25/3/19

Με την παρέλαση διορισμένων του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας

Με την παρέλαση του επίλεκτου τάγματος Ειδικών Διορισμών της κυβέρνησης ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η οποία γιορτάστηκε με λαμπρότητα σήμερα στην Αθήνα.

Κρατώντας σημαίες με μηνύματα όπως «Αιέν Αριστερεύειν», «Αμύνεσθαι Περί Πάρτης» και «Ήμουν Κι Εγώ Στο Δεκαπενταμελές», η μονάδα παρέλασε με χαλαρό βηματισμό υπό τους ήχους εμβατηρίου που είχε γράψει ειδικά για την περίσταση η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Μετακλητού Υπαλλήλου στην είσοδο της Βουλής.


Για τη συνέχεια tovatraxi.com

5 σχόλια:

 1. Πήγε στην εξέδρα των επισήμων με πανό "Ο Θεός συγχωρεί. Οι Έλληνες Μακεδόνες ποτέ"

  https://www.youtube.com/watch?v=Kbe7xeVcdFI&feature=youtu.be

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κ. Φωτη, Μπραβο για το βιντεο.
   Οσο υπαρχουν ΛΕΒΕΝΤΕΣ σαν αυτον τον Κυριο υπαρχει ελπιδα να μην χαθει αυτος ο τοπος οσο και να προπαθουν οι ανθελληνες πολιτικοι μας.

   Διαγραφή
  2. Δυστυχώς ο Σαράντος Καργάκος δεν υπάρχει πλέον παρά μόνον σε βίντεο ή σε ήχο.

   Ευμένης Καρδιανός

   Διαγραφή
 2. Αν μάλιστα πήγαινε παραπίσω, στο πρόσφατο παρελθόν και στο απώτερο, η εν λόγω παρέλαση ακόμα δεν θα ειχε τελειώσει ή κάνω λάθος; Καλό το χιούμορ αλλά να θυμόμαστε ότι οι σημερινοί άθλιοι δεν φύτρωσαν μετην τελευταία βροχή. Έχουν προγόνους ομόαιμους και ομόσταυλους κι ας νομίζουν κάποιοι ότι είναι εξώγαμοι και νόθοι. Γνήσιοι απόγονοι είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ακριβώς κ. Αποστολόπουλε. Γνήσιοι απόγονοι, των χειροτέρων εκείνης της περιόδου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.