22/5/19

Κατέρρευσε η αντιρωσική σκευωρία μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ – Καμία συγγνώμη στα θύματά της μέσα στην Ελλάδα;

 Η Αλεξανδρούπολη είχε μπει στο στόχαστρο των ΗΠΑ, για πρωτοβουλίες που είχαν ληφθεί για δραστηριοποίηση της Ρωσίας στην περιοχή
Νικόλαος Κοζάρης,
τ. Δ/νων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρίας ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΟΣ
 Καμία απόδειξη δεν βρέθηκε ότι υπήρξε ρωσική παρέμβαση για να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, λέει το πόρισμα της έρευνας που έκανε ο ειδικός πράκτορας Robert Mueller του FBI. Στην διάρκεια της έρευνας είχε εξαπολυθεί ένα κυνήγι μαγισσών τόσο μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και εκτός. Με αυτές τις εκλογές οι Αμερικανοί ανέτρεψαν το διεφθαρμένο καθεστώς γύρω από τη Χίλαρι Κλίντον και αυτό το καθεστώς πήγε να πάρει την ρεβάνς.
Η Αλεξανδρούπολη αλλά και η Θεσσαλονίκη είχαν ιδιαίτερα «τιμητική» θέση ως στόχοι σε αυτό το κυνήγι μαγισσών και στην κατασκευή «εγκλημάτων», που είχαν ως βαθύτερο στόχο να σταματήσουν την ελληνορωσική συνεργασία στον οικονομικό, πολιτιστικό ακόμη και στον ορθόδοξο πνευματικό χώρο. Εξαφάνισαν και τους στοιχειωδέστερους κανόνες της ελεύθερης οικονομίας και ελεύθερου ανταγωνισμού.
Όπως όλοι γνωρίζουν (άσχετα αν «δια τον φόβο των γιάνκηδων» δεν μιλούν ανοιχτά) η συκοφαντική επίθεση εναντίον του Μητροπολίτη, του Δημάρχου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου, επιχειρηματιών στην Θεσσαλονίκη, αλλά και του Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη (Συμβούλου του Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης) έγινε αφότου ήρθε στην Ελλάδα ένα αμφιλεγόμενο ξένο πρόσωπο («λέγε με πρέσβη των ΗΠΑ»). Αυτός ο ίδιος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο πραξικόπημα στην Ουκρανία και στην ανάληψη του ελέγχου της χώρας από αμετανόητους Ναζί, οι οργανώσεις των οποίων επιβίωσαν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό το ξένο πρόσωπο, που αναδείχθηκε από το καθεστώς της Χίλαρυ Κλίντον και επιβλήθηκε ακόμη και στον Πρόεδρο Τραμπ, κατασκεύασε όλο το δίκτυο επιθέσεων ως δήθεν συνέχεια της «παρέμβασης» της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές (προσβάλλοντας και τον δικό του Πρόεδρο, τον Πρόεδρο Τραμπ). Πρόσφατα μάλιστα μίλησε για «παρέμβαση» της Ρωσίας και στις ερχόμενες εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου! Αμετανόητος. Το ίδιο το FBI υποχρεώθηκε να παραδεχθεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι Ρώσοι επηρέασαν το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ, αλλά αυτός κολλημένος στα ίδια, το μαγνητόφωνο στην ίδια κασέτα.
Αφού τώρα κατέρρευσε μέσα στις ΗΠΑ και επίσημα με την σφραγίδα του FΒΙ όλο το συκοφαντικό οικοδόμημα των fake news που στήριζε τις επιθέσεις εναντίον της πόλης μας και συμπολιτών μας, θα ζητήσουν συγνώμη όλοι αυτοί που συμμετείχαν στις ξενοκίνητες επιθέσεις; Θα αποκαταστήσουν την αλήθεια; Τώρα θα δοκιμαστούν όλοι τους και οι Έλληνες πολίτες θα δουν ποιος είναι τι.

