29/3/19

"Ευπαθείς δεν είναι οι γύφτοι αλλά όσοι ληστεύονται από τους γύφτους!"


Ο Δήμος Ασπροπύργου είναι ένα ανοιχτό σκραπατζίδικο. Οι γύφτοι κλέβουν καλώδια, σχάρες υπονόμων, μπετόβεργες από οικοδομές, αγάλματα κ.λπ. και τα λυώνουν σε αυτοσχέδια χυτήρια με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ανασάνεις, ειδικά το καλοκαίρι. Βέβαια, δεν κλέβουν μόνο μέταλλα. Κλέβουν τα πάντα. Αντί λοιπόν να πάει η αστυνομία και να τους μπαγλαρώσει κανονικά, οι αρχές: Δήμος, Περιφέρεια, Αστυνομία πετάν η μία το μπαλάκι στην άλλη. Βεβαίως όλοι μαζί "διαχειρίζονται" τα λεφτά που δίνουν οι κουτόφραγκοι και ο Έλληνας φορολογούμενος για την ένταξη των “ευπαθών” ομάδων (άλλη διαστροφή της γλώσσας, άκου ευπαθείς οι γύφτοι!) που, βέβαια ξεκοκκαλίζουν τα λεφτά και ουδέποτε εντάσσονται.
 Ο Δήμος Ασπροπύργου από τη μια παίρνει τα κονδύλια που προορίζονται για τους γύφτους κι από την άλλη τούς καταγγέλλει διοργανώνοντας ημερίδες οι οποίες έχουν κακή κατάληξη γιατί μπουκάρουν οι αλληλέγγυοι και απειλούν να δείρουν τους… ρατσιστές. Οι αριστερούληδες ευαισθητούληδες Δήμου & Περιφέρειας κάνουν διαγωνισμό σάχλας: ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, Β. Παπανικολάου, επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπινη Πόλη» (του Ασπρόπυργου), προτείνει τη δημιουργία… χώρου φιλοξενίας των μη μόνιμα εγκατεστημένων Ρομά, την ενίσχυση της σχολικής ένταξης των παιδιών και την πρόσβαση σε υγεία και σε προνοιακές δομές, αξιοποιώντας κοινοτικά κονδύλια. Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γ. Βασιλείου ζητάει αντιμετώπιση των βαθύτερων κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών αιτίων (ουάου), χαρακτηρίζει μονόδρομο τη λειτουργία μόνιμου θεσμού… διαλόγου μεταξύ συλλόγων των Ρομά και εκπροσώπων των Δήμων(!!!), και εισηγείται παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος στους Ρομά στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση και ένταξη των Ρομά στους σχεδιασμούς για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Οι γνωστές ηλιθιότητες, δηλαδή, που ακούμε εδώ και χρόνια, με χρηματοδότη εσένα φορολογούμενε! Πέρυσι η Περιφέρεια ενέκρινε ένα κονδύλι 74.400 ευρώ (από τα δικά σου χρήματα πάλι) για ποιο πράγμα λέτε; Για… καταγραφή των γύφτων! Και τότε είχα αντιδράσει, αλλά οι αριστερούληδες ευαισθητούληδες το ενέκριναν. Πριν 15 μέρες ξαφνικά ξανάρχεται το ίδιο θέμα γιατί ο Δήμος, λέει, δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει και ζητάει να του το ξαναδώσουμε να ξαναπροσπαθήσει να καταγράψει τα μέλη των “ευπαθών” ομάδων, που οι μισοί είναι καταζητούμενοι και όταν εμφανίζεται ξένος στον καταυλισμό παίρνουν τα τουφέκια. Φυσικά, οι αριστερούληδες ευαισθητούληδες το ξαναενέκριναν!

3 σχόλια:

  1. Το συμπέρασμα είναι μη στέλνεις τα παιδιά σχολείο, ζητιάνευε, πάρε όπλα και πυροβόλα για πλάκα, κλέψε, σκότωσε, πούλα ναρκωτικά οικογενειακός και το κράτος θα σου δώσει επίδομα, δωρεάν ρεύμα-νερό και δωρεάν σπίτι.
    Α! πρέπει και να αυτοπροσδιοριστούμε ως εθνοτική ομάδα, πχ καππαδόκες, φρύγιοι, λύδες, φοίνικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασα. Οι γύφτοι είναι η δεξαμενή ψηφοφόρων όποιου πολιτικού διατίθεται να αγοράσει ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.