19/6/19

Ο 12λογος κατά του ψεύτη


Παρακολουθώ καθημερινά τις εκπομπές στην Τι Βι όπου αντιμάχονται υποψήφιοι βουλευτές. Και μού ‘ρχεται να ορμήσω μέσα από την οθόνη, να κάτσω στη θέση απέναντι από τον συριζέο και να του βγάλω ξινά τα ψέματα που αραδιάζει ανενόχλητος. Πανεύκολα. 
Γιατί οι ανθυποψήφιοί του είναι ανίκανοι, αδιάβαστοι, άνευροι, οι περισσότεροι. Έτσι αποφάσισα κι έγραψα τον δεκάλογο- μπούσουλα που ξεβρακώνει κάθε συριζέο και τα ψέματά του. Γιατί και οι πολίτες πάνε με τον εξυπνάκια. Δεν πάνε με τον λαπά.
Οι συριζέοι υποψήφιοι έχουν καταπιεί όλοι την ίδια κασέτα. Παπαγαλίζουν τα ίδια παραμύθια, δασκαλεμένοι από το κόμμα. Γιατί, το κόμμα είναι από χρόνια άπιαστο στην προπαγάνδα και στην τέχνη να κάνει το μαύρο άσπρο. Με απύθμενο θράσος. Διδάσκοντας τους οπαδούς και τα στελέχη του επίσης και πώς να διακόπτουν τον άλλον ομιλητή όταν λέει κάτι που τους ταπώνει ή κερδίζει πόντους. Δείχνοντας μαχητικοί και αποφασιστικοί.
Εμφανίζονται μάλιστα κάτι παιδαρέλια που καταχεριάζουν τους συνομιλητές τους με τη φράση- καρμπόν ότι ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Και μιλάνε για το 2000, που οι ίδιοι μπουσούλαγαν στις παιδικές χαρές!

Για τη συνέχεια Liberal



5 σχόλια:

  1. Εξαιρετικός όπως πάντα ο κ.Παπαδόπουλος- Τετράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Andpik
    Προτείνω να γυρίσεις λίγα χρόνια πίσω τότε που ο Παπ Τετρ δημοσιογραφούσε σε σοβαρά ΜΜΕ και τα κείμενα του διαβάζονταν από κοινό.
    Σήμερα ο παραπάνω αρθρογράφος με τα γραπτά του μου θυμίζει τον υπουργό προπαγάνδας της Γερμανίας στο διάστημα 1937- 1945.
    «Συγχαρητήρια » για τις επιλογές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ κυρ Χρήστο χάσου στην τρύπα σου...Ο καιρός γάρ εγγύς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα """συγχαρητήρια""" χρηστάκο είναι για τους σκοπιανοτσολιάδες, τους αριστερούς απάτριδες αγύρτες. Αν σας πονάει που κάποιοι σας αναγνώρισαν πολύ νωρίς και σας πολέμησαν με μέσα στα οποία η θολοκουλτούρα σας δεν έχει απάντηση, είναι γιατί ποτέ δεν πέρναγε από το μυαλό σας ότι δεν μπορεί να κοροϊδεύετε πολλούς για πολύ καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι βρυκολακες...διδασκουν ..Χριστιανικη ηθικη....περι πατριδος...και περι.λογικης...Τα βαμπιρ στην πιατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.