22/3/19

Ο Ερντογάν λέει τις ίδιες παπαδιές και είναι δέκα χιλιάδες ευρώ το μήνα φθηνότερος ...

Τσιρώνης: Το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο! Τι να κάνουμε τώρα...


37 σχόλια:

  1. Σε ακούω και τρελαίνομαι! !! Καταλάβατε συνελληνες Ποιοι είμαστε, τι λαός είμαστε !!!!!! Σαν και αυτόν τον ηλιθιο έχουμε πολλούς στην κυβέρνηση και πολλοί που στηρίζουν αυτούς !!!!!! Αυτοί είμαστε !!
    Που θα πάει , δεν θα φανεί ΕΚΕΊΝΟΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.2000 Ν.Μ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΑΛΟΥΚΙ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΔΙΕΣ.Υ Γ.ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
    2. Ο Νίκος καλά τα λέγει, πως είναι δυνατόν να χαρακτηρίσεις όσους τους ψήφισαν και όσους τους ανέχονται εάν όχι ΛΑΠΑΔΕΣ και ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ
      Και μην θίγεσαι

      Διαγραφή
  2. Λέει ουσιαστικά αυτό που λένε οι Τούρκοι, ότι το Καστελόριζο ''επικάθεται'' στην Τουρκική υφαλοκρηπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτό λέει η Τουρκια συν το ό, τι δεν έχει δικαίωμα για ΑΟΖ.

      Διαγραφή
    2. Το αντίθετο το αναγνώρισαν ήδη τα γιουσουφάκια του soros και είναι προφανές ότι θα πράξουν τα ίδια και στα υπόλοιπα θέματα τι δεν κατάλαβες;
      Αλλά δεν κατάλαβα ποια είναι η δική σου θέση Κριστιάν;
      Ολοκληρωμένη θέση υπάρχει; ή αρκείσαι απλώς σε σύντομα ειρωνικά σχόλια ή σε αναλύσεις γεωγραφίας και χαρτογραφίας; Αυτά ισχύον μόνον σε υπεραναλυτικές θεωρητικές μονογραφίες για το δίκαιο της Θάλασσας κλπ. κλπ., που τα ξέρουμε ήδη, από εκεί και πέρα τι;
      Αυτό μόνον; Ολοκληρωμένη θέση έχεις;

      Διαγραφή
    3. - Δεν κατάλαβα το τι δεν κατάλαβα
      - Μα τη θέση μου για το αντικείμενο της ανάρτησης «το Καστελλόριζο δεν είναι στο Αιγαίο» την εξέφρασα με σαφήνεια.
      - Ολοκληρωμένη θέση για πιο πράγμα, αγαπητέ John Fitzgerald Kennedy;

      Διαγραφή
    4. ..αυτό που απαντάς δεν χρειάζεται διευκρίνιση, όμως θέση στην ιστορία αυτή έχεις; αλλιώς τι σχολιάζεις; να διατυπώσεις άποψη για το όλο θέμα ναι, αλλά προς τι η παράθεση των συντεταγμένων;... Αυτό οδηγεί στην σκέψη της πιθανής; συνηγορίας στο μοίρασμα, συμφωνείς με την ιδέα αυτή; πέρα από παραφιλολογίες και συνθήματα που εν τέλει δεν ενδιαφέρουν κανέναν
      Την βασική ιδέα σου για το μοίρασμα να αναφέρεις
      Αναμένω απάντηση

      Διαγραφή
    5. Διαταγή λοιπόν κ. JFK. Ας είναι.
      Δεν σχολίασα, έδωσα στοιχεία για το «Καστελλόριζο δεν είναι στο Αιγαίο» καθώς διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι δεν το ήξεραν, μάλλον ούτε κ’ εσύ.
      Η παράθεση των συντεταγμένων –δεν σ’ άρεσε αλλά τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι αερολόγοι- το διευκρινίζει.
      Για τη τηλεοπτική συζήτηση, άποψη μου είναι ότι ήταν φρικιαστική/ απαράδεκτη από μεριά ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Λες και δεν ξέρουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ τη ξέρει η κουτσή Μαρία!
      Για το επίμαχο ζήτημα των τουρκικών λεκτικών προκλήσεων, η θέση μου είναι ότι κακώς μπήκε η κυβέρνηση σε συζήτηση.
      Είμαι παλιάς κοπής, ούτε ελληνο-τουρκική φιλία (ο Μ. Θεοδωράκης καλά θα ήταν να επιστρέψει το βραβείο Ιπεκτσι πριν πεθάνει, αρκετά κράτησε η υποκρισία) ούτε δόγμα «η Τουρκιά στην ΕΕ» (που πρεσβεύουν και οι τρεις του βίντεο). Για μένα τα ψάρια του Αιγαίου –αλλά και της θάλασσας Καστελλόριζου- είναι ελληνικά. Έτυχε να είμαι ερωτευμένος με το Καστελλόριζο, έχω πάει 3 φορές με ιστιοπλοϊκό (και από κει μια φορά πέρασα στη Πάφο) και μια φορά Χριστούγεννα καθώς υπηρετούσε εκεί στην Π.Α. ένας από τα ανίψια μου, ως μετεωρολόγος στο αεροδρόμιο.

