22/3/19

Ευ. Αποστολάκης για δηλώσεις Χ. Ακάρ: Θα πρέπει να σοβαρευτούν και να ξέρουν τι λένε

Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η θάλασσα του Αιγαίου και της Κύπρου ανήκουν στην Τουρκία έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.
Ο κ. Αποστολάκης κάλεσε τον Τούρκο ομόλογό του «να σοβαρευτεί και να μην πετάει ρουκέτες για εντυπωσιασμό».
Ολόκληρη η δήλωση Αποστολάκη:
«Όπως βλέπετε οι δηλώσεις του Ακάρ, παρόλο που είμαστε σε περίοδο που αγωνιζόμαστε να βρούμε τρόπους για να χαμηλώσει η ένταση, μας ξαφνιάζουν με κάτι καινούριο, με πράγματα που δεν βασίζονται στη λογική.
Η αρχή της Ελλάδος είναι ότι σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις συνθήκες. Όταν οι αρχές αυτές αμφισβητούνται θα πρέπει να προβληματιστούμε.
Θεωρώ ότι δεν μπορώ να δώσω σοβαρότητα σε τέτοιες δηλώσεις. Θα πρέπει να σοβαρευτούν και να ξέρουν τι λένε. Να μην πετάνε ρουκέτες για εντυπωσιασμό».
Καθημερινή

8 σχόλια:

  1. Εμείς γνωρίζουμε τι λέμε και πολύ περισσότερο τι πράττουμε; Όταν από μόνοι μας χαρίζουμε 3000 χρόνια ιστορίας στους Σκοπιανούς, γιατί οι Τούρκοι να μην επικαλεστούν τα 1000 χρόνια (από το Ματζικέρτ και μετά) παρουσίας τους στην περιοχή για να εδραιώσουν τη θέση τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «...να σοβαρευτεί και να μην πετάει ρουκέτες για εντυπωσιασμό...»

    Κύριε ΥΠΕΘΑ,

    Για εντυπωσιασμό πετάει κάποιος ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ. Όταν πετάει ΡΟΥΚΕΤΕΣ, δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει - μάλλον κάτι άλλο επιδιώκει. Εσείς, ως πρώην Αξκος του ΠΝ, πρώην ΑΓΕΝ, πρώην ΑΓΕΕΘΑ και νυν ΥΠΕΘΑ θα έπρεπε να γνωρίζετε την διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oρθως.
      οι υπο τουρκικων( και βρεττανικων ΝΑΙ ) μαχητικων εκτοξευθεισες ρουκετες κατα Ελληνικων Κυπριακων δυναμεων στην Κυπρο 1974, συνδυασανε εντυπωσιασμο με πανωλεθρια, λογω εγγυτητος και εγγυησεως εξασφαλισμενης , μονοπωλιακης υπεροχης ενεκα δεδηλωμενης επαιτειακης προδοσιας.
      Να μην ξεχνιομαστε.
      Ευχομαι μονον οι κεφαλες του στρατου, να μην χρειαστουν δυο μηνες να σκεπτονται και να συσκεπτονται (οπως ΙΜΙΑ Σημιτης ), μεχρι να διεπιστωσουνε εαν προκειται για ασκηση, συνεργασια συμμαχικη, η εισβολη και προδοσια δηλ πανωλεθρια.
      Οι ενστολοι να αναλαβουν ευθυνας.

      Διαγραφή
  3. Εὖγε γιά τίς δηλώσεις αὐτές τοῦ κου Ἀποστολάκη, σέ μιά χώρα στήν ὁποία ὄποιος λέει τήν ἀλήθεια ἤ κάτι σωστό, γιά ἐθνικά ἰδίως θέματα, εὑρίσκεται ἀντιμέτωπος μέ τόν συνασπισμό τῶν βλακῶν (βλ. τό σχετικό ἔργο τοῦ Λεμπέση, Ἀθήνα 1943).

    Κατά τά λοιπά, κε Ἀποστολάκη, μιά μέρα ὅλοι οἱ κάτοικοι τῆς ΠΓΔΜ θά εὐγνωμονοῦν ὅσους ἀπό ἐμᾶς τούς Ἕλληνες ἐπιμένουν ὅτι ἡ Ἑλληνική Μακεδονία εἶναι ἡ μοναδική Μακεδονία, καί ὅσους μᾶς ἀκολουθοῦν, γιατί μόνο ἔτσι θά γλιτώσουν καί ἐκεῖνοι μαζί μας ἀπό τήν φρικτή δουλεία ἄλλως ἐκτοπισμό πού ἑτοιμάζουν γι' αὐτούς καί γιά μᾶς, οἱ φίλοι τοῦ κ. Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θεμα μηνων να προσελθουν στην μητερα ελλαδα.Δεχθηκαμε τον καθε χασαν και αυτους τους απομονωσαμε.Τετοια βλακεια, και να το ηθελε καποιος ητο αδυνατο να συμβει.Αν προλαβουμε.Οι απογονοι ταμερλανου και τζεκινσ χαν ειναι ετοιμοι.Παμε για μαχη Κιλκις νουμερο δυο.
      Εννοω τον τρομο που λεγεται βουλγαρια.Οι παλιοι ξερουν.

      Διαγραφή
  4. Ο σκυλος γαβγιζει αλλα μολις βρει την ευκαιρια θα δαγκωσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκύλο που γαυγίζει, μην τον φοβάσαι
      Εκτός και εάν φοβάσαι και τις υλακές του, οπότε βλακωδώς και εθελόδουλα-δουλοπρεπεώς ως καλό και υπάκουο γιουσουφάκι του προσφέρεις κομμάτι σου για να το ξεθυμάνεις-κατά την άλλη αισχρή δουλοπρεπή εκδοχή: "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω"
      όσο για τον Αποστολάκη (δείγμα καθαρόαιμου κυνοειδούς, της πολεμικής φυλής "ciu-aua"!!!), δεν μας απασχολεί τι λέγει, αυτός δεν ευρίσκεται και δεν πρόκειται ποτέ να ευρεθεί στο πεδίο των επιχειρήσεων, γι' αυτόν ισχύει το κοινώς λεγόμενον: "σήμερα είναι, αύριο δεν είναι". Και μελλοντικά σε ψηφοδέλτιο την δική του ψήφο δεν θα την εύρει. Ποιος ασχολείται σοβαρά με αναλώσιμους και εκ προοιμίου τελειωμένους σαν αυτόν;
      Το εθνικό καθήκον άλλοι θα το εκτελέσουν

      Διαγραφή
  5. Δεν φοβαμαι τον σκυλο ,φοβαμαι αυτους που θα διοικουν οταν θα χρειαστει να εκτελεσουμε το Εθνικο μας καθηκον , θυμησου τα Ιμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.