24/5/19

«Ή θα εξοντώσουμε τον κρατισμό ή θα μας εξοντώσει»

"Θες υπεύθυνη πολιτική; Γίνε υπεύθυνος πολίτης"



Mιλάει για λέξεις όρους και έννοιες που στην ελληνική κοινωνία αποτελούν ταμπού: «Κοινωνικά ευαίσθητοι ήταν αυτοί που ήθελαν να τους διορίσουν όλους στο Δημόσιο, ανάλγητος ήσουν εσύ που έλεγες δεν υπάρχουν λεφτά. Κάθε πραγματικά μεταρρυμιστικό σχέδιο που βασιζόταν σε αριθμούς και μαθηματικές πράξεις χανόταν στην ομίχλη της πολιτικής μυθολογίας που υποσχόταν πως με κάποιον μαγικό τρόπο θα είχαμε και την πίτα σωστή και όλο το κυνοκομείο χορτάτο. Έτσι θα πηγαίναμε για έναν αιώνα ακόμα. Ήρθε λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ομίχλη διαλύθηκε. 
Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά και υποψήφιος περιφερειάρχης. Όσον αφορά στην Ευρώπη τονίζει ότι το κόμμα του κατεβαίνει με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο και εξηγεί ποιες δράσεις θα αναλάβει στην ευρωβουλή. «Η Ευρώπη θεώρησε ότι θα αφομοίωνε το Ισλάμ, θα το εκκοσμίκευε. Ακόμα ένα τερατώδες λάθος της. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένας μεταμοντέρνος ασύμμετρος πόλεμος που δεν αντιμετωπίζεται με ευχές και με “ζε σουί”. 
Για τη συνέχεια AthensVoice




5 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω. Ο κρατισμός είναι κακός στον καπιταλισμό αλλά καλός στο (ιδιόμορφο) αλλά κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας; Γιατί αυτό; Για ποιούς είναι κακό στον καπιταλισμό; Και στις δυο περιπτωσεις υπάρχουν πλούσιοι. Μήπως αντί να γράφουμε και να λέμε διάφορα καλύτερα θα ήταν να σκεφτόμαστε λιγάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " Μήπως αντί να γράφουμε και να λέμε διάφορα καλύτερα θα ήταν να σκεφτόμαστε λιγάκι;"

      Δάσκαλε που δίδασκες ....

      Διαγραφή
  2. Andpik
    Ως πότε θα ψηφίζεις νεοφιλελευθερισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κλεψας του κλεψαντος. Ετσι ειναι η ανθρωπινη κοινωνια. Ζωωδης. το λεω αυτο γιατι η εναλλακτικη ειναι να αφησουμε τους αδυνατους να πεθανουν να ησυχασουμε και να μην ξοδευομαστε, ωστε να μειωθουν μεχρι εξαφανισεως οι φοροι και να μεινουν τα λεφτα για "επενδυσεις" στις τραπεζες της Καραιβικης. Γιατι μη μου πειτε πως θα φτιαχτουν εργοστασια στην Ελλαδα ετσι? Γιατι δεν εγιναν στη Βουλγαρια για παραδειγμα ή την Αλβανια που ειναι γειτονες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι...ναι...δώστε όλα στο γερμανο-κινεζικό κράτος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.