      Διαγραφή
  3. ...και αυτόν τον άνθρωπο τον έστειλαν στην Βουλή των Ελλήνων να τους εκπροσωπήσει οι σοφοί ... Έλληνες ψηφοφόροι???

    Τουλάχιστον δεν .. εβαφε τα άσπρα του μαλλιά ...!

    Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τουλάχιστον γνωρίζει τη γεωγραφία της Ελλαδός...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Φίλε Κριστιάν Ακκυριά,

      Θέλω να Σε συγχαρώ για τις θαυμάσιες μεταφράσεις Σου από τα Γαλλικά στα Ελληνικά και για τον κόπο Σου, καθώς και την επιμέλεια όλων των άλλων εξαιρέτων Συνεργατών του ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝΑ οι οποίοι καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να μας ενημερώσουν!

      Φιλικά

      Ευμένης Καρδιανός

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ για τα θερμά λόγια.
      Κάθε φορά που βλέπω το όνομα σου θυμάμαι τις συζητήσεις που είχαμε -πριν μερικά χρόνια- για τον αείμνηστο Χρήστο Ζαλοκώστα!
      Να είσαι πάντα καλά!
      Κριστιάν

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι μαγειρευεται. Πρωτα ο Κοτζιας με το "μοναχοφαηδες" μετα ο Κατρουγκαλος και τωρα ο Τσιρωνης. Θα πρεπει καποις να ειναι πολυ αγαθος για να πιστεψει οτι ειναι συμπτωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα νότια όρια του Αιγαίου Πέλαγος είναι ακριβώς όπως τα περιέγραψε ο κ. Τσιρώνης. Έτσι τα ήξερα, αλλά επειδή κανείς δεν είναι αλάθητος, το επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά.
    1. Ο Διεθνής Υδρογραφικός Οργανισμός καθορίζει τα όρια του Αιγαίου πελάγους ως εξής:
    Νότια: Από το ακρωτήριο Άσπρο (28°16'E) της Μικράς Ασίας έως το ακρωτήριο Κουμπουρνού, το βορειοανατολικό άκρο της Ρόδου, δια μέσω του νησιού έως το ακρωτήριο Πρασονήσι, έπειτα νοτιοδυτικά έως το σημείο Βρόντος (35°33'N) της Καρπάθου, δια μέσω του νησιού έως το ακρωτήριο Καστέλο, το νοτιότερο άκρο της Καρπάθου, έπειτα νοτιοδυτικά έως το ακρωτήριο Πλάκα της Κρήτης, δια μέσω του νησιού έως την Άγρια Γραμβούσα, από το βορειοδυτικό άκρο της έως το ακρωτήριο Απολυτάρες των Αντικυθήρων, δια μέσω του νησιού έως το βράχο Ψείρα, στα βορειοδυτικά του νησιού, έπειτα βορειοδυτικά έως το ακρωτήριο Τραχήλι των Κυθήρων δια μέσω του νησιού έως το ακρωτήριο Καραβούγια και έπειτα βορειοδυτικά έως το ακρωτήριο της Αγίας Μαρίας της Ελαφονήσου (36°28′N 22°57′E).

