2/6/19

Όλοι μια οικογένεια είμαστε

Τον Χάρη Τομπούλογλου φαντάζομαι τον θυμάστε. Είναι ο τύπος που καταδικάστηκε για δωροληψία όταν ως διοικητής του νοσοκομείου «Παίδων-Αγλαΐα Κυριακού» είχε τσεπώσει μίζα με 25 χιλιάδες ευρώ για έναν διαγωνισμό του νοσοκομείου. Όμως τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα και τον τσάκωσαν στα πράσα. Εδώ το βίντεο της ενθυλάκωσης: https://www.youtube.com/watch?v=xNKxMpwCWAA Έφαγε πρωτοδίκως 8 χρόνια (με αναστολή!!!), ποινή την οποία επικύρωσε και το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το οποίο αφού τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής, τού επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών και τριών μηνών (με αναστολή!!!) και χρηματικό πρόστιμο 40.300 ευρώ.
Κι επειδή κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν καλή σχέση με την τσίπα, ο Τομπούλογλου έβαλε υποψήφιος για δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας. Ποιος έσπευσε να τον στηρίξει; Η Ελίζα Βόζεμπεργκ! Ανέβασε ένα τουί καμαρώνοντας για την εκλεκτή παρέα, το οποίο αφού την έκραξαν το έσβησε. Όμως στην παρουσίαση του συνδυασμού πήγε. Και ρωτάει κάποιος με πέντε δράμια μυαλό: δεν ήξερε για την προϊστορία του φίλου της; Ένας από όλους τους βοηθούς της που πληρώνεται με τα λεφτά του ευρωπαίου φορολογούμενου δεν της είπε κάτι να την προστατέψει να μην εκτίθεται; Όλοι μια ωραία οικογένεια είμαστε.

3 σχόλια:

  1. Γνωστός από τα παλιά ο Χάρης. Έχει δίκιο Ο Τζήμερος, αλλά δυστυχώς έχει εκλείψει όχι το μυαλό, αλλά η αιδώς. Και δεν εννοώ, ασφαλώς, μόνον εκείνους που την "κινούν", όπως ισχυρίζανταν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς τέτοιου ίδιους παράδειγμα είναι καθημερινά, ποιος Έλληνας έχει διαφορετική αποψη από την πολιτική - πολιτικοί - και βρώμα , οτι είναι συνώνυμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "μόνον εκείνους..." => μόνον εκείνων. Συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.