16/5/19

Πέτρος Τατούλης: Απέσπασε τη σύζυγό του στην περιφέρεια με αποδοχές 3.400 ευρώ

Tην ώρα που η ίδια ήταν ταυτόχρονα και ελεγκτής ιατρός της περιφέρειας 

Τη σύζυγό του, ιατρό του ΕΣΥ απέσπασε στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με μεικτές αποδοχές 3.400 ευρώ, την ώρα που η ίδια ήταν ταυτόχρονα και ελεγκτής ιατρός της περιφέρειας.


Το όνομα της κυρίας Σοφίας Λουτσίου-Τατούλη φιγουράρει από το 2017 στα χρηματικά εντάλματα πληρωμής «αποδοχών της αποσπασμένης υπαλλήλου στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου» των οικονομικών υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, που είναι αναρτημένα στη «Διαύγεια», οι μεικτές μηνιαίες αποδοχές της συζύγου του κ. Τατούλη ως αποσπασμένη υπαλλήλου στο γραφείο του για την χρονιά του 2018 ανέρχονταν σε 3.408,35ευρώ.

για τη συνέχεια ProtoThema

2 σχόλια:

  1. Ο Τατούλης δέν έχει βουλευτική ασυλία .. θα τιμωρηθεί άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πέτρος Τατουλης πρώην δελφίνος στην ΝΔ και πρώην ηγετικο στέλεχος του Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος ΕΚΚΕ, σύντροφος του Καράμπελια. Τελικά είδες το φως το αληθινό και εγινε νεοδημοκράτης. Μετά Περιφεριάρχης βολεύοντας την κόρη του, παρατύπως, περνώντας συντάξεις από παντου και μισθούς αναδρομικά και τωρα η γυναίκα του.... Ένας κανονικός δημοκρατης λαμόγιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.