18/7/19

Αυτοεξευτελισμού και αλληλοεξευτελισμού συνέχεια Νο2! ΣΥΡΙΖΑ: Δικαιώνεται απόλυτα η πολιτική μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών


George Vitsaras / SOOC/
«Η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών δικαιώνεται απόλυτα» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημειώνει, «επί μήνες, η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης επιδόθηκαν σε μια απίστευτη πατριδοκαπηλία, υποδαυλίζοντας τον εθνικισμό και την ακροδεξιά συνωμοσιολογία, για να αλιεύσουν ψήφους από τα ακροδεξιά. Έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμα και για ανταλλαγή της μη περικοπής των συντάξεων, με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Μόλις δέκα μέρες μετά τις εκλογές, τώρα, οι υπουργοί της μιλούν για "επωφελείς τρόπους συνεργασίας και για τις δύο πλευρές" (Μ. Βαρβιτσιώτης) και για "ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες" (Ν. Παναγιωτόπουλος)».
Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει: «Δε μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιστροφή στην πραγματικότητα και την πάγια εθνική γραμμή της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, αλλά και καλά ξεμπερδέματα, με τους ακροδεξιούς και εθνικιστές που, με αφορμή τις Πρέσπες, ενσωμάτωσαν στο κόμμα τους».
Ναυτεμπορική

7 σχόλια:

  1. Η ΝΔ είναι ένα κόμμα του πολιτικού συστήματος της εκλόγιμης μοναρχίας - ούτε καν αντιπροσώπευσης.
    Παρόλα αυτά την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ευτύχημα για την πατρίδα που απαλλάχθηκε απ΄το Σύριζα που ενσαρκώνει την απεχθέστερη εκδοχή αυτού του πολιτικού συστήματος.
    Ήταν εθνική ανάγκη να ξεκουμπιστούν οι ψεκασμένοι καταληψίες του Μαξίμου από την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΤ (18/7/19 11.41 πμ)
      Η εθνική ανάγκη από πότε ταυτίζεται με τις φασιστικές αρχές;

      Διαγραφή
  2. Αυτή τη φορά ψηφίσαμε ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη φορά θα ψηφίσουμε ΝΔ για να μη ξαναρθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε εγκλωβισμένοι στο μη χείρον...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταϋγέτη.

    Οἱ Πρέσπες θὰ φᾶνε τὸν Μητσοτάκη,καὶ ὅποια ἄλλη κυβέρνησι δὲν ἔχει τὴν βούλησι νὰ ἀκυρώση ἕνα παράνομο προσύμφωνο,καὶ ὄχι συμφωνία καὶ μάλιστα διεθνὴς ὅπως εἶπε ὁ Μητσοτάκης(μᾶς νομίζει γιὰ ἀδιάβαστους ὁ ἀδιάβαστος Κούλης) ἐνῶ εἶναι δημερὲς προσύμφωνο καὶ ὄχι συμφωνία,παραβιάζοντας καὶ τὸ Σύνταγμα καὶ ἄλλες συνθῆκες π.χ Δίκαιο Συνθηκῶν.
    Πραξικόπημα ἔγινε καὶ τὸ συνεχίζει ἡ ΝΔ.

    Οἱ Συριζαῖοι εἶναι θρασεῖς προδότες διότι δὲν ἔχουν τιμωρηθῆ.
    Θὰ δοῦμε πολλὰ στὸ μέλλον,καὶ ἡ ΝΔ λυποῦμαι ἀλλὰ 4ετία ΔΕΝ βγάζει,ἐκτὸς ἐάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Infognomon team,
    You should had gone to the Economist's Forumn these past 2 days and see ND leadrrs side by side their vounterparts from Skopje discussing business.
    SYRIZA in this one (ND=SYRIZA) is 100% right and my prediction, ND will not make it 4 yrs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.