20/6/19

NYT: Oι αμερικανικές αρχές ερευνούν τη Deutsche Bank για υπόθεση ξεπλύματος χρήματος - Μήπως γι' αυτό έπιασε τρέμουλο την Μέρκελ;

REUTERS/Kai Pfaffenbach
Τη Deutsche Bank βάζουν στο μικροσκόπίο τους οι αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές για πιθανές παραβιάσεις στην τήρηση της νομοθεσίας για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όπως γράφουν οι New York Times, επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές. 
Η έρευνα έρχεται σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για την τράεπζα, που παλεύει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών και να παρουσιάσει ένα βιώσιμο σχέδιο μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για συγχώνευση με την Commerzbank. 
Η τιμή της μετοχής της κινείται κοντά σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος, Κρίστιαν Σέβινγκ, ετοιμάζεται να αποκαλύψει το δεύτερο σχέδιο αναμόρφωσης της τράπεζας τον επόμενο μήνα.
Οι αρχές θα εξετάσουν σύμφωνα με το δημοσίευμα το πώς η γερμανική τράπεζα αντιμετώπισε ύποπτες συναλλαγές. Ορισμένες εξ αυτών συνδέονται με τον γαμπρό του Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ.
naftemporiki.gr 

2 σχόλια:

  1. Ταϋγέτη.

    Γιὰ νὰ βροῦμε ἡσυχία στὴν Εὐρώπη,πρέπει νὰ βρεθῆ στὴν πρὸ τοῦ 1871 κατάστασί της ἡ Γερμανία καὶ ἡ Τουρκία νὰ διαμελισθῆ,τὸ ἴδιο καὶ ἡ Ἀγγλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγκληματικη συμμορια την χαρακτηρισαν ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ δικαστηρια την αγια αυτη τραπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.