Αμερικανικές Υπηρεσίες, Εγγλέζικες Πρεσβείες και ο Κοτζιάς
            Όπως σταδιακά αποκαλύφθηκε τόσο από τους New York Times (https://www.nytimes.com/2018/10/09/us/politics/russia-macedonia-greece.html) και τον Εθνικού Κήρυκα της Νέας Υόρκης (https://www.ekirikas.com/νυτ-στοιχεία-ηπα-ότι-ο-σαββίδης-εργαζό/), όσο και από στοιχεία που δημοσίευσε η ομάδα των Anonymous, αλλά και από καταγγελίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου (όταν ήταν στην κυβέρνηση), όλη η επίθεση εναντίον του Δημάρχου, Μητροπολίτη, Ρωσικού Σπιτιού, Προέδρου του Επιμελητηρίου κλπ και της ελληνορωσικής συνεργασίας στην Αλεξανδρούπολη και στη Βόρεια Ελλάδα είναι στην κυριολεξία προϊόν ευρύτερης συκοφαντικής εκστρατείας από χώρους μέσα στις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών, ενός δικτύου ομάδων (Integrity Initiative) που χρηματοδοτούνται και κατευθύνονται από εγγλέζικες πρεσβείες και από πληρωμένα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών επί υπουργίας Κοτζιά. Ναι, αυτού του ίδιου Κοτζιά που χάρισε την Μακεδονία μας σε άλλους συνεργάτες των Ναζί, τους Σκοπιανούς.
Η Αλεξανδρούπολη ήταν ένα από τα κυριότερα θύματα αυτής της συκοφαντικής εκστρατείας παραπληροφόρησης, η οποία έγινε με το πρόσχημα της αντιμετώπισης παραπληροφόρησης από τη Ρωσία!!! Όπως δηλαδή πάντα έκανε το εγγλέζικο και αμερικάνικο βαθύ κράτος όταν π.χ. κατηγορούσε κάποιον ότι κρύβει όπλα μαζικής καταστροφής, εξαπέλυε επίθεση στην χώρα, την κατέστρεφε και μετά αποκαλυπτόταν ότι γνώριζαν ότι δεν υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής και το έκρυβαν. Αντίστοιχα έγιναν και στη δική μας περίπτωση. Ακόμη και σήμερα κάποιοι (μέχρι και υποψήφιοι στην περιοχή μας) εξακολουθούν να ρίχνουν λάσπη. Άσχετα αν κάποιοι τούς παρέσυραν ή συνειδητά έχουν εμπλακεί, η ενέργειά τους είναι ηθικά και πολιτικά αδικαιολόγητη.
Οι New York Times έγραψαν σε άρθρο με δύο διαφορετικούς τίτλους (άλλον για την έντυπη εσωτερική έκδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλον τίτλο για την διαδικτυακή διεθνή έκδοση) ότι Αμερικανοί κατάσκοποι υποτίθεται ότι «αποκάλυψαν» σχέση της Ρωσίας «σε κρίσιμη ψηφοφορία στα Βαλκάνια». Αναφέρονται στο γνωστό υποτιθέμενο γεγονός (που κανένας δεν πίστεψε) ότι η Ρωσία χρηματοδότησε τα συλλαλητήρια εναντίον του ξεπουλήματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς συμμάχους των Ναζί και ότι ο Ιβάν Σαββίδης δήθεν εξαγόρασε πολιτικούς για να εναντιωθούν στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Το άρθρο αποκαλύπτει ότι ήταν οι αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες που έκαναν υποκλοπές επικοινωνιών Ελλήνων και μετά συνέταξαν Αναφορά. Κάποια στοιχεία της οποίας δόθηκαν «μαγειρεμένα» στην κυβέρνηση στην Αθήνα και σύμφωνα με το «μαγείρεμα» που έκαναν, έλεγαν όλα όσα κατηγορήθηκαν οι Ρώσοι διπλωμάτες και πολλοί άλλοι. Στην περιοχή μας ήταν κυρίως το Ρώσικο Σπίτι και ο σύμβουλος του κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης ότι δήθεν κινούνταν με τρόπο για να εξυπηρετήσουν τους «κακούς Ρώσους» και να δυναμιτίσουν την «καλή συμφωνία» των Πρεσπών και να επιβάλλουν την επιρροή των «κακών Ρώσων» στην Ελλάδα.
Δηλαδή οι ίδιοι οι Αμερικανοί «έκαψαν» τους ανθρώπους τους αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν καμία εφαρμογή εθνικής κυριαρχίας που έγινε από Ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών αλλά έτοιμα, μασημένα «στοιχεία» με υποκλοπές ξένης κυβέρνησης εναντίον Ελλήνων πολιτών δόθηκαν στην κυβέρνηση που είναι στην Αθήνα για να στραφεί εναντίον Ελλήνων πολιτών ώστε να καταστρέψει τις ελληνορωσικές σχέσεις. Και αυτά τα «στοιχεία» είχαν μαγειρευτεί όπως το βαθύ κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών της Χίλαρυ ήθελε να τα παραδώσει και να τα παρουσιάσει. Αν αυτό δεν είναι fake news τότε τι είναι; Μήπως μερικοί άνθρωποι των ΗΠΑ δουλεύουν και στην ΕΥΠ και παρακολουθούν Έλληνες πολίτες για λογαριασμό ξένης κυβέρνησης; Μήπως υπάρχουν και αστυνομικοί που στοχοποιούν Έλληνες αγωνιστές και αφήνουν τα ξένα πρακτοράκια να αλωνίζουν;
Η ξένη εφημερίδα στην έντυπη εσωτερική έκδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 10 Οκτωβρίου 2018 και στη σελίδα Α1 γράφει ξεκάθαρα ότι Αμερικανοί κατάσκοποι έκαναν όλη τη δουλειά: Work of U.S. Spies Uncovers Russian Link in Balkans Vote. Στην διεθνή διαδικτυακή έκδοση το γράφει πιο όμορφα ότι δηλαδή η αμερικανική κατασκοπευτική τεχνική και μυστική διπλωματία αποκάλυψαν "ρωσικό δάκτυλο": U.S. Spycraft and Stealthy Diplomacy Expose Russian Subversion in a Key Balkans Vote. Ταυτόχρονα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος όταν καταφέρθηκε εναντίον του Κοτζιά τον κατηγόρησε ότι χρηματοδότησε επιθέσεις εναντίον του και εναντίον όσων εναντιώνονταν στη συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει την Μακεδονία στα Σκόπια.
Δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε ότι μεταξύ άλλων οι επιθέσεις που δέχτηκε ο Μητροπολίτης, ο Δήμαρχος, το Ρώσικο Σπίτι, ο σύμβουλος του κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης περιελάμβαναν και το γεγονός ότι το ρωσικού ρυθμού εκκλησάκι που χτίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, χτίστηκε σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας και τον Πάνο Καμμένο όταν ήταν υπουργός.
Εκτός όμως από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, από το βαθύ κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών, το εγγλέζικο κατεστημένο δεν θα μπορούσε να λείπει από μία ανάλογη εκστρατεία παραπληροφόρησης. Όπως αποκάλυψαν οι Anonymous με πλήθος εγγράφων τα οποία απέκτησαν μετά από hacking σε συστήματα του δικτύου της Integrity Initiative. Παραθέτουμε αποσπάσματα από διαδικτυακά δημοσιεύματα στο onalert.gr και newsit.gr:

