19/3/19

Απολαυστικές ιστορίες ξεφτίλας με σκυλιά και πανεπιστημιακά άσυλα


Το θέμα έχει ήδη πάρει δημοσιότητα όμως εγώ θα το περιγράψω και εδώ, διότι πρόκειται για την αποθέωση του παραλογισμού που δημιουργεί ο νόμος για το πανεπιστημιακό άσυλο, σε συνδυασμό με τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού δημοσίου. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και απολαύστε την Συριζαϊκή Ελλάδα του 2019.
Στον περιβάλλοντα χώρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας που υπάρχει στην Κοζάνη, έχουν βρει καταφύγιο δεκάδες αδέσποτα σκυλιά. Τα αδέσποτα, ως γνωστόν, όταν είναι πολλά μαζί φτιάχνουν αγέλες που γίνονται επικίνδυνες. Ο πρύτανης του ΤΕΙ Στέργιος Γκανάτσιος έχει στο γραφείο του έναν κατάλογο με 100 φοιτητές που έχουν δεχθεί επιθέσεις και δαγκώματα από τα αδέσποτα. Μερικά παιδιά χρειάστηκε να νοσηλευτούν με καταφαγωμένες τις γάμπες τους.
Η διοίκηση του ΤΕΙ αλλά και μεμονωμένα θύματα των σκυλιών, έχουν καλέσει τον δήμο Κοζάνης να επέμβει με την αρμόδια υπηρεσία του και να περιμαζέψει τα αδέσποτα. Εδώ τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται. Ο μεν δήμος υποστηρίζει ότι μπήκε κάποιες φορές στην αυλή του ΤΕΙ και μάζεψε κάποια σκυλιά, όμως η νομική υπηρεσία του ιδρύματος τον απείλησε ότι θα στείλει τους υπευθύνους του δήμου στον εισαγγελέα, διότι παραβιάζουν χώρο πανεπιστημιακού ασύλου.

Για τη συνέχεια Liberal

4 σχόλια:

  1. Για το θέμα συνεννοήσεως μεταξύ ΤΕΙ και Δήμου - κράτους θα πω αυτό που λέει όλος ο Ελληνικός λαός. ..... Μπουρδελο κράτος !!!!
    Για το θέμα των σκύλων (έχω και εγώ σκύλο και τον αγαπώ) αφού δαγκώνουν φοιτητές και δεν έχουν τα παιδιά πως να λύσουν το θέμα, μια είναι η λύση και εγώ παπαριες δεν θέλω να ακούω ........ φόλα και σε όποιον αρέσει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φόλα αγαπητέ ΔΕΝ είναι ευθανασία με νάρκωση - είναι φρικτός θάνατος, με παρατεταμένα βασανιστήρια και αγωνία. Κάποτε υπήρχαν και εισαγγελείς στην Ελλάδα, οι οποίοι εκ θέσεως εκπροσωπούσαν το κράτος. Πλέον, οι περισσότεροι εξ αυτών, κρύβονται για να μην χρειασθεί να ασχοληθούν με τα ... καθήκοντά τους. Έχουν μεν σοβαρή δικαιολογία την έλλειψη προσωπικού και υποδομών αλλά δεν τους έδωσαν την θέση και τον μισθό, έστω και μειωμένο, με το ζόρι!

      Διαγραφή
  2. Αυτό μου θυμίζει τον Έλληνα ιεραπόστολο στην Ταϊβάν που του είπαν οι Κινέζοι «Είσαι από την Ελλάδα, για να δούμε στο ιντερνετ πως είναι η Ελλάδα», και μετά είδαν τις καταλήψεις που έκαναν τα παιδιά του νηπιαγωγείου, και πέθαναν στα γέλια.

    Απορώ γιατί πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Ο πρύτανης έπρεπε να πάρει ένα λουκάνικο, θα πετούσε κομματάκια κρέας προς την έξοδο, μόλις έβγαιναν τα σκυλιά από την πύλη του ΤΕΙ, τα αρπάζουν οι υπάλληλοι του δήμου και φεύγουν.
    Τα ΤΕΙ έχουν αμέτρητες αργίες όπου οι φοιτητές φεύγουν και να μην υπάρχουν αργίες, μπορεί ο πρύτανης να φτιάξει μια και να διώξει τους φοιτητές.
    Στις περισσότερες χώρες σκυλί που δαγκώνει άνθρωπο το κάνουν άμεσα ευθανασία, το ίδιο και τα σκυλιά που μένουν σε κυνοκομείο 1-2 μήνες χωρίς να τα υιοθετήσει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.