    2. Ο χάρτης της ΕΜΥ (η οποία είναι επίσημη στρατιωτική υπηρεσία), http://www.emy.gr/emy/el/navigation/naftilia , τοποθετεί το Καστελλόριζο μεταξύ της περιοχής 35 (θάλασσα Καστελλόριζου) και 32 (Ταύρου).
    Το Αιγαίο Πέλαγος, σύμφωνα με τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ και ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ οριοθετείται στον χάρτη της ΕΜΥ με τις περιοχές 40 (Νότιο Δυτικό Αιγαίο) – 38 (Δυτικό Κρητικό) – 39 (Ανατολικό Κρητικό) – 37 (Καρπάθιο) – 36 (Θάλασσα Ρόδου)
    Η θάλασσα Καστελλόριζου (περιοχή 35) –και το Καστελλόριζο- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συνεπώς μέρος του Αιγαίου Πέλαγος… παρά τις γκριμάτσες της κ. Ασημακοπούλου….
    Για το καθορισμό της ΑΟΖ, η Ελλάδα προστίθεται να χρησιμοποιήσει την έννοια του συμπλέγματος νησιών για τα Δωδεκάνησα, μέρος των οποίων είναι και το σύμπλεγμα των νησιών του Καστελλόριζου (ή Μεγίστης), και φυσικά ότι το τελευταίο σύμπλεγμα διαθέτει ΑΟΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, Κριστιάν. "Γεωγραφικά ανήκει στην Ασία και στο Λύκιο Πέλαγος". (εδώ).

      Διαγραφή
  7. Δέν έχει καμία σημασία εάν το Καστελόριζο βρίσκεται στο Αιγαίο, στην Α. Μεσόγει ή στη Σινική θάλασσα. Είναι 12νησα ή όχι; Είναι Ελλάδα ή όχι; Δηλαδή, βρίσκεται "μακριά" ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι διαρκως σαν χωρα αλλα και πολιτες....μπαινουμε σε κουβεντες απολογιτικες στα παντα.Σε θεματα που θετουν μονιμα ξενοι.Απολογουμαστε για τα παντα.Για τα εδαφη μας , τις θαλασσες, τον αερα.,το υπεδαφος ,την ιστορια μας,την οικονομια μας, την γλωσσα μας κλπ .Επισης ψαχνουμε διαρκως τι ειμαστε,τι εχουμε.,τι εγινε κλπ. μολις ξενος θεσει την ατζεντα του.Αυτο που χαρακτηριζει την σταση μας ειναι η απουσια ...νευρων..η ατολμια...η πλαδαρη απουσια αυτοπεπιθεσης και η εξωφρενικη ηττοπαθεια που φτανει σε σημειο που ευγενικα αγγιζει αυτο που οι προγονοι χαρακτηριζαν ...ανανδρεια.Δεν ειναι δυνατον εμεις να μην θετουμε.ποτε στους ξενους ενα θεμα !! Αυτο που γινεται λιγες λεξεις το περιγραφουν..Τοση φοβια πια ειναι ανιατη αρρωστεια.Δεν υπαρχει μια εξουσια ποτε να πει : δεν πατε ολοι στο διαβολο ?? Επισημα και δημοσια να το πει σε καποιον ??? Απ τα Σκοπια ...εως την.Αλβανια..απ την Τουρκια εως το Λιχνεσταιν ?? Φαινεται πως δεν υπαρχει...
    Διαρκως γινονται απιθανες επινοησεις για να δικαιολογησουν τοση ανανδρεια δηθεν ποιοτικα....ανωτερες...και δηθεν αποτελεσμα υπερβολικου πολιτισμου και αγιοτητας.Ειναι ακατανοητο σαν σταση τοσο απ την πολιτεια οσο και τους πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι απόφεις Ερντογκαν δια στοματος Τσιρώνη. "Το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο και επικάθετε σε τούρκικη θάλασσα", άρα δεν έχει αιγιαλίτιδα ζώνη. Άλλη μια προδοσία σε εξέλιξη, μετά τις Πρέσπες."Θα βγουν κάποιοι ελληναράδες να...". Ο Ελληναράς είναι ταυτόσημο του δεξιού έλληνα πατριώτη και άρα είναι κατακτιτέος. Επιβεβαίωση της κομμουνιστικής πολιτικής, αυτής που εφαρμώζει ο συριζα. Η αποχή από τις εκδηλώσεις των νεοκομμουνιστών δεν είναι λύση. Χρειάζεται δυναμική αντιμετώπισή τους. Μόνο όταν φάνε ξύλο και ματώσουν τα ρουθούνια τους, μόνο τότε θα διαισθανθούν το μέγεθος της προδοσίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηθελα να πω πως οι δικαιολογιες " ειμαστε προτεκτορατο" η η αλλη η διαδεδομενη ευκολη "αυτοι τα παιρνουν " δεν επαρκουν για μια εξηγηση του φαινομενου..Διοτι και οι Τουρκοι ειναι προτεκτορατο...και εκει " τα παιρνουν"...ομως δεν πανε και ..κατω απ το πατωμα ! Εχουν και καποια ορια.Λιγα ...αλλα εχουν.Η ελιτ εδω δεν εχει ουτε ενα.Αυτο παει πιο περα απ το " τα παιρνουν"..Παει στην ψυχολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ψήφος του κάθε μέλους της ελίτ Δημήτρη μου ευτυχώς ακόμα μετράει όσο και η ψήφος του κάθε πολίτη. Άρα, είτε η πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων ανήκει σε αυτό που αποκαλείς ελίτ, είτε ο σοφός λαός είναι πολύ ανώριμος ακόμα και θέλει καντάρια "ξύλο" για να ξυπνήσει και να βάλει μυαλό...

