17/4/19

Προς τον αρμόδιο Εισαγγελέα και κάθε αρμόδιο του κράτους: ΜΚΟ Αραβικών συμφερόντων εφαρμόζει ρατσιστικές μεθόδους και πετάει στο δρόμο οικογένεια Κούρδων

Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι οι ξένες ΜΚΟ λειτουργούν ως κράτος εν κράτει στην Ελλάδα και ότι εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων κρατών και διαφόρων μηχανισμών!
Υπό την έννοια αυτή, δεν είναι καθόλου ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ, θα έλεγα ότι οι περισσότερες, αν όχι ολες, είναι εξόχως κυβερνητικές και τα νήματα στη διαχείριση και τη διοίκησή τους εξικνούνται από τους μηχανισμούς του βαθέος κράτους, αναλόγως της χώρας από την οποία προέρχεται η κάθε κατ' όνομα ΜΚΟ.
Φυσικά έχουν μάθει να καλύπτονται και να κρύβονται και παρουσιάζονται ως... λευκές περιστερές, όμως μερικές φορές... σπάει ο διάολος το ποδάρι του και αποκαλύπτονται.
Όπως έγινε με την περίπτωση της ΜΚΟ  "Goodwill Caravan", αραβικών συμφερόντων, η οποία αφού ενέγραψε στα μητρώα της οικογένεια με τέσσερα παιδιά από το Ιράκ, περιοχή Μοσούλης, όταν διαπίστωσε ότι πρόκειται για πολίτες του Ιράκ, κουρδικής καταγωγής, τους πετάει στην κυριολεξία στο δρόμο, προφανώς επειδή δεν είναι Άραβες.
Άρα, εφαρμόζει σκληρό ρατσισμό, πέραν του ότι επιδεικνύει και πρωτοφανή απανθρωπιά, απέναντι σε μια οικογένεια με τέσσερα μικρά παιδιά, η οποία δέχτηκε και έζησε τη βαρβαρότητα των τζιχαντιστών του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε τον τόπο κατοικίας και κατέφυγε στην Ελλάδα, ως πραγματικοί πρόσφυγες.
Ακολουθεί σημείωμα που λάβαμε από κύκλους της εν λόγω οικογένειας και περιμένουμε έναν Εισαγγελέα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, γιατί στον τομέα αυτό γίνεται στην κυριολεξία το έλα να δεις...
Περιιμένουμε και είμαστε στη διάθεση όποιου αρμοδίου να παράσχουμε επί πλέον στοιχεία.
Σάββας Καλεντερίδης


Το σημείωμα που λάβαμε:

