16/3/19

Δήλωση Ερντογάν που δείχνει έναντι ποιας χώρας θα χρησιμοποιήσουν τους S-400

……….
¨Στην Ελλάδα υπάρχουν S-300. Και στην Βουλγαρία υπάρχουν. Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Στην Σλοβακία υπάρχουν. 
Όλα αυτά τα περιγράψαμε. Αυτή την στιγμή ο οδικός χάρτης (για τους S-400) προχωρά όπως καθορίσαμε. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην χρησιμοποιηθούν.

 Εκεί πέρα όταν τα αεροσκάφη μας απογειωθούν στην περιοχή του Αιγαίου, αμέσως απογειώνονται και στην Ελλάδα. Μα όταν εμείς δεν τα απογειώνουμε εκείνοι γιατί τα σηκώνουν; Αυτά δεν είναι τουριστικά. Και σε αυτά δεν υπάρχει συγγνώμη.

Πρώτα θα δέσουμε καλά τον γάιδαρο στον στύλο και μετά θα αφεθούμε στον Αλλάχ¨.
…………

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201903141038208380-erdogan-haberturk-yerel-secimler/

14/3/2019

Σχ: Όποιος έχει μάτια βλέπει και διαβάζει

tourkikanea

9 σχόλια:

  1. δεν υπάρχει λογική στο ψυχασθενή εγκληματία ,
    μόνο φωτιά υπάρχει , η φωτιά που θα τον κάψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Πρώτα θα δέσουμε καλά τον γάιδαρο στον στύλο και μετά θα αφεθούμε στον Αλλάχ¨."
    Ὀ στύλος, ποῖος εἶναι; Η Ρωσσία ἤ ὁ παροικῶν ἐδῶ κ. πρέσβης;
    Ὁ γάϊδαρος, ποῖος εἶναι;
    Ὁ "Ἀλλάχ" πάλι, ποῖος εἶναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ δεν θα γλιτώσει. Είναι μυρμήγκι που έβγαλε φτερά. Έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα, νομίζει ότι όλος ο κόσμος είναι οι μαντιλοφορούσες Εμινέδες που τον ακούν κάτω από την εξέδρα ενώ κρατάει το μικρόφωνο και το παίζει Σουλτάνος του λαού. Νομίζουν ότι είναι αυτοκρατορία και πουλάνε τσαμπουκά σε όλη τη γειτονιά και στην Δυτική αυτοκρατορία. Εμείς πρώτοι, οι θρασύτατοι γκιαούρηδες, σηκώσαμε αποφασιστικά το κεφάλι και μπήκαμε στην Τριπολιτσά και τους σφάξαμε σαν αρνιά τα καθίκια! Όλοι μαζί θα τους κάνουμε κάρβουνο αν δεν σεβαστούν το Διεθνές Δίκαιο.Θα ανοίξουμε σαμπάνιες όταν θα καταστραφούν τα ιμπεριαλιστικά φασιστικά ισλαμικά γουρούνια! Θα τους σβήσουμε από τον χάρτη! Τρόμο στον τρόμο τους. Σκληρά, εμμονικά, αποφασιστικά.

    Αντίμετρα σε πυραυλικά συστήματα υπάρχουν και θα τα πάρουμε,να ναι σίγουροι.Πρώτα στάδια απάντησης μας:

    1) SCALP EG που ήδη έχουμε.

    2) Αναβάθμιση των ΜLRS και μετατροπή τους σε διπλού ρόλου ικανά και για ναυτική κρούση από απόσταση 250+ χιλιομέτρων σε πλοία ακόμα κι αν έχουν ταχύτητες 40 κόμβων. Αν και πριν καν βγουν από τα Στενά και τους ναυστάθμους θα τους κάνουμε ψητούς πριν πάνε στον βυθό. Την ώρα που θα μπαίνουν στα πλοία τους οι πεζοναύτες τους και θα παίζουν τα εμβατήρια των γενίτσαρων. Εκεί θα γίνουν κάρβουνο χωρίς έλεος!!! Χωρίς να έχουν καμία δυνατότητα αναχαίτισης των συγκεκριμένων πυραύλων. Θα τους κάψουμε ζωντανούς! Στο πρώτο 24ωρο μέσα θα τους τινάξουμε στον αέρα εκτός από αποθήκες και ναυστάθμους και το παλάτι του Ερντογάν ολόκληρο στην Άγκυρα να δει τι σημαίνει πραγματικός τρόμος και θρασύτατος, θυμωμένος, εμμονικός Γκιαούρης και πόσο βαριά είναι η π... του τσολιά!

