11/7/19

Εκπρόσωπος Ερντογάν: Περιμένουμε από τον Μητσοτάκη να μας παραδώσει τους 8 πραξικοπηματίες


Για την έκδοση, από την Ελλάδα, των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που διέφυγαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, στις 16 Ιουλίου του 2016 επιμένει η Άγκυρα.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μανώλη Κωστίδη στον Ελεύθερο Τύπο,ο Εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελικ σε  δηλώσεις του ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών οι οποίοι διέφυγαν στην Ελλάδα το 2016.

 «Ο Μητσοτάκης από την οικογένειά του ξέρει τι είναι πραξικόπημα καθώς ο πατέρας του διέφυγε στην Τουρκία. Έχουμε ελπίδα να κάνει περισσότερα για να μας επιστρέψουν τους 8 πραξικοπηματίες – τρομοκράτες» ανέφερε ο Ομέρ Τσελικ.

6 σχόλια:

  1. η καυτη πατατα.
    ειτε τους δωσει ειτε οχι τον πολεμο δεν τον γλιτωνουμε.Αυτοι επρεπε να ειναι ηδη αμερικη, ακομη και εαν τους χαρακτηριζαμε τρομοκρατες δηθεν για γκουανταναμο.απο εδω θα ξεκινησει το παιγνιδι αλα τουρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «…Εκπρόσωπος Ερντογάν: Περιμένουμε από τον Μητσοτάκη να μας παραδώσει τους 8 πραξικοπηματίες…»

    Αν είχαν λίγο χιούμορ (και θράσος) εκεί στη νέα Κυβέρνηση θα απαντούσαν ως εξής: «…κι εμείς περιμένουμε να από τον Ερντογάν να μας παραδώσει την κατεχόμενη Κύπρο…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχισαν τα τεστ για μέτρηση της αποφασιστικότητας της νέας κυβέρνησης και ανίχνευση της πολιτικής την οποία θα υπηρετήσει στα θεματάκια που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γω περιμένω να μου δώσουν τα κτήματα του παππού και της γιαγιάς μου που τα πήραν όταν τους έδιωξαν από τη πόλη. Αν μου τα δώσουν τους δίνουμε και τους 8. Ως τότε ας πάρουν τα μεζεά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορουμε να τους δωσουμε...αν μας δωσουν 80 αρχηγους μαφιοζους διακινητες..λαθρο...Οι 8 παραβιασαν την ..δημοκρατια τους...οι 80 την εθνικη κυριαρχια μας...( αν μας δωσουν τον Φινταν...αρχιαρχηγο....τους δινουμε και με εναν μονο ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιο σημειωσης : δεν λενε πως τους θελουν ...να ειναι.Να θολωνουν καθρεφτακι με την ανασα η οχι ?? Οποτε...επιλεγουμε εμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.