22/3/19

Η μεγαλύτερη απάτη των κρατιστών

, είναι ότι χρεώνουν τις παρενέργειες του κρατισμού στον φιλελευθερισμό. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν "ακλόνητο άλλοθι" και ασυλία στα μάτια των ψηφοφόρων, ώστε να συνεχίζουν το φαγοπότι με τα λεφτά των φορολογούμενων.
Πλασάρονται δηλαδή αρχικά ως "ανθρωπιστές και φιλολαϊκοί", ρημάζουν τα δημόσια ταμεία (υπέρ...πάρτης και κομματικού στρατού) και μόλις έρθει η συνέπεια της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ πολιτικής, (δηλ.η ανάγκη για αύξηση φορολογίας ή για περικοπές μισθών-συντάξεων, ώστε να κλείσουν οι τρύπες που άνοιξαν στην οικονομία) τότε ωρύονται κατά του....νεοφιλελευθερισμού και παριστάνουν τους "επαναστάτες υπέρ του λαού", αντί να πουν στους πολίτες την αυτονόητη αλήθεια:
Αν θες τα πάντα να είναι δημόσια, τότε θα δεχτείς να μπαίνει άγριο φορολογικό χέρι στην τσέπη σου.
Αν θέλεις μεγάλους μισθούς και ανάπτυξη, τότε χρειάζεται χαμηλή φορολογία, άρα μικρότερο κράτος για να κοστίζει φτηνότερα σε φόρους.
Αν όμως, αγαπητέ κρατιστή, είσαι υπέρ της λεηλασίας του δημόσιου χρήματος ή του σοσιαλισμού με δανεικά (με τον μανδύα της "κοινωνικής πολιτικής"), τότε η φοροεπιδρομή και η σκληρή λιτότητα που νομοτελειακά θα ακολουθήσουν, είναι συνέπειες των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ επιλογών και όχι του...νεοφιλελευθερισμού, του "ανάλγητου" καπιταλισμού, των illuminati και των εξωγήινων. Τελεία και παύλα.


1 σχόλιο:

  1. Μπλέξαμε τα μπούτια μας...

    Η μεγαλύτερη απάτη των αντι-κρατιστών, δηλαδή αυτών που θέλουν το ιδιωτικό κράτος, είναι να σου λένε ότι οι πολιτικοί ρημάζουν τα δημόσια ταμεία υπέρ...πάρτης και κομματικού στρατού και όχι υπέρ των πολυεθνικών εταιρειών πουλώντας δημόσια περιουσία σε εξελευτικές τιμές (βλέπε ΟΤΕ και ότι έχει πουληθεί με τα μνημόνια).

    Η μεγαλύτερη απάτη των αντι-κρατιστών είναι η απόλυτη μούγκα για την διάσωση των τραπεζών από φορολογούμενους πολίτες και κατά τα άλλα μιλάνε και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα περί αύξηση φορολογίας ή για περικοπές μισθών-συντάξεων , φοροεπιδρομή και σκληρή λιτότητα...

    Η μεγαλύτερη απάτη των αντι-κρατιστών είναι η απόλυτη μούγκα για τις Offshore... εδώ γιατί δεν έχει φοροεπιδρομή Γιάννη Μανώλη...

    Και πάει λέγοντας.....

    Τροικανέ Γιάννη Μανώλη δεν θέλουμε τα πάντα να είναι δημόσια. Δεν θέλουμε το περίπτερο ή το ψιλικατζίδικο να είναι δημόσια. Θέλουμε όμως ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, οι Αστικές Συγκοινωνίες, οι Φυλακές, η Τράπεζα της Ελλάδος κ.λ.π. να είναι δημόσια.... καπίτο;

    Τέλος, ξερόλα, τροικανό παπαγαλάκι και ρατσιστάκο Γιάννη Μανώλη δεν ισχύει αυτό που γράφεις: “Εγγύς ο καιρός γαρ, διότι Έλλην εστί ζαγάρ!”, το σωστό είναι: “Εγγύς ο καιρός γαρ, διότι Γιάννης Μανώλης εστί ζαγάρ!” Το τι ζαγάρ είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.