    3) Προμήθεια MINI HARPY και εγκατάσταση τους σε νησιά μας. 24 εκτοξευτές, 4 σε κάθε ένα από τα 6 μεγάλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

    Kαι μερικοί Scalp Naval στα κέντρα διοίκησης και ελέγχου της αεράμυνας τους.

    Χωρίς έλεος! Ισοπέδωση, εξολόθρευση, τρόμο στον ΙσλαμοφασιστοΜογγόλο, αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνει, δεν είναι άνθρωποι αυτοί!

    Όπως το είχε πει η κόρη του μανάβη το 1982:

    "Δεν διαπραγματεύομαι με συμμορία, κλέφτες, φασίστες.Αυτοί τον ξεκίνησαν(πόλεμο), εμείς τα τον τελειώσουμε!"



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεγεται....δεν το ξερω αν ισχυει....οτι απ τους 20 Σκαλπ που εκτοξευσαν Γαλλοι και Αγγλοι στην Συρια....οι 19 πηγαν στον γαμο του Καραγκιοζη....Λεγεται οκ ?Αν ειναι ετσι....μονο οι μιζες επεσαν στον ...στοχο.

      Διαγραφή
    2. Δεν ισχύει. Μια χαρά βρήκαν στόχο οι S.C.A.L.P E.G(Système de Croisière Autonome à Longue Portée-Emploi Général= Αυτόνομο σύστημα κρουζ μεγάλης εμβέλειας-Γενικής απασχόλησης/χρήσης). Ο Γάλλος τιμωρός “γενικών καθηκόντων” είχε υψηλά ποσοστά επιτυχίας άνω του 90%.
      Υπάρχουν δορυφορικές φωτογραφίες που φαίνονται τα αποτελέσματα μετά την επιδρομή. Οι Σύριοι μαζί με τους Ρώσους ισχυρίστηκαν ότι κατέρριψαν το 70% των γαλλικών και αμερικανικών βλημάτων.
      Από ανοιχτές πηγές είναι γνωστό ότι σε δύο διαφορετικές αεροπορικές επιθέσεις εκτοξεύτηκαν 22(10+12) συνολικά Scalp ΕG. Ένας εμφάνισε προβλήματα. Οι υπόλοιποι βρήκαν τους στόχους μια χαρά...το σύστημα καθοδήγησης τους δεν επηρεάστηκε από καμία παρεμβολή και κανένα αντιπυραυλικό δεν τους σταμάτησε. Πήγαν μέχρι την “πόρτα” όπως ο ανθοπώλης.
      Υπάρχουν αναφορές ότι σε μία άλλη επιδρομή εκτοξεύσανε 24 Scalp EG/Naval κι ένας ΕG εμφάνισε προβλήματα και αστόχησε πέφτοντας θάλασσα. Οι υπόλοιποι 23 όμως κι αυτοί βρήκαν στόχο.

      Οι Σύριοι είχαν S-125, S-200, Kvadrat, OSA και Buk Μ1/Μ2.

      Από αυτά μόνο οι ΒUK μπορούν να σταθούν εναντίον σύγχρονων αεροπορικών απειλών και μάλιστα οι ΒUK M2 που έχουν και αντιπυραυλικές δυνατότητες. Οι Σύριοι έχουν μικρό αριθμό της έκδοσης Μ2. Οι περισσότεροι είναι Μ1 που σημαίνει είναι καλοί μόνο εναντίον αεροσκαφών και εφόσον αυτά πετάξουν εντός ακτίνας δράσης του Α/Α συστήματος.

      Έχουν και μερικά Pantsir S-1 αλλά κι αυτά δεν φτάνουν, είναι η τελευταία γραμμή άμυνας και πόσα θα προλάβουν να ρίξουν? Αν βασίζεσαι μόνο στην τελευταία γραμμή (και δεν υπάρχει σταδιακή φθορά αντιπάλου σε κάθε επίπεδο αεράμυνας) τότε κολοκύθια και καλά κρασιά για να το πω γεωπονικά :) Όνειρα βλέπουν οι Σύριοι με δήθεν 70% επιτυχία.

      Ο Σκαλπ είναι αξιόπιστος και παίρνει το "σκαλπ" όπως οι Ινδιάνοι. Αποδείχτηκε ότι είναι στον τομέα του ότι είναι ο εξοσέτ στη ναυτική κρούση.


