16/7/19

Γιατί ο Πούτιν κάνει λάθος για το μέλλον του φιλελευθερισμού

Του Alexander Hammond
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στους Financial Times, ο Βλαδίμηρος Πούτιν δήλωσε πεπεισμένος πως «ο φιλελευθερισμός είναι παρωχημένος». Πράγματι, ο Ρώσος Πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι οι φιλελεύθερες ιδέες «πλέον συγκρούονται με τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειονότητας του πληθυσμού», αντί να ενισχύουν τον πλούτο και την ευημερία των ανθρώπων.
Καθώς ο αριθμός των ευρωπαϊκών λαϊκιστικών κομμάτων αυξάνεται, φαίνεται πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αποδέχονται την ίδια αντιφιλελεύθερη στάση που διατύπωσε ο Πούτιν.
Ευτυχώς όμως για τα περισσότερα από επτά δισεκατομμύρια ανθρώπων που κατοικούν αυτόν τον πλανήτη, ο φιλελευθερισμός συνεχίζει να ωφελεί και να πλουτίζει την ανθρωπότητα - αντί να την υπονομεύει.

για τη συνέχεια Liberal

6 σχόλια:

  1. ΑΡα εχουμε τη λυση? Ετσι δεν ειναι? Τοτε γιατι βρισκομαστε στο τελμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφ οσον βεβαιως βεβαιως γινονται ΠΟΛΕΜΟΙ ασταματητα μετα το τελος του Β παγκοσμιου πολεμου.Και φυσικα τα 7 δις των χαρουμενων οπαδων του νεοφιλελε θα χαρουν ακομα περισσοτερο οταν μαθουν πως