31/3/19

Η Ζωή "εκτελεί" στα τρία μέτρα Τσίπρα και Παππά και τους εμπλέκει στην υπόθεση παράνομου πλουτισμού του Πετσίτη!!!

Κωνσταντοπούλου: Ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με τον Παππά και τον Τσίπρα...

Καταγγελίες και υπαινιγμοί από την Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Μανώλη του Παππά: «Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά... Δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παππά, του Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους» - Είπε για Τσίπρα: Να πάει στα Σκόπια και να μείνει εκεί, είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα

«Όταν ένα πρόσωπο όπως ο Πετσίτης, ανύπαρκτων προσόντων, βρίσκεται με εκτιναγμένα τα εισοδήματά του εις εκατονταπλούν, βρίσκεται να συνδιαλέγεται με οικονομικούς παράγοντες και βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις επιρροής, αυτό γίνεται λόγω της σχέσης του με τον Παππά και με τον Τσίπρα.

Ο Πετσίτης αποδείχθηκε ότι ήταν πρόσωπο του στενού, στενότατου περιβάλλοντος Τσίπρα και Παππά» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τον Μανώλη Πετσίτη.
«Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του. Τον είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντοπολίτευση και ο Παππάς ήταν ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα» συνέχισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και συνοδοιπόρος του σημερινού πρωθυπουργού μέχρι το δημοψήφισμα του 2015.


«Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με την σχέση του με την εξουσία. Με τον Τσίπρα, με τον Παππά, με την κυβέρνηση» επισήμανε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Σκάι και στον Γιώργο Αυτιά.

«Υπ' αυτή την έννοια, δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παππά, του Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους και πρέπει να δημοσιευτούν τα πόθεν έσχες» υπογράμμισε η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

«Πρέπει να δημοσιευθούν τα πόθεν έσχες» συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί τέσσερα χρόνια να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πόθεν έσχες που υποβάλλονται και η διαδικασία αυτή δεν υπάρχει για να κάθεται πάνω τους ο κ. Βούτσης και να κάνει παιχνίδια εκβιασμών και επιρροής. Τα πόθεν έσχες υποβάλλονται για να δημοσιεύονται. Εδώ όμως δεν έχουν δημοσιευθεί από τον κ. Βούτση και από την κυβέρνηση Τσίπρα από εποχής του 2015. Μόνο της πρώτης περιόδου του 15 δημοσιεύθηκαν και αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Φλαμπουράρη ο οποίος ξεκάθαρα ανέλαβε υπουργείο ενώ κατείχε μετοχές, είχε σχέση με ανώνυμη εταιρεία και ξεκάθαρα παραποίησε, προχρονολόγησε ιδιωτικό συμφωνητικό με προκλητικό τρόπο για να αποφύγει τις συνέπειες αυτού που αποκαλύφθηκε».

Μετά τους βαρείς υπαινιγμούς για την υπόθεση Πετσίτη και τις σχέσεις του «Μανόλο» με τους κυρίους Νίκο Παππά και Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Δεν μπορεί σ΄αυτή τη χώρα που ο άνθρωπος της καθημερινότητας δεν μπορεί να επιβιώσει, δεν μπορεί κάποιοι να πλουτίζουν, να κάνουν βόλτες με τζετ, με πρωθυπουργικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, να επιδεικνύουν την χλιδή, να παριστάνουν τους δήθεν αριστερούς και να μην ελέγχονται...».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Σκάι (οι δηλώσεις της για τον Μανώλη Πετσίτη από το 06:12): 



Ζωή σε Τσίπρα: Να πας στα Σκόπια και να μείνεις εκεί, είσαι ανεπιθύμητος εδώ... 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκλήθη να απαντήσει τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό με αφορμή την επικείμενη επίσκεψή του στα Σκόπια που προγραμματίζεται για την Τρίτη 2 Απριλίου. «Θα του έλεγα να πας και να παραμείνεις εκεί, μην γυρίσεις καλύτερα, διότι είσαι πια ούτως ή άλλως ανεπιθύμητος στη χώρα σου, έχεις προδώσει τον λαό σου και έχεις προδώσει και την Μακεδονία, την ιστορία μας, την πολιτισμική κληρονομιά της αρχαίας Μακεδονίας...» απάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου ότι θα έλεγε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Πιο καλά θα περάσει» στα Σκόπια, υποστήριξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και συμπλήρωσε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει ελεεινά αποτελέσματα, πρέπει να ακυρωθεί, είναι ούτως ή άλλως άκυρη κατά το Διεθνές Δίκαιο, κατά το Σύνταγμά μας, κατά το υπερνομοθετικό πλαίσιο, όμως χρειαζεται μια κυβέρνηση που θα την αμφισβητήσει υλοιποιώντας την πραγματική βούληση και εντολή του ελληνικού λαού,υλοποιώντας εκείνο που αποτελεί εθνικό καθήκον». Απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους, τους κάλεσε «να μην ξεγελαστούν οι πολίτες, να μην δώσουν εμπιστοσύνη ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών ζημιώνοντάς μας, ούτε και στη ΝΔ που δεν έφερε πρόταση μομφής για να την αμφισβητήσει».

«Ο Τσίπρας έχει κάνει τα χατήρια όλων των ξένων δανειστών...»

«Ο Τσίπρας έχει κάνει όλα τα αντίθετα απ' αυτά που υπηρετούν τον ελληνικό λαό και απ' αυτά που υποχρεούται να κάνει ως πρωθυπουργός. Εχει κάνει τα χατήρια όλων των ξενών δανειστών, όλων των ξένων δυναστών, όλων των τραπεζιτών, όλων των εσωτερικών οικονομικών παραγόντων οι οποίοι περνάνε μέλι την ώρα που ο λαός στενάζει, νομίζω ότι καλύτερα να πάει σε μια άλλη χώρα...» επισήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια, Μπράβο Κύριε Καλεντερίδη, για τα σωστά -ΠΡΩΤΑ Ελληνικά-Πατριωτικά και μετά οτιδήποτε άλλο- αισθήματα και κριτήριά σας. Αυτό άλλωστε είναι κα το Μέγα Ατού, στοιχείο έλξης και λόγος εγκύκλιου σεβασμού των σκεπτομένων Ελλήνων στον Ινφογνώμονα.
    Η κ.Κωνσταντοπούλου είναι πρόσωπο με δύσκολο χαρακτήρα, αλλά αδαμάντινης σε σκληρότητα και αδιαλλαξία, ακεραιότητας, συνέπειας, αγωνιστικότητας και σεβασμού στο Σύνταγα, την Δημοκρατία και τους Νόμους -στην υπηρεσία των οποίων δεν έχει κάνει το παραμικρό σκόντο.
    Εξέχει επομένως, κατά χιλιόμετρα ύψους, από κάθε άλλη προσφερόμενη επιλογή. Και όσο και αν υπολείπεται σε ταλέντο δημοσίων σχέσεων και "μέσα" προβολής, τα πάρα πάνω σπάνια στην
    ντόπια και στην Δυτική αγορά χαρακτηριστικά της τελικά θα επιβληθούν σε ένα σοφότερο σε πείρα λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.