20/7/19

Προκλητικός μέχρι αηδίας - Ερντογάν: Αν χρειασθεί θα ξανακάνουμε ό,τι κάναμε πριν από 45 χρόνια στην Κύπρο



Προκαλεί ο Τούρκος πρόεδρος στην επέτειο του Ατίλα: Οσοι πιστεύουν ότι ο πλούτος του νησιού της Κύπρου και της περιοχής ανήκει μόνο σε αυτούς, θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων

Με δεύτερη εισβολή απειλεί ο Ερντογάν στο μήνυμά του προς τον ηγέτη των τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί, με αφορμή την 45η επέτειο του Ατίλα.

«Αν απειληθεί η ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων κανείς να μην αμφιβάλλει πως θα κάνουμε τα ίδια βήματα όπως πριν 45 χρόνια» δήλωσε ο Ερντογάν και πρόσθεσε: «Οσοι πιστεύουν ότι ο πλούτος του νησιού της Κύπρου και της περιοχής ανήκει μόνο σε αυτούς, θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu και συνέχισε:

«Όσοι ονειρεύονται να αλλάξουν το γεγονός ότι οι Τουρκοκύπριοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του τουρκικού έθνους, θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι η προσπάθειά τους είναι μάταιη».

Είπε επίσης ότι «ο τουρκικός στρατός δεν θα διστάσει ποτέ να κάνει το ίδιο βήμα που έκανε πριν από 45 χρόνια, αν χρειαστεί για τις ζωές και την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων».


ΠΗΓΗ: protothema.gr

8 σχόλια:

  1. Έχει τρέλα στο κεφάλι του ο Τούρκος. ..... μποφόρ, ναι μεν αλλά !!!! Ας δούμε και τι γόνατα έχει και ας τα συγκρίνουμε με τάση δικά μας γόνατα !!!! Νομίζω ότι τα δικά του είναι καλύτερα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨Η Τουρκία είναι κράτος αδικίας. Έγινε επάνω στο αίμα των άλλων λαών... Δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη από το Θεό για τα εγκλήματά τους..."

    Αυτή είναι η αιτία όλων των ανησυχιών σας κύριε Ερντογάν. Το τέλος του λαού σας όπως τον γνωρίζετε είναι θέμα χρόνου, ότι και αν κάνει οποιαδήποτε εξουσία στον κόσμο. Κάποτε στο σκάκι φτάνουν έτσι τα πράγματα που χάνεις, οποιαδήποτε επιλογή και αν κάνεις. Τελειώσατε.

    Θέλουμε δεν θέλουμε, ζούμε στην εποχή των προφητειών. Δεν ήξερες ότι στις 12 Ιουλίου κοιμήθηκε ο Άγιος Παϊσιος; Εύχομαι να μην γίνουν τα πράγματα όπως τα είπε, διότι η προφητεία του μιλάει για είκοσι εκατομμύρια νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ὁ Ἐρντογκάν ἐκτροχιάσθηκε πλήρως, ἄρα ἔχει φοβερά ἐσωτερικά και ἐξωτερικά προβλήματα. Καλό εἶναι νά τόν περιμένουμε σέ ἀκόμη χειρότερες φάσεις του, ὄντας ἐμεῖς σέ πλήρη ἐγρήγορση, διότι ἔχει καί διάδοχη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο απειλών την Κύπρο Ερντογάν, ξεχνάει ότι δέν αντιμετωπίζει τώρα, τους λιγοστούς ελλιπώς εξοπλισμένους Ελληνοκυπρίους ολομόναχους χωρίς αεροπορία και ναυτικό του 1974, αλλά διεθνείς πετρελαϊκές εταιρίες κολοσσούς, όπως την ExxonMobil, την ENI, την Total και την Noble Energy, που έχουν πάρει άδειες γεωτρήσεων από την νόμιμη και διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Κύπρου, και που έχουν ξοδέψει τεράστια ποσά για τις γεωτρήσεις τους.
    Ειδικότερα, η Τουρκία τα βάζει και με το "βαθύ κράτος" των ΗΠΑ, 'α state within a state', την γιγαντιαία ExxonMobil. Δέν υπάρχει καμμία περίπτωση, να τον αφήσουν να 'βάλει χέρι' στα δικαιώματα τους, ότι δικαιολογία και εάν σκαρφιστεί. Εάν δοκιμάσει, ασφαλώς θα το μετανοιώσει πικρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος πρέπει νά θυμίζῃ στους Τούρκους διαρκῶς, ὅτι ἡ ἐγγύηση δεν δίνει δικαιώματα ἐκμεταλλευσεως πλούτου(!!!), ἀλλά μόνο ὑποχρεώσεις σεβασμοῦ καί διαφυλάξεως τῶν ὑπό τήν ἐγγύηση τελούντων.
    Ποιός τοῦ εἶπε ὅτι οἱ τρεῖς, καλῶς ἤ κακῶς ἀκόμη, ἐγγυήτριες δυνάμεις, δικαιοῦνται νά ἐγγυῶνται κομμάτια ἡ κάθε μία, τῆς Κϋπρου;
    Ἐγγυῶνται καί οἱ τρεῖς μαζί, νομικά μιλώντας, τήν κυριαρχία τῆς Κυπριακῆς Δημοκρατίας.

    Ἄν ἦταν οἱ ἐγγυήσεις τοῦ 1958 ὅπως καταλαβαίνει τά πράγματα ὁ Ἐρντογκάν,
    οἱ Ἐγγλέζοι, πού δέν ἔχουν μειονότητα στήν Κύπρο πράγματι, θά ἔπρεπε νά ἔχουν ἐκπέσει τῆς θέσεως τῆς ἐγγυήτριας δυνάμεως, ἀπό τό ...1958!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κ eernτογαν κανει αυτο που δεν πραττουν ως οφειλουν οι πολιτικοι της ελλαδος
    μας αφυπνιζει
    τον ευζαριστω διοτι παραγει εργο
    κριμα μονον στα αθωα θυματα
    τα λεμε
    οι ιρανοι απεδειξαν οτι δεν πτοουνται απο βρεττανικες απειλες
    ως και οι κυπριοι
    το αποστημα θα σπασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.