«Κατασκοπευτικό θρίλερ μετά την αποκάλυψη των Anonymous που υποστηρίζουν πως έχουν στην κατοχή τους έγγραφα για ένα δίκτυο μυστικών υπηρεσιών στην Ευρώπη υποκινούμενο από την Βρετανία.
Σύμφωνα με τους Anonymous τα έγγραφα αυτά αποκαλύπτουν την δράση μιας ΜΚΟ που έχει έδρα το Λονδίνο και σκοπό την “υπεράσπιση της δημοκρατίας ενάντια στην παραπληροφόρηση”. Αντί όμως για αυτό, το πρότζεκ με το όνομα «Integrity Initiative» φέρεται να έχει χρησιμοποιηθεί από τη Βρετανία για να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις των χωρών της Ευρώπης.
Με προϋπολογισμό 1,9 εκατομμυρίων λιρών αυτή η υπηρεσία φέρεται να αποτελείται από ομάδες δημοσιογράφων, πολιτικών, στρατιωτικών, ακαδημαϊκών και επιστημόνων από όλη την Ευρώπη και σκοπός της είναι η αναζήτηση οποιαδήποτε πληροφορίες για επιρροή των Ρώσων στην Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή αλλά και γενικότερα. Στόχος είναι να επεμβαίνει και να επηρεάζει αρνητικά την πολιτική των ρώσων στην Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα, αλλά ουσιαστικά να παρεμβαίνει με τις απόρρητες πληροφορίες που συλλέγει στις εσωτερικές υποθέσεις των ευρωπαϊκών χωρών.
Όπως υποστηρίζουν οι Anonymous η μυστική αυτή υπηρεσία δρα με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο κατηγορούν τη Ρωσία για κατασκοπεία. Προς το παρόν, το τεράστιο δίκτυο φέρεται να έχει ομάδες για την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τις Κάτω Χώρες, τη Λιθουανία, τη Νορβηγία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο … ». Αυτό το δίκτυο στην Ελλάδα αναφέρεται στα εσωτερικά έγγραφα του Integrity Initiative και πολλά από τα μέλη που φέρονται να εργάζονται σε αυτές τις δραστηριότητες.

            Άσχετα από το πόσο συμπαθεί κάποιος ή όχι τα πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί πρέπει να παραδεχτούμε τώρα ότι όλη η πλεκτάνη εναντίον τους ήταν στημένη. Τώρα που κατέρρευσε στις ΗΠΑ η σκευωρία, εμείς χρειάζεται να απαιτήσουμε από όσους αναπαρήγαγαν τις συκοφαντίες, να ζητήσουν συγγνώμη όχι μόνο από τα θύματά τους, αλλά και από εμάς. Στοχοποίησαν τον τόπο μας, την Αλεξανδρούπολη και δεν έπληξαν μόνο αυτά τα πρόσωπα. Έπληξαν την πρόοδο του τόπου μας διότι στέρησαν τα οφέλη από την ελληνορωσική συνεργασία. Απαγόρευσαν την ελεύθερη οικονομία και τον ελεύθερο ανταγωνισμό και σε μία πολύ δύσκολη περίοδο κρίσης στέρησαν από όλους μας την στήριξη που θα μπορούσαμε  να είχαμε. Όχι μόνο δεν πρόσφεραν, αλλά απαγόρευσαν και σε άλλους να προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.