20/4/19

Ελ. Κολιοπούλου: Όσοι παράγουμε στην Ελλάδα ζούμε σουρεαλιστικές καταστάσεις


Ζητάμε επενδύσεις όταν εν έτει 2019 πολλές επιχειρήσεις δεν έχουν πρόσβαση σε γρήγορο ίντερνετ ή όταν κάθε φορά που πιάνει μια μπόρα, πέφτει το ρεύμα, λόγω του απαρχαιωμένου δικτύου, προκαλώντας ζημιές σε πανάκριβο εξοπλισμό, τονίζει στο liberal.gr, η Ελένη Κολιοπούλου*.
Σε μια συγκυρία που όλοι μιλούν για τη σημασία των επενδύσεων και της βιομηχανίας στην ανάκαμψη της χώρας, η πρόεδρος του βιομηχανικού συνδέσμου Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας, περιγράφει ιστορίες καθημερινού παραλογισμού που ζουν όσοι παράγουν, όπως εργοστάσια στα οποία τα φορτηγά δεν έχουν πρόσβαση, και επιχειρήσεις χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο φυσικού αερίου.
"Έχω δει ιδέες, καλές προθέσεις, πολύ συζήτηση, εμμονές, αλλά κεντρικό στρατηγικό προγραμματισμό δεν έχω δει, γιατί απλώς δεν υπάρχει. Όλα συνεχίζουν να γίνονται αποσπασματικά", εξηγεί η κα Κολιοπούλου που συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα στην κοινή συνέντευξη Τύπου του ΣΕΒ με τους προέδρους πέντε περιφερειακών συνδέσμων, και με αντικείμενο το επενδυτικό έλλειμμα της χώρας.

Για τη συνέχεια Liberal



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.