15/3/19

Συρία: Το βαθύ αμερικανικό Κράτος ανακοινώνει την επιστροφή των "λευκών κρανών" ...

Η ταινία "The White Helmets" (Τα λευκά κράνη), σε σκηνοθεσία του Orlando von Einsiedel και Joanna Natasegara, έλαβε το Όσκαρ 2017 για το καλύτερο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους 

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε την επίσημη «επέκταση» χορηγίας πέντε εκατομμύριων δολαρίων στην τρομοκρατική οργάνωση που ονομάζεται «Λευκά Κράνη» ή «White Helmets », που χαρακτηρίζονται ως « ηρωικοί διασώστες  » οι οποίοι συνέβαλλαν στην «σωτηρία περισσότερων από 114.000 άτομα στη Συρία» (το βραβείο του καλύτερου ανέκδοτου του μήνα !!!!) σύμφωνα με τη ξύλινη γλώσσα αυτού του υπουργείου.

Αυτά τα «βραβευμένα με Όσκαρ» από το Hollywood λευκά κράνη της Αλ Νούσρα και της Αλ Κάιντα επιχειρούν σήμερα στο τρομοκρατικό θύλακα της Ιντλίμπ, τελευταίο προπύργιο των ανταρτών στη Συρία, de facto υπό την έμμεση τουρκική στρατιωτική προστασία και, συνεπώς, υπό την προστασία του ΝΑΤΟ.

Ποια θα είναι η χρήση αυτών των 5 εκατομμύριων δολαρίων ΗΠΑ που χορηγούνται γενναιόδωρα από την Ουάσιγκτον σε πατενταρισμένων τρομοκρατών; 
Μήπως η αγορά λευκοπλαστών και στηθοσκοπίων;  
Όχι. Μέρος αυτού του μικρού ποσού θα χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση του πυροβόλα άνευ οπισθοδρομήσεως τύπου M40 διαμετρήματος 105/106 mm και κρυπτογραφημένων ράδιο-σαρωτών.

Η παροχή σε γενναίους διασώστες κανονιών άνευ οπισθοδρομήσεως και αντιαρματικές ρουκέτες αντί μηχανημάτων αιμοκάθαρσης, ή τεχνικής αναπνοής  είναι ως εκ τούτου η νέα και τελευταία τάση των φιλάνθρωπων του βαθέος αμερικανικού Κράτος.

Η ειρωνεία είναι ότι το παλιό πυροβόλο άνευ οπισθοδρομήσεως Μ40 (106x607R mm) που χρονολογείται από τη δεκαετία του 50 έχει αντικατασταθεί από τον αντιαρματικό πύραυλο BGM71 Tow, ένα όπλο που παρέχεται άφθονα σε ορισμένες παρατάξεις της συριακής ανταρσίας από τις χώρες που υποστηρίζουν τον πόλεμο στη Συρία. Χωρίς μεγάλη επιτυχία εξάλλου. Η προμήθεια των M40 είναι επομένως μια παλινδρόμηση της ξένης παράνομης λογιστικής των τρομοκρατών στη Συρία.

Δεν είναι βέβαιο ότι τα λευκά κράνη θα εκτιμήσουν αυτή την οπισθοδρόμηση...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.