5/5/19

H Ουάσιγκτον Κατέλυσε την Δυτική Ελευθερία. Η Εποχή της Τυραννίας ΄Εχει Αρχίσει

Η πορεία της Τυραννίας
Paul Craig Roberts, 28-4-2017
[Την περασμένη Πέμπτη, με εκδηλώσεις, ομιλίες, άρθρα και απολογισμούς, γιορτάσθηκε και στις δυο όχθες του Ατλαντικού η Ημέρα του Τύπου και της ελευθεροτυπίας. Ο πασίγνωστος πλέον Βρετανός συγγραφέας και δημοσιογράφος Τζωρτζ ΄Οργουελ, απών από τις εκδηλώσεις αυτές για λόγους ανωτέρας βίας, ασφαλώς θα εκάγχαζε πικρά όπου βρίσκεται, πέραν του τάφου. Τους λόγους εξηγεί ο γνωστός μας, Αμερικανός, μεγάλος άλλοτε δημοσιογράφος, καθηγητής, υπουργός και διάσημος συγγραφέας, στο κατωτέρω οδυνηρά επίκαιρο άρθρο του.]

Mετάφραση: Μ. Στυλιανού
Το Ψάρι σαπίζει από το κεφάλι. Στον Δυτικό Κόσμο η σήψη επιταχύνεται. Η σήψη στην Ουάσιγκτον γοργά εξαπλώνεται σε πολιτειακές και τοπικές εξουσίες και -εξωτερικά- σε υποτελείς κυβερνήσεις της Αυτοκρατορίας.

Η επίθεση της Ουάσιγκτον στην δημοσιογραφία, με την παράνομη σύλληψη του Τζούλιαν ΄Ασανζ, επεκτάθηκε τώρα στην Γαλλία. Η κυβερνητική πολιτική των κυρώσεων εναντίον κυριάρχων χωρών που δεν συμμορφώνονται στις διαταγές της Ουάσιγκτον, επεκτάθηκε στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου  ο κυβερνήτης απειλεί με κυρώσεις τους πιστωτικούς οργανισμούς που συναλλάσσονται με την Εθνική ΄Ενωση  Οπλοκατοχής ( δικαιώματος που προστατεύεται από την 2η Τροπολογία του αμερικανικού  Συντάγματος).
Με την 1η Τροπολογία  να υφίσταται τώρα επίθεση και να προορίζεται για  κατάργηση  επειδή επιτρέπει τον λεγόμενο τώρα «εχθρικό λόγο», με

Στην Γαλλία, ο υποτελής πρόεδρος Μακρόν διέταξε την προσαγωγή και ανάκριση τριών δημοσιογράφων οι  οποίοι αποκάλυψαν ότι η Μακρονική κυβέρνηση, με πλήρη γνώση κα πρόθεση πουλάει  όπλα,(γαλλικά τανκς και όργανα κατεύθυνσης βλημάτων), στην Σαουδική Αραβία και στο Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να χρησιμοποιηθούν στην σφαγή αμάχων, γυνασικών και παιδιών, στην Υεμένη. Το δημοσίευμα αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Μακρόν ψευδολόγησε  εσκεμμένα όταν δήλωσε πως αγνοούσε ότι τα γαλλικά όπλα θα χρησιμοποιούνταν για επιθετικές επιχειρήσεις και όχι για την άμυνα, σε παραβίαση της Συνθήκης Εμπορίου ΄Οπλων του 2014. Οι δημοσιογράφοι ανακρίνονται από την γαλλική Γκεστάπο « για την αποκάλυψη γαλλικών αμυντικών απορρήτων».

Με άλλα λόγια, όταν η γαλλική κυβέρνηση ψεύδεται, η αποκάλυψη αυτού του  γεγονότος αποτελεί παραβίαση μυστικού της εθνικής άμυνας.

Ολόκληρος ο  Δυτικός κόσμος υιοθετεί την αντιμετώπιση του ΄Ασανζ από την Ουάσιγκτον και  καθιστά έγκλημα την άσκηση του λειτουργήματος της ενημέρωσης, προστατεύοντας έτσι την εγκληματικότητα των κυβερνήσεων. Εάν αποκαλύψετε  ένα κυβερνητικό έγκλημα, όπως έκανε η Γουίκιληκς, θα διωχθείτε γι’ αυτό από την εγκληματική κυβέρνηση. Είναι σαν να αναγνωρίζεται στον εγκληματία το δικαίωμα να προσάγει σε δίκη την αστυνομία και τον εισαγγελέα που τον συνέλαβε.

Mε την 1η Τροπολογία   (Ελευθερία Λόγου και Τύπου, Συνέρχεσθε και συνεταιρίζεσθαι) να υφίσταται επίθεση και να προορίζεται για κατάργηση, επειδή «επιτρέπει εκφράσεις μίσους», με την 10η Τροπολογία ( η  κεντρική κυβέρνηση ασκεί μόνο όσες εξουσίες της εκχωρούν οι Πολιτείες και ο λαός) ακυρωμένη από τον εγκληματία πολέμου Αβραάμ Λίνκολν  και με το habeas corpus και την νομότυπη διεξαγωγή δίκης κατεδαφισμένα από τα καθεστώτα George W. Bush  και Obama, μόνο η 2η Τροπολογία (δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοφορίας) εξακολουθεί να ισχύει και αυτή υφίσταται την επίθεση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης  Andrew Cuomo.