      Το να ισχυρίζονται οι Ρώσοι και οι Σύριοι ότι αναχαίτισαν στη Συρία με αυτά τα συστήματα, το 70% των εχθρικών πυραύλων τύπου κρουζ είναι σαν να λέει κάποιος ότι το ΝΑΤΟ μπορεί σε πρώτη φάση πολέμου να σταματήσει τα ρωσικά τεθωρακισμένα-οδοστρωτήρα πριν φτάσουν Γερμανία και πριν έρθει το Αμερικανικο ιπτάμενο Ιππικό (με ότι έχει και δεν έχει), γενική επιστράτευση στη Γαλλία και τη Γερμανία και ενισχύσεις 200.000 αντρών με όλη τη Νατοϊκή αφρόκρεμα(πεζοναύτες,αλεξιπτωτιστές,Γαλλική λεγεώνα Ξένων κτλ) μέσα για πυρήνα της μεγάλης συμμαχικής στρατιάς.

      Διαγραφή
    3. Φίλε Γιώργο Γεωπόνε,

      Είναι επικινδυνος επειδή είναι εξωμότης Έλληνας. Κατάγεται από Έλληνες Ποντίους από την περιοχή Ριζούντα και το χωριό Ποταμιά του Πόντου!

      Δεν είναι παράφρων, ή όπως τον αποκαλείς ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, τούρκος είναι...!

      Παράφρονες είμαστε εμείς όλοι οι Έλληνες, που ενώ ακούμε τα σχέδια και τις προθέσεις των Τούρκων και διαχρονικά εχουμε υποστεί τα πάνδεινα από την απάνθρωπη τουρκική νοοτροπία, εφησυχάζουμε και δεν φροντίζουμε για να έχουμε πολεμική και ψηφιακή βιομηχανία (- αν και ξεκινήσαμε καλά μετά την μεταπολίτευση) και ισχυρότατες, σαν του Ισραήλ, Ένοπλες Δυνάμεις (κυρίως Αεροπορία και μετά Ναυτικό)!

      Όχι Φίλε Γιώργο Γεωπόνε, δεν είναι παράφρων, .....τούρκος είναι....!

      Φιλικά

      Ευμένης Καρδανός

      Υ.Σ. Σε παραδέχομαι, έχεις γνώσεις απίθανες!!!

      Διαγραφή
    4. Μην αποκαλουμε παραφρων καποιον που μας απειλει, ως η αλωπηξ με τα σταφυλια στον Αισωπο.
      Ειναι απλα και ορθα ΤΟΥΡΚΟΣ.
      Τι δεν καταλαβαινετε?
      Το επομενο βημα ειναι να βαλει υποψηφιος προεδρος στην Ελλαδα και να μας βγαλει απο τα μνημονια.Και επειδη εμεις σαν πιστοι Ελληνες δεν θα δεχθουμε αυτος θα το κανει με το ζορι, δηλ να γινει προεδρος και της Ελλαδος, για να μας βγαλει στα αληθεια απο τα μνημονια , αφου θα εχει την αποκλειστικη διαχειριση του Αιγαιου.
      Και επιδη εμεις θα αντισταθουμε θα τον φερουν με το ζορι οι μουσουλμανοι που θα παρουν το ποσοστο που θα παρουν. Ρωτηστε τους ποιο ειναι το θελημα του Αλλαχ.

      Διαγραφή
  4. Αντιθέτως, είναι ο καλλίτερος για τα συμφέροντά μας. Και να σταματήσουμε αυτή τη μακακία με τα περί """ψυχασθενούς προέδρου"". Ποσως με ενδιαφέρει αν έχει μπαγλαρώσει 150.000 χιλιάδες αντιπάλους του.
    Αν ήταν οι κεμαλιστές στην εξουσία, μέχρι σήμερα θα είχαμε χάσει τουλάχιστον ένα νησί, θα κλαίγαμε την Κύπρο και εκτός από οικονομική κρίση, θα βιώναμε και οθωμανικό φέσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα, ένας και μόνο από τους αμέτρητους ψυχασθενείς απογόνους των κατεστραμένων Χριστιανών, με τρία μπουκαλάκια φθηνά βιοχημικά μπορεί να ξεκληρίσει τον ένα τρίτο του Τουρκικού πληθυσμού. Η εοχή των συστημάτων άμυνας και επίθεσης στην περιοχή μας ελίζω να έχει περάσει, διαότι αν όχι κανείς δεν γνωρίζει τι θα μείνει από αυτήν.
      Και εδώ κάτι σχετικό και επίκαιρο, λόγω της απαγορεύσεως
      https://www.youtube.com/watch?v=T7ZmK6DKDs8

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.