22/4/19

Πληρωμένοι παρακρατικοί γκρίζοι λύκοι όσοι επιτέθηκαν στον Κιλιτσντάρογλου - Υπεύθυνος ο ίδιος ο Ερντογάν;

Η φωτογραφία από την επίσκεψη του Ερντογάν στο Παράρτημα των Γκρίζων Λύκων της Επαρχίας Τσιουμπούκ, που έγινε δυο μέρες πριν την επίθεση στον Κιλιτσντάρογλου
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), Γιλντιρίμ Καγιά, ο οποίος μίλησε στο Yön Radyo, τα άτομα που επιτέθηκαν στον πρόεδρο του κόμματος και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι έμμισθοι του Δήμου Αγκύρας, ο οποίος ανήκε στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. 
Επίσης, είπε ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επισκέφθηκε την κωμόπολη Τσιουμπούκ, όπου έγινε η επίθεση, δυο μέρες πριν τα γεγονότα εις βάρος του Κιλιτσντάρογλου, κτά τη διάρκεια κηδείας στρατιώτη που σκοτώθηκε από Κούρδους αντάρτες. Συγκεκριμένα, ο Καγιά είπε ότι ο Ερντογάν επισκέφθηκε τις Εστίες των Γκρίζων Λύκων της επαρχίας Τσιουμπούκ (Çubuk Ülkü Ocakları), οι οποίες βρίσκονται πίσω από την επίθεση.
Επίσης, η ιστοσελίδα Haber.sol.org.tr αναφέρει ότι με βάση πηγές του CHP, η επίθεση οργανώθηκε από τις Εστίες των Γκρίζων Λύκων της επαρχίας Τσιουμπούκ και από μια ομάδα νέων που είναι έμμισθοι του Δήμου Αγκύρας.

Η δήλωση του Γιλντιρίμ Καγιά
Ο αντιπρόεδρος του CHP, Γιλντιρίμ Καγιά, του οποίου έσπασαν και πλευρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης, δήλωσε στο Yön Radyo:
"Με βάση τις πληροφορίες που λάβαμε, μεταφέρθηκαν παρακρατικοί με τρία λεωφορεία, ενώ την γενική οργάνωση είχε ο πρόεδρος του παραρτήματος Γκρίζων Λύκων της Επαρχίας Τσιουμπούκ. Ανάμεσα στους παρακρατικούς υπάρχουν και προδότες της πατρίδας που παίρνουν μισθό από το Δήμο Άγκυρας. Υπάρχουν άτομα που τα έχουμε εντοπίσει. Τους εντόπισαν οι υπηρεσίες του Δήμου Άγκυρας. Υπάρχουν και σχετικές εικόνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.