Ο Κουόμο αποκάλυψε ότι η απειλή του για κυρώσεις εναντίον των πιστωτικών οργανισμών αποβλέπει να θέσει την ΄Ενωση Οπλοκατοχής εκτός λειτουργίας. « Ωθούμε την ΄Ενωση σε οικονομικό αδιέξοδο. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να την κλείσουμε». Ο τύραννος Κουόμο ξέρει ότι η ΄Ενωση δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τραπεζικό λογαριασμό και ασφαλιστική κάλυψη.
Για να είμαι σαφής, η επιτυχία της Ουάσιγκτον στο να  καταστήσει την κυβέρνηση όπλο εναντίον του λαού επεκτάθηκε σε όλη την έκταση της αυτοκρατορίας και προς τα κάτω, στις κυβερνήσεις των Πολιτειών των ΗΠΑ.
Όταν σε αυτό προσθέσουμε στην μαζική κατασκοπεία σε βάρος των πολιτών, που κατέστησε δυνατή  η ψηφιακή επανάσταση, έχουμε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο της ελευθερίας.

Το να μιλάει κανείς πλέον για «Δυτικές Δημοκρατίες» είναι  ανεπίτρεπτη ψευδολογία. Δεν υπάρχει πια ούτε μία κυβέρνηση που να είναι υπόλογη στον λαό. Δεν μπορεί να υπάρχουν κυβερνήσεις ελεγχόμενες και υπόλογες στον λαό που κυβερνούν, χωρίς ελεύθερο Τύπο. Δεν υπάρχει ελεύθερη οικονομία ή ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι, όταν επιχειρήσεις τιμωρούνται επειδή διατηρούν επιχειρηματικές σχέσεις με οργανισμούς που είναι στόχοι κυβερνητικής καταπίεσης.

Ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» δεν ήταν παρά μια μεταμφίεση της επίθεσης εναντίον του αμερικανικού Συντάγματος, μιας επίθεσης που πέτυχε τον σκοπό της. Η χειρότερη πράξη προδοσία στην Ιστορία είναι η κυβερνητική κατάλυση του αμερικανικού Συντάγματος.

Η εποχή της τυραννίας έχει αρχίσει. Οι εκλογές δεν μπορούν να την σταματήσουν.

7 σχόλια:

 1. αντιθέτως υπάρχει πολύ μεγάλη ελευθερία λόγου . παράδειγμα ότι αφησανε αυτό το ηλίθιο άρθρο να εκδοθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προφανως σου αξιξει να ζεις σαν σκαλβος. Απολαυσε το..

   Διαγραφή
  2. Πραγματι ..μεχρι κι εσυ την πεταξες την πα..ριά σου!

   Διαγραφή
 2. US at least has 1st (freedom of speach) and 2nd amendments (right to bear arms) as much as the Dems (Obama, Clinton, Cuomo, Bloomberg etc) trying to dissolve them.
  What do we have in Greece? Freedom of speech where a Nurse was fired because she retweeted a Doc's tweet against Polakis? Right to bear arms? Only criminals have guns and Toskas advises to pretent we sleep when they come to rob us.
  Is this the Democrasy we want in Greece? I'll take what they have in the US in a heart beat over what we have in Greece mb

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρε Πάνο, σχολιάζεις ένα άσρθρο, χωρίς να τόχεις διαβάσει;
  Που τη βρήκες αυτή την ελευθερία λογου. Ο αρθρογράφος, από τις πρώτες φράσεις του, διεκτραγωδεί την κατάργησή της. Και στις επόμενες σου λέει ότι και 2η Τροπολογία βαίνει προς κατάργηση , αφού η κατεδάφισή της έχει αρχίσει ήδη στις Πολιτείες.
  Διάβαζε, παιδί μου, πρώτα και έπειτα σχολίαζε. Να μην σε πιάνουν αδιάβαστο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχ Αστεριε. Οχι μονο το διαβασα αλλα το ζω καθημερινα για 25 χρονια τωρα. Το πως παρουσιαζει τα πραγματα ο PC Roberts χωρα πολυ συζητηση. Αν εχεις αποριες για το τι πραγματικα συμβαινει στην Αμερικη δεν εχεις παρα να ρωτησεις η να διαβασεις τι ς αποψεις απο μεσα που εκφραζουν διαφορες πολιτικες χροιες ωστε να διαμορφωσεις ιδια γνωμη. Αρθρογραφοι οπως ο PC Roberts η το Μοον οφ Αλαμπαμα προωθουν συγκεκριμες πολιτικες.

   Διαγραφή
  2. Οι αλλοι τι προωθουν ?? Ασαφεις ??Για σκεψου τι ειπες ...Το συγκεκριμενο ειναι κακο...το ασαφες ....καλο....Πινεις πολυ ??

   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.