22/7/19

Νέες απειλές από την Τουρκία - Αν ανοίξουμε τα σύνορα στους πρόσφυγες, θα πέσουν όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις

Το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας ζητά να  σταματήσει η κριτική σε βάρος της Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Στη ρητορική της έντασης εμμένει η Τουρκία, εκτοξεύοντας διαρκώς απειλές σε βάρος της Κύπρου, της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ώρα που η ανατολική Μεσόγειος μυρίζει μπαρούτι. 
Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, με «όπλο» την προσφυγική κρίση. 
Το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας ζητά να  σταματήσει η κριτική σε βάρος της Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η Άγκυρα  απειλεί ότι «εάν ανοίξουμε τα σύνορα στους πρόσφυγες, όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα καταρρεύσουν μέσα σε έξι μήνες», όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019, ο Erdogan εκτόξευσε νέες απειλές σε βάρος Κύπρου και Ελλάδας, με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
«Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει ότι ο τουρκικός στρατός δεν θα διστάσει να ξανακάνει τα ίδια βήματα που έκανε πριν από 45 χρόνια (σ.σ. εισβολή στην Κύπρο), όταν πρόκειται για τη ζωή και την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων», τόνισε απειλητικά ο Erdogan

«Όσοι πιστεύουν ότι ο πλούτος της Κύπρου ανήκει μόνο σε αυτούς, θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτηρίζοντας προκλητικά ως ειρηνευτική επιχείρηση την τουρκική εισβολή του 1974 με στόχο, όπως είπε, τη διασφάλιση των δικαιωμάτων της τουρκοκυπριακής πλευράς. 

Για τη συνέχεια BankingNews

2 σχόλια:

  1. ΔΕ θα πέσει ΚΑΜΙΑ ευρωπαική κυβέρνηση! Πλέον δεν ανησυχεί κανείς για την Τουρκία, πέρα από το ενδεχόμενο να ζητήσει περισσότερα λεφτά. Το μόνο που θα γίνει, είναι να πάρουν μικρό αριθμό προσφύγων για το θεαθήναι (να φανεί ότι υπάρχει "αλληλεγγύη"), θα σφραγίσουν ερμητικά τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, εν ενάγκη θα άρουν για όσο χρειαστεί τη συνθήκη Σένγκεν, απομονώνοντας την Ελλάδα και θα αρχίσουν νέες διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για νέα συμφωνία. Όσοι στο μεταξύ μπουκάρουν στην Ελλάδα, θα μείνουν πρόβλημα της Ελλάδας.

    Η Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει κάποια στιγμή, αν η ίδια θα υπερασπιστεί τον εαυτό της όχι. Αύριο πες γίνεται και πόλεμος στο Ιράν, που έχει 80 εκ πληθυσμό. Και έρχονται 5 εκ πρόσφυγες στην Τουρκία και ενώνονται με τους Σύρους και θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα θα καθήσει να της έρθουν;

    Πλανάται πλάνην οικτράν, όποιος νομίζει πως οι Ευρωπαίοι θα σηκώσουν νέο κύμα προσφύγων οι ίδιοι από την Τουρκία. Η Ελλάδα θα είναι αυτή που θα βουλιάξει. Θα πουλάει ανθρωπισμό ο Έλληνας υπουργός στις τηλεοράσεις για να το δικαιολογήσει, αλλά η Ελλάδα θα βουλιάξει. Ούτε η Ιταλία ούτε η Γερμανία. Η Γερμανία "φούλαρε". Οι βορειοευρωπαίοι θέλουν μετανάστες μόνο όταν θέλουν ανειδίκευτους εργάτες για τις φάμπρικες ή τους λίγους καλούς μορφωμένους. Και είδαν ευκαιρία αρχικά να ικανοποιήσουν τις βιομηχανίες τους με το πρόσχημα πως είναι πρόσφυγες και όχι δήθεν λαθρομετανάστες. Λες και στην Τουρκία τους σφάζει κάποιος. Αλλά πλέον γέμισαν. Η Ελλάδα θα τα λουστεί ό,τι κάνει η Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τα λουστει...αν θελει.Πεισμωσε ο Μανωλιος και θελει λουσιμο ! Νεκροφιλια εχουμε ..ελευθερη...Οσο δεν αρχιζει το γυαλι να γινεται κομματακια ...ελπιζουμε στον δρομο να αλλαξει τροχια η σφαιρα που τρεχει πανω του..Καντε.τον σταυρο σας να το συναντησει.Τοτε το περιστερι με το ονομα ελπιδα θαναι εκτος θεματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.