      Διαγραφή
    2. Σιγουρα ο λαος δεν ειναι ελιτ.Κοιταξε Μπαμπυ...διαστρωματικη ανανδρια μοιαζει.Η ανδρεια εξαντλειται στις γυναικες.Φαινεται οτι ειναι μια τρομερη αφελεια σε χημικη ενωση με εναν αρρωστο φιλοτομαρισμο.Το ξυλο δεν βοηθα κανεναν αφελη να γινει σε κλασμα χρονου με φρονηση και χωρις επιπολαιοτητα..Μονο ο φοβος κατι.κανει στο φιλοτομαρι.Απο αιωνες μονο ο φοβος. Αυτο το ηξεραν απο χιλιαδες ετη πριν οι δυναστες ...κι ολοι οι πονηροι πυρηνες.Δεν φαινεται ισως πολιτισμενο..αλλα αποδιδει.Ολοι οι λαοι εχουν καποτε τα ...νευρα τους.Εδω τι στο καλο εγινε και δεν θυμωνει κανεις οτι και να του κανουν ?? Υπαρχει απαντηση...αλλα δεν ειναι του παροντος....και δεν εχει σχεση με πολιτικη ..καθολου.

      Διαγραφή
    3. Δεν θα διαφωνήσω Δημήτρη μου... Άλλωστε δεκάδες φορές έχω συνοψίσει με την άριστη παροιμία "Δάσκαλος του βλάκα είναι ο πόνος"...

      Διαγραφή
  11. Γιατί τόσες αναλύσεις; το πράγμα είναι απλό, τα καθεστωτικά γιουσουφάκια του SOROS υιοθετούν απόλυτα τις απόψεις των τούρκων όσον αφορά την υφαλοκρηπίδα, την ΑΟΖ κλπ. κλπ. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ; Μήπως οι προηγούμενοι; αστεία πράγματα... Πέραν των συλλαλητηρίων, που δεν επαρκούν, διότι ποιοτικά είναι ολίγα εμπρός στο μέγιστο που επιβάλλεται να γίνει, ποια είναι η προτεινόμενη λύση;
    Τελικά, δυστυχώς ο αείμνηστος Π. Κονδύλης 20 χρόνια μετά τον θάνατο του επιβεβαιώνεται απόλυτα με τα όσα έγραφε στο επίμετρο της μονογραφίας του "ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"-1998 http://library.antibaro.gr/text/Kondylhs/_Kondylhs_.pdf



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτο με τον Σορος παλι...Δεν λεμε οτι δεν υπαρχει ..οχι...υπαρχει.Αλλα διαβολε δεν ειναι Αμερικανος ? Η Αμερικη ..διαφωνει ?? Καθε αλλο.Αυτοι τον βαζουν.Αρα τα γιουσουφακια ειναι της Ουασιγκτον...που ντρεπεται να πει ...Εγω ειμαι ο Σορος.Ασε που οι ψευτες γιουσουφ λενε οτι ειναι ...παιδια του Σορος..γιατι δεν εχουν κοτσια να πουν της Αμερικης....λακεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα τώρα πάλι υπερασπιστής του Soros και των λακέδων του μας βγήκες, Sora-κια είναι και αυτό δεν αλλάζει από εκεί και μετά οι εκπτώσεις δεν έχουν τέλος, άλλωστε ως έμμισθα όργανα φροντίζουν να έχουν πολλούς αφεντάδες, όσοι περισσότεροι αφέντες, τόσο πιο πολλά τα...μισθά!!!! δωρεάν δεν προσφέρουν εκδούλευση ισχύει το πάρε-δώσε, ο βασικός τους όμως εργοδότης και στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι ο Soros, ενίοτε τα συμφέροντα των διαφόρων αφεντικών τους συμπλέουν, τα εκάστοτε …"ορφανά" δεν μένουν ποτέ χωρίς αφέντη, όπως οι αβδέλλες δεν επιβιώνουν χωρίς να μειώσουν τον αιματοκρίτη των θυμάτων τους!!!!

