31/7/19

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έδειξε χθες στη Μόσχα και πάλι το βίαιο και αυταρχικό του πρόσωπο.

Ρώσοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν διαδηλωτή στο κέντρο της Μόσχας (27/7/2019) [Φωτό: Ίλια Βαρλάμοφ]

Για ακόμη μια φορά το καθεστώς του Βλαντίμιρ Πούτιν έδειξε το σκληρό αυταρχικό του πρόσωπο με την βίαιη καταστολή της διαδήλωσης διαμαρτυρίας το Σάββατο στη Μόσχα, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τουλάχιστον 1.373 διαδηλωτών και τον τραυματισμό δεκάδων από τις μονάδες επιβολής της τάξης της μοσχοβίτικης αστυνομίας.
Τη διαδήλωση είχαν οργανώσει στελέχη της αντιπολίτευσης για να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό τους με απόφαση της εκλογικής επιτροπής από τα ψηφοδέλτια για τις περιφερειακές εκλογές της Μόσχας τον Σεπτέμβριο με ψευδείς αιτιολογίες. Οι αρχές απέκλεισαν τις τελευταίες ημέρες τρεις βασικούς συνεργάτες του ηγέτη της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος και έκανε την Τετάρτη την έκκληση για τη διαδήλωση. Αμέσως η Εισαγγελία Μόσχας διέταξε τη σύλληψη του Ναβάλνι για πρόκληση παράνομης διαδήλωσης και καταδικάστηκε με συνοπτικές διαδικασίες σε φυλάκιση 30 ημερών. Την Παρασκευή το βράδυ δε, η αστυνομία διενήργησε επιχείρηση στα σπίτια όλων σχεδόν των υποψηφίων της αντιπολίτευσης που διαμαρτύρονταν για τον αποκλεισμό τους από τις περιφερειακές εκλογές και τους συνέλαβε όλους και κατέσχεσε τα κομπιούτερ τους και προσωπικά τους είδη.

Για τη συνέχεια Kappanews

8 σχόλια:

  1. Πλακα εχετε στην μονοπλευρη σας ενημερωσει. Αναφερει οτι αποκλειστηκαν οι υποψηφιοι με ψευδεις αιτιολογιες χωρις να τις αναφερει. Παντως αυτοι οι τυποι εχουν την υποστηριξει ολων των δυτικων μεσων. Στην δημοκρατικη Ελλαδα, οι εθνικιστες της Χρυσης Αυγης εχουν φιμωθει τρομοκρατηθει, δολοφονηθει, συκοφαντιθει και δεν τους δοθηκε ποτε το βημα να εκφερουν τις αποψεις τους. Ποσο γελιοι ειναι οι αμερικανολαγνοι πρακτορες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν αυτός που με κυβερνά έχει..."σκληρό, βίαιο και αυταρχικό πρόσωπο" και προστατεύει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, αγαπά την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, προστατεύει τον ΠΟΛΙΤΙΑΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ του, προστατεύει τα ΠΑΙΔΙΑ από παιδόφιλους, ανώμαλους, διεστραμμένους και ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΟΥΠΑΣ (Π..ΣΤΟΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ, ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΥΣ, ΦΥΣΙΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΣΟΡΟΣ, ΚΛΙΝΤΟΝ και ΣΙΑ, ΜΚΟ, ΑΝΤΙΦΑ, ΓΙΑΝΟΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ, ΚΛΠ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" που είναι συζητήσιμοι, διαλλακτικοί, ανοιχτόμυαλη και προασπιστές της απεθνοποίησης, της λυσσασμένης στοχοποίησης και καταστροφής κάθε σοβαρού θεσμού που αναδεικνύει και Θεώνει τον άνθρωπο), τότε....1.000.000 % Π Ο Υ Τ Ι Ν.
    πάντως εύγε σας, ένας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ αντιστέκεται στο βόθρο που πάει να μας πνίξει, τον χτυπάτε και ΄σεις..
    να δώ όταν πάρουν το σύνθημα τα εδώ "κλιμάκια" και αρχίσουν το "πανηγύρι" με φωτιά και μαχαίρι, πόσο διαλλακτικός θα΄ναι όποιος κυβερνάει (τότε θα κυβερνάει ο ΚΑΝΕΝΑΣ που ως γνωστό στις δημοσκοπήσεις θριαμβεύει...) και τι θα λέτε. Κάτι μου λέιε ότι θα εκτεθείται (πάλι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κλάμα τα παπαγαλάκια της Δύσης, για αυτά τα καλά παιδάκια που διαδηλώνουν με 50 δολλάρια μεροκάματο για να σώσουν την "καυμένη" Ρωσσία από τον κακό Πούτιν.

    Και αυτόν τον εξαιρετικό κύριο Ναβάλνυ που μερικοί τον κατηγορούν ότι είναι παράκτορας των Αμερικάνων.

    Κάνουν τέτοια πράγματα οι Αμερικάνοι ; Αν είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην μπερδεύουμε τους χρυσαυγίτες με τον Πούτιν και με κανένα άλλο "εθνικιστή" στην Δ. Ευρώπη όταν πχ η Λεπεν δηλώνει ότι δεν θέλει ουτε καλημερα μαζί τους και κανείς δεν θέλει την παρεα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σύστημα Ναβαλνι είναι εθνοπροδοτικο και καταστροφικό για τη Ρωσία, και ο Ναβαλνι είναι βλήμα καβαλημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι συστημα δηλ. Θελει αυτος ?? Δεν εχω καταλαβει την δημοκρατια του ?? Ο Πλατωνας η ο Περικλης ειναι ?? Τι ακριβως προτυπο θελει ?? Σορος ?? Μα τετοιο κι ο Περικλης θα το κατεστρεφε ακαριαια ..σαν νοσο της πολεως...θα τον ειχαν εξορισει τον τυπο. ..Ηταν ....φασιστας ο ...Περικλης ??????!!!!!!! Οι απιστευτες σνοησιες σημερα που λεγονται στο ονομα της αρχαιας δημοκρατιας ...που εφτιαξε και την λεξη ....καταρρεουν σε γελιο απ την συγκριση των συγχρονων ψευτων που μας δουλευουν ψιλο γαζι...με απατηλες λεξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.