23/4/19

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με νόημα: Πήγε στο νησί που στοχοποίησε ο Ακάρ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου επισκέφθηκε σήμερα Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα.


Η κίνησή του δεν ήταν τυχαία...


O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το πλοίο Φυλακής Σκοπούντος Φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ, στην Κάρυστο, όπου τον υποδέχτηκε ο Υπαρχηγός Αρχηγείου Στόλου, Υποναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, και στη συνέχεια την 130η Σμηναρχία Μάχης, στη Λήμνο, όπου τον υποδέχτηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Η κίνησή του μόνο τυχαίο δεν ήταν λίγες ημέρες πριν την Ανάσταση και μετά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας. Αυτό αποτελεί το καλύτερο μήνυμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολούθως, επισκέφθηκε Επιτηρητικό Φυλάκιο του Στρατού Ξηράς στο Σουφλί Έβρου, το Στρατηγείο του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ) στην Ξάνθη, το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ) και το Στρατηγείο του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR (Γ΄ΣΣ/NRDC-GR), στη Θεσσαλονίκη, όπου τον συνόδευε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

2 σχόλια:

  1. Μήπως ο στρατός πρέπει να ξυπνήσει και την κυβέρνηση ; λέω μήπως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος αδερφέ να ξυπνήσει ποιον ο τύπος αυτός στρατευθηκε δίπλα από τους προδότες της Μακεδονίας όπου πάει απλώς προκαλεί γέλιο στον Ακαρ. Ο τύπος παραδόθηκε στον Ζαεφ άνευ όρων στον Ακαρ τι ακριβώς θα κάνει;

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.