23/4/19

Οι γκρίζοι λύκοι αλληλοκαρφώνονται - Ηγετικό στέλεχος καταγγέλει τον ηγέτη του ΜΗΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ως πράκτορα της ΜΙΤ και του βαθέος κράτους

Ο Γιασάρ Οκουγιάν είχε δηλώσει το 2017 ότι ο ιστορικός "ηγέτης" του κινήματος των Γκρίζων Λύκων, Αρπαρσλάν Τουρκές, του είχε πει: Από πού μας βγήκε ο Μπαχτσελί. Αυτός είναι άνθρωπός της ΜΙΤ, απομάκρυνέ τον από το κίνημα"
Τα προβλήματα μετά την ήττα σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Άδανα, Μερσίνα και Αττάλεια στο συνασπισμό ΑΚΡ-ΜΗΡ και ειδικά στο εσωτερικό του εθνικιστικού κόμματος ΜΗΡ, διωγκόθηκαν μετά την επίθεση που δέχτηκε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στην κωμόπολη Τσιουμπούκ της Άγκυρας.
Αποκορύφωμα των αντιδράσεων είναι οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβη ο Γιασάρ Οκουγιάν, ηγετικό στέλεχος της νεολαίας των Γκρίζων Λύκων, την αιματηρή περίοδο του ιδιότυπου εμφυλίου που είχε ξεσπάσει στην Τουρκία μεταξύ αριστερών και παρακρατικών του βαθέος κράτους, δηλαδή των γκρίζων λύκων, πριν την επιβολή της χούντας του Εβρέν, την 12η Σεπτμεβρίου 1980".
Ο Γιασάρ Οκουγιάν, αναφερόμενος στο παρελθόν του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, είπε:
"Πριν το πραξικόπημα του Κενάν Εβρέν, της 12ης Σεπτεμβρίου 1980, ήταν στην υπηρεσία του κράτους, και σήμερα συνεχίζει να είναι σε υπηρεσία... Τον καλώ να παραδεχτεί ότι τότε τον έπιασαν να μεταφέρει όπλα και πυρομαχικά. Πες μας για ποιον λόγο δεν σε κάλεσαν ούτε για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα για την υπόθεση αυτή".
Σημειώνεται ότι τη δήλωση αυτήν την έκανε ο Οκουγιάν, θέλοντας να δείξει ότι ο Μπαχτσελί και το κόμμα του εκτελούν μέχρι σήμερα εντολές του βαθέος κράτους, όπως έγινε με την επίθεση στον Κιλιτσντάρογλου, στην οποία συμμετείχαν στελέχη του ΜΗΡ, που ήταν εν υπηρεσία!!!

https://www.artigercek.com/haberler/eski-mhp-li-yasar-okuyan-dan-bahceli-ye-12-eylul-oncesinde-de-gorevliydi-bugun-de

1 σχόλιο:

  1. Εννοείται.Η Τουρκία είναι σοβαρό Κράτος.
    Κανένα σύγχρονο κράτος δεν θα άφηνε τον ακραίο εθνικισμό να ελέγχεται από ιδιώτες,ψυχοπαθείς και παλιάτσος.Όπου έγινε κάτι τέτοιο υπήρξαν δράματα,πόλεμοι,εθνικές συρικνώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.