19/7/19

Χάος στους δρόμους μετά τη δόνηση των 5,1 ΡίχτερΚυκλοφοριακό έμφραγμα ακολούθησε την ισχυρή σεισμική δόνηση - Τεράστιο πρόβλημα σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου της Αττικής - Καραμπόλα στην Κηφισίας
Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ επικρατεί από την ώρα του ισχυρού σεισμού των 5,1 Ρίχτερ σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση είχαν ως αποτέλεσμα να πάψουν να λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μετά το σεισμό οι περισσότεροι έφυγαν από τις δουλειές τους και μετακινήθηκαν μαζικά προς όλες τις κατευθύνσεις είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό έμφραγμα σε όλους τους δρόμους.

Αυτή την ώρα το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι πρωτοφανές στη Συγγρού, στη λεωφόρο Αμαλίας, την Αθηνών- Κορίνθου, τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά και την Κηφισίας. Μάλιστα, στην Κηφισίας στο ύψος του Golden Hall έχει γίνει καραμπόλα, που επιτείνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr


1 σχόλιο:

  1. Οταν λοιπόν ένας λαός έχει εθιστεί στην τρομολαγεία και τρέχει με ένα σεισμό 5,1 Ρ,σκεφτείτε τι θα κάνει σε σοβαρότερα συμβάντα...
    Ηδη τρέχει στην εσπερείαν και δεν φτάνει...
    Χαχαχαχα!!! είμαστε γιά γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.