19/4/19

Συνάντηση Putin - Kim Jong Un εντός του Απριλίου του 2019

Ο Ρώσος πρόεδρος Putin θα συναντηθεί έως τα τέλη Απριλίου με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un στην Ρωσία, την οποία ο Kim Jong Un θα επισκεφθεί κατόπιν προσκλήσεως του Ρώσου προέδρου, αναφέρει το Κρεμλίνο σε ανακοίνωση του.
Το Κρεμλίνο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη συνάντηση μεταξύ του Putin και του Kim Jong Un, αλλά η Μόσχα έχει δηλώσει ότι επί μήνες εργάζεται για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης
Από το 2018 είχαν συζητηθεί διάφορες προτάσεις όσον αφορά την διοργάνωση μια συνάντησης μεταξύ του Putin και του Kim Jong Un. 
Μία από αυτές προέβλεπε συνάντηση των δύο ηγετών στο Βλαδιβοστόκ, στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ στην ρωσική Άπω Ανατολή στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018. Ωστόσο παρότι τότε δεν κατέστη δυνατό να συμφωνηθεί μια τέτοια συνάντηση, η ρωσική κυβέρνηση είχε επισημάνει ότι είναι έτοιμη να δεχθεί τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας οποιαδήποτε χρονική περίοδο τον εξυπηρετεί.
Νωρίτερα το βορειοκορεατικό πρακτορείο Yonhap  είχε μεταδώσει ότι η επίσκεψη του Kim Jong Un στην Ρωσία ενδέχεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα στο Βλαδιβοστόκ.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.