      Διαγραφή
    2. Βρε ...Κενεντυ τι λες ? Βλεπω δεν τολμας ουτε την λεξη Αμερικη να πεις...Ποσα γουεστερν ειδες ??

      Διαγραφή
  13. Γεωγραφικά δεν ανήκει στο Αιγαίο σύμφωνα με τους ορισμούς των οργανισμών αλλά γιατι το είπε ? Διοικητικά ανήκει στην περιφέρεια Αιγαίου ! Εχει δίκιο γεωγραφικά και άδικο διοικητικά ! Πάντως επι της ουσίας η συζήτηση σε τι βοηθάει δεν καταλαβαίνω.Οπου και να ανήκει ειναι ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το είπε ο άνθρωπος: το "ελληνικότατο Καστελλόριζο"...Πως αλλιώς ήθελες να το πει;


      Διαγραφή
    2. Την θέση σου για την διανομή-το μοίρασμα στο Αιγαίο θα μας την διατυπώσεις; άφησε κατά μέρος τους "εξυπνακισμούς"
      Για να ξέρουμε επί τέλους την ταυτότητα των απόψεων όσον αρθρογραφούν στον Ινφογνώμονα έστω και ως μεταφραστές

      Διαγραφή
    3. Εντάξει, να αφήσω τους "εξυπνακισμούς" για να ασχοληθώ με τον έλεγχο "ταυτότητας"απόψεων από άγνωστο/ ανώνυμο (πράκτορα;)…
      Είναι προφανές από το παρελθόν μου και τη παρουσία μου στο ιστολόγιο ότι διανομή-μοίρασμα στο Αιγαίο με τους Τούρκους (τι τουρκοφάγος θα ήμουν;) δεν τα θέλω. Πως σου πέρασε από το μυαλό;

      Διαγραφή
    4. Όλοι έχετε κάπου δίκιο, ενώ ο κος Ακκυριά δεν λέει κάτι άτοπο ή εκτός πραγματικότητας, η αγεωγράφητο! Απλά στην παρούσα φάση η όλη συζήτηση δεν βοηθά τα εθνικά μας επιχειρήματα (προσωπική μου εκτίμηση). Αν ήμασταν ο ισχυρός πόλος της περιοχής, θα ακουγόταν αλλιώς η Τσιρώνειος ρήση. Αν αναμέναμε λαμπρές εξελίξεις και φαίνονταν θετικές προοπτικές (και όχι σε παρακμή και με λίαν επίφοβο μέλλον) δεν θα κρίναμε με τον ίδιο τρόπο τη κάθε δήλωση! Στο τέλος ας παραδειγματιστούμε από τον ίδιο τον Ερντογάν που μας πουλάει / παραχωρεί / συζητάει το οτιδήποτε μόνο κατόπιν ανταλλαγμάτων...
      Κοινώς, ας είμαστε πιο ψύχραιμοι και ευφυώς πιο πονηροί!!!

      Διαγραφή
    5. Εδω Μπαμπη μου εχουμε απλα αυτον που ειπες πιο πανω ...Τον βλακα που θελει δασκαλο τον πονο...

      Διαγραφή
  14. καλο θα ειναι να το λεμε με το ελληνικο ονομα οπως το λενε κ οι τουρκοι ΜΕΓΙΣΤΗ κ οχι με το ιταλικο καστελοριζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχεις αδικο Μαριαννα.Αλλα εδω μιλαμε μισα Αγγλικα...μισα Ελληνικα.....για λογους ψυχολογικους. Το "εγω" νιωθει ελειμμα....και θελει ...τονικ..και φυλλα δαφνης....σαν τις φακες σουπα.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.