19/7/19

Κοινή ανακοίνωση 4 τουρκικών κομμάτων για ΑΟΖ



Ό,τι απόφαση και να πάρει οποιοσδήποτε, η Τουρκία θα συνεχίσει δραστηριότητές της στη Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι.

Σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση για την κοινή ανακοίνωση των 4 κοινοβουλευτικών κομμάτων για την Ανατολική Μεσόγειο, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος είπε ότι με ισχυρό τρόπο ανακοίνωσαν σε όλο τον κόσμο ότι η Εθνοσυνέλευση δεν θα επιτρέψει την παραβίαση των δικαιωμάτων της Τουρκίας ή των Τ/Κ στην ανατολική Μεσόγειο.

«Ό,τι απόφαση και να πάρει ο οποιοσδήποτε, όποια εμπόδια κι αν προσπαθήσει να βάλει ο οποιοσδήποτε, όπως ανακοινώθηκε σε αυτή τη δήλωση (των 4 κομμάτων της Εθνοσυνέλευσης) η Τουρκία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στην ανατολική Μεσόγειο με την ίδια αποφασιστικότητα και δεν θα υποχωρήσει από τα δικαιώματά της που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο», ανέφερε ο κ. Οκτάι.

Πρόσθεσε ότι «αυτή η δήλωση η οποία ανακοινώθηκε πριν από την ‘εορτή της ειρήνης και δημοκρατίας της 20ης Ιουλίου’ (επέτειος εισβολής) αποτελεί ισχυρή έκφραση ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνους τους Τ/Κ».

Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η Phileneus /ΚΥΠΕ αν μας ενημέρωνε ποια είναι αυτά τα τέσσερα κόμματα της τούρκικης εθνοσυνέλευσης , που εξέδωσαν κοινή απόφαση , και παράλληλα αν μας ενημέρωνε τι είπαν (αν είπαν) τα υπόλοιπα κόμματα τότε θα είχαμε μια πλήρη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.