόθηκε όταν σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης στην Κατερίνη, αποδοκιμάστηκε έντονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος από ομάδα πολιτών που βρέθηκε εκεί.
Όταν ο Χρήστος Γιαννούλης ανέβηκε στο βήμα της ίδιας εκδήλωσης και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, είπε: «Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου. Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».


thepresident

12 σχόλια:

  1. Μα τι στο καλό! διαβάζουν ελληνικά, αφού σχολιάζουν, αλλά δεν ξέρουν να γράψουν; Δεν μας αφήνουν ήσυχους, λέω εγώ; Όσο για τον κ.Γιανούλη, κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. If you had read my response to you from a few days earlier mr. Apostolopoulos you wouldn't had made this comment. It is worrisome when someone believes that only those who respond in Greek have the right to concern about Greece. It's really a pitty.

      Διαγραφή
  2. Αναρωτιεμαι αν ευκολα γινεται να λες εσυ αυτους φασισταρια μπορω και εγω τοσο ευκολα να σε πω κομμουνι?

    Ειναι πραγματα αυτα? Εσεις πρεσβεύεται την ενοτητα του εθνους, η επενδύετε στην πολωση και διαιρεση?
    Εισαι εσυ μορφωμενος ανθρωπος ετοιμος να αναλάβεις το φοβερα βαρυ καθηκον της πλοηγησης του Ελληνικου εθνους μεσα στα νερα της ιστοριας?
    Που ειναι τα επιχειρηματα σου στο γιατι αυτοι οι ανθρωποι εχουν καταλαβει λαθος και δεν αναγνωρίζουν την αληθεια. Αλλα αν μαλλον δεν εχεις επιχειρηματα τοτε αρχιζεις τις επιθεσεις και καθυβριση της καθε ομαδας ατομων που δεν συμφωνουν με εσας.
    Ναζιστικες πρακτικες δηλαδη. Επομενως μαλλον μιλας για τον εαυτό σου οταν αναφερεις φασισταρια κτλ.
    Αλλα παλια μου τεχνη κοσκινο συναισθηματικος αποκλειστικα λογος να διεγειρουμε το θυμικο και να προσπεράσουμε το λογικο.
    Σκεφτηκες το παιδι σου ε?
    Ναι , αλλα μαλλον με αλλη εννοια.
    Ισως θα επρεπε να ευχαριστήσεις το φασιστοπληθος γιατι αν δεν υπηρχαν αυτοι να σε κανουν να σκεφτεις το ταλαιπωρο το παιδι σου που θα μεγαλωσει με αυτα τα φασισταρια , δεν θα εμπαινες μεσα στη μαρμιτα με κουταλι ετοιμο ανα χειρας.

    Ανθρωπακια που κρυβονται πισω απο συναισθηματικα κολπα και ανενημερωτες θεσεις , προθυμοι να αλλοιωσουν την ορθια σταση κοιτωντας τους ιδεολογικους νταβατζηδες τους στα παπουτσια, με χειλη να τρεμουν και μυαλα προθυμα προς υποταγη.

    Αυτοι ειναι Κυριοι οι εχοντες το δημοσιο λογο.
    Οι ψειρες στο κεφαλι του εθνους μας που τρεφονται εκμεταλλευόμενοι την βαρεμάρα του ξενιστη να αντιμετωπίσει το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του βάζεις δύσκολη ερώτηση Δημήτριε, και ένα αριστερό μυαλό σε δύσκολες ερωτήσεις ρετάρει.
    Κατά τ' άλλα, θα του έλεγα στα .... το πού θα στείλεις τα παιδιά σου μεσιέ, μας νοιάζουν όσο νοιαζόμαστε και για την πάρτι σου, δηλαδή μπορείτε να μετακομίσετε στον αγύριστο και ακόμη παραπέρα. Εμείς δεν θα κλάψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχουν γυναικες που κανουν πεζοδρομιο για να ζησουν.
      Τωρα βλεπω και πολλα ..αντρακια....Εχουν παρει ολα τα πεζοδρομια των ξενων ..σβαρνα...

      Διαγραφή
    2. Κρις...παντως οι ανθρωποι των ..σπηλαιων..εχουν και πλακα...οταν τραυλιζουν δυο ηχους που ξερουν ολους κι ολους..

      Διαγραφή
  4. Δεν βγήκε εξω να τους το πεί κατάμουτρα ο "κύριος" περιφερειάρχης...Πίσω απο τοίχους, ΜΑΤ και ασφαλίτες λές οτι γουστάρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί Γιαννούλη είναι φασιστακια ; Και ας υποθέσουμε ότι είναι, εσύ τι είσαι;
    Να σου πω εγώ !! Είσαι ένας άκρως συμφεροντολόγος και ανέντιμος που το μόνο που σε νοιάζει είναι η καρέκλα σου !!! Και άλλαξε μυαλό και μη προσβάλλεις το παιδί σου με τις πράξεις σου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αναγούλα προδότη της πατρίδα σου γιαννούλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.