Χαίρετε,

θα ήθελα να σας ενημερώσω για την οικογένεια Saleem Hassan του Husein, Ηπείρου 66, Athina, με Αρ. Υπ: 90610,  Αρ. Δελτ: 472540,  που είναι πρόσφυγες  Κουρδικής καταγωγής, από το Ιράκ, θύματα των Τζιχαντιστών της ISIS, με 4 ανήλικα παιδιά, ήρθαν στην Ελλάδα (το έσκασαν από το Ιράκ, επειδή τους κυνηγούσαν οι Τζιχαντιστές) μετά από πολλή ταλαιπωρία.
Η MKO "Goodwill Caravan", Ν. Μεταξά 9, Αθήνα, με υπεύθυνη την κα Basma Abdelaziz προσφέρθηκε να τους βοηθήσει, ως αρωγός για τους πρόσφυγες, τον Σεπτέμβριο του 2018. Μετά όμως, από τρεις μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2018, πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, απαίτησαν να εγκαταλείψει το σπίτι η προαναφερθείσα οικογένεια, που τους είχαν προσφέρει ως βοήθεια. 
Κι όταν εμείς, ως Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες απευθυνθήκαμε  στην υπεύθυνη της ΜΚΟ, κα Basma Abdelaziz και ζητήσαμε το λόγο, μας είπε ότι λόγω κακής διαχείρισης του λογιστή της ΜΚΟ, αδυνατούν να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και μάλλον ως το τέλος του έτους (2018), θα κλείσουν το γραφείο. 
Εμείς αποχωρήσαμε και σήμερα τον Απρίλιο του 2019 και μετά από διασταύρωση στοιχείων, μαθαίνουμε ότι η συγκεκριμένη οικογένεια Κούρδων προσφύγων, είναι η μοναδική οικογένεια που αντιμετωπίζει αυτή την δύσκολη κατάσταση από όλες τις οικογένειες που έχει αναλάβει η συγκεκριμένη ΜΚΟ
Και επίσης, να σας αναφέρω ότι πριν από τρεις εβδομάδες τους έκοψαν το νερό και πήγαμε εμείς και πληρώσαμε τους λογαριασμούς στην ΕΥΔΑΠ. 
Εδώ και δυο εβδομάδες τους έκοψε και το ρεύμα, η ΔΕΗ, μια οικογένεια με τέσσερα ανήλικα παιδιά.
Πού είναι η κοινωνική ευαισθησία του Κράτους, της Πολιτείας, του Υπουργείου, της ΔΕΗ, της ΜΚΟ και όλων των υπολοίπων ΜΚΟ (έχουν ενημερωθεί για την συγκεκριμένη περίπτωση)?. 
Πού είναι η Ύπατη Αρμοστεία και το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες?
Είναι όλοι ενήμεροι και όμως κωφεύουν.
Κωφεύουν για τέσσερα ανήλικα παιδιά που ούτε καν τα δέχονται στο σχολείο. 
Αυτή είναι η μοίρα του να είσαι πρόσφυγας.....

5 σχόλια:

  1. Ό,τι καί νά πεί κανείς είναι λίγο. Ποιός τούς έφερε αυτούς τής ΜΚΟ καί ποιός τούς επιτρέπει νά δραστηριοποιούνται εδώ? Ο Τσίπρας ποιός άλλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Διαβολος....με τα ντοπια διαολια ...με τα κερατα...Εξ ου και ..κιαραταδες ....βρωμανε θιαφι...εξ ου και βρωμοποδαροι...απλυτοι...βογγανε.ολη μερα...τους ακουτε στα καναλια της Βενετιας....τα βορβορωδη...στα ελη του ...Πριπετ...ειδικα τα θηλυκα ειναι ολα σαν κατσαροι Τελχινες...μιλανε ακαταληπτες γλωσσες...με ακαταληπτες λεξεις...μια απ τις οποιες μονιμη....Φασιανος !!! Λενε κι αλλες ολες σχετικες με ...ακρα...λογω που μυριζουν τα ακρα τους...Οι αρχηγοι τους ταξιδευουν με τζετ...εξ ου και λεγονται και ...αεροστροβιλοι τενεκεδες...Τους ανταγωνιζονται οι δαιμονες που ...ερχονται εν τω μεσω της νυκτος...οι αληθωροι. μαγοι.του Κοετζαλκοατλ...ισοδυναμης βρωμας...οφειοειδεις...γλωσσαριοι...πλατς πλουτς...στα βελανιδια των οστρογοτθων...
      Ολοι εχουν ενα ...κοινο ...ουρα πισω...δαιμονες γαρ...αλλος 35%....αλλος 23%....αλλος 8%....κλπ.Συνολον δαιμονισμενων ...85 %....σαν ακριδες πευτουν στο χωραφι...και δεν μενει ..τιποτε να φυτρωσει....εκτος απο λαμπογυαλα....Μην γελατε...γιατι μπορει ναστε ενας απ το ...85 !%...!!!!

      Διαγραφή
  2. δική μου άποψη ......... ούτε μια ΜΚΟ στον Ελλαδικό χώρο !!!!!! Όλοι οι χαραμοφαηδες έξω !! Ούτε ΜΚΟ, ούτε μετανάστες , όλοι έξω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.