24/5/19

Οι Τούρκοι προκαλούν τους Αλβανούς: Όχι σε άγαλμα του Γκιέργκι Καστριότι!


«Οι Τούρκοι έποικοι απαγορεύουν στους πολίτες της Αλβανίας να ανεγείρουν άγαλμα του Γκιέργκι Καστριότι», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα
Μάιος 24, 2019. 20:03
«Σήμερα είμαστε μάρτυρες μιας μεγάλης αντι-αλβανικής πράξης, η οποία υλοποιείται από το Ισλαμο-κομμουνιστικό στρατόπεδο της δημοτικής αρχής  της πόλης Πρίζρεν. Αυτοί οι βάρβαροι εμποδίζουν τους Αλβανούς να αναγείρουν άγαλμα της πιο ηρωικής και εξέχουσας προσωπικότητας του αλβανικού έθνους στις χιλιάδες χρόνια ιστορίας του», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
Συνεχίζει:
Αυτοί οι ισλαμο-κομμουνιστές βάρβαροι είναι οι ίδιοι βάρβαροι που κατασκευάζουν τα λατρευτικά αντικείμενα των πρώην Οθωμανών κατακτητών, τα οποία λατρευτικά αντικείμενα σχεδιάζονται για να μας ταυτίσουν με την Τουρκία, το Ιράν, την Υεμένη, το Κατάρ…
Αυτοί οι βάρβαροι οικοδομούν περίπου 900 τζαμιά στα αλβανικά εδάφη και απαγορεύουν στους Αλβανούς να αναγείρουν ένα άγαλμα στη γη τους, να θυμούνται και να τιμούν την πιο μεγαλοπρεπή φιγούρα του αλβανικού έθνους.
Για τη συνέχεια Echedoros

1 σχόλιο:

  1. «Οι Τούρκοι έποικοι ... »

    Υπάρχουν Τούρκοι έποικοι στο (σερβικότατο) Πρίζρεν, πέραν των παλαιών οθομανών κατοίκων; Δεν το ήξερα. Οι Αλβανοί, αιώνες τώρα, ήσαν τσιράκια, δηλαδή υποτακτικοί των Τούρκων και για ένα μεσοδιάστημα περίπου 4 ετών των Ιταλών. Εφ' όσον, λοιπόν, εξακολουθούν να είναι τσιράκια, θα αντιμετωπίζουν και τις ιδιοτροπίες των αφεντικών των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.