28/6/19

Γενί Σαφάκ: Σενάρια πολέμου με Ελλάδα για φυσικό αέριο - Απειλούν την Αθήνα με πυραύλους

Χάρτης που δημοσιεύει η Γενί Σαφάκ, σημειώνοντας ότι η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει την Αθήνα με πυραύλους και όλα τα νησιά του Αιγαίου με πυρά πυροβολικού.
Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ δημοσιεύει σήμερα (28/6) σενάρια πολέμου και χτυπημάτων κατά της Ελλάδας. Μάλιστα, αναφέρει ότι η Τουρκία θα πλήξει τη χώρα, χωρίς να χρειαστεί να πάει Τούρκος στρατιώτης στην πρώτη γραμμή, καθώς ο αντίπαλος θα δεχτεί πυραυλικά πλήγματα από τα παράλια της Σμύρνης. Αν αυτά δεν είναι αρκετά, τότε, θα πάει σε πόλεμο...
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, αν η Ελλάδα βάλει τρυπάνι στην Ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία θα απαντήσει με πυραύλους από την Σμύρνη. Θα χτυπήσουν ελληνικά νησιά που έχουν πάνω στρατό, βάσεις κι αεροδρόμια, καθώς η εμβέλεια των πυραύλων φτάνει τα 100-120 χιλιόμετρα. Αν χρειαστεί, θα εκτοξεύσει και πύραυλο μπόρα, ο οποίος έχει βεληνεκές 280 χιλιόμετρα και μπορεί να φτάσει μέχρι την Αθήνα.
Μια τέτοια αντίδραση αποτελεί μία επιλογή της Τουρκίας για να «τιμωρήσει», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, την Ελλάδα αν πειράξει την Τουρκία. Κι όλα αυτά, επισημαίνει χωρίς να χαθεί ούτε μία ζωή Τούρκου στρατιώτη. Αν το σχέδιο δεν αποδώσει, θα πάμε μετά σε σενάρια πολέμου...
Πηγή: Philenews/ethnos.gr

4 σχόλια:

  1. Εχει ...σχεδιο Μερκελ .." δωσε 50%"...ο..Μητσοτακης..και η Ντορα..Θα γελασει και το παρδαλο ....κρι κρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πα΄λι έχω την εντύπωση ότι θα πάει πολύ καλλίτερα από προηγούμενους.

      Διαγραφή
  2. "Θα χτυπήσουν ελληνικά νησιά που έχουν πάνω στρατό, βάσεις κι αεροδρόμια, καθώς η εμβέλεια των πυραύλων φτάνει τα 100-120 χιλιόμετρα. Αν χρειαστεί, θα εκτοξεύσει και πύραυλο μπόρα, ο οποίος έχει βεληνεκές 280 χιλιόμετρα και μπορεί να φτάσει μέχρι την Αθήνα"

    Θέλουν να δουν ποιος την έχει πιο μεγάλη(την εμβέλεια)?

    Τον Scalp ξέρουν τι εμβέλεια έχει?
    Τον ATACMS?
    Τον Exocet MM40 Block 3?

    Και κάτι ακόμα...ποιος έχει καλύτερο αντιπυραυλικό πλέγμα. Εμείς μπορούμε με τους Patriot, τους S300 και άλλα συστήματα της αεράμυνας να αναχαιτίσουμε πυραύλους.
    Αυτοί με τα συστήματα που έχουν αυτή τη στιγμή στην επίγεια πυραυλική αεράμυνα τους(όχι αυτά που θαααα πάρουν και θααα κατασκευάσουν) μπορούν να σταθούν να αναχαιτίσουν αποτελεσματικά δικά μας πυραυλικά πλήγματα?

    Τι θα τους σώσει?...Οι Hawk?
    Ή μήπως το 35αρι Korkut?

    Τι είναι η Ελλάδα ρε? Παραστρατιωτική οργάνωση?
    Θα καείτε ζωντανοί κι εσείς και οι γυναίκες και τα παιδιά σας έτσι και τολμήσετε. Φωτιά και ατσάλι χωρίς έλεος. O PKK θα είναι παράδεισος σε αυτό που θα ζήσετε από την Ελλάδα.

    https://www.youtube.com/watch?v=y13vfKWxF6M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολείσε με τύπους που νομίζουν ότι εμείς θα ρίχνουμε με συστήματα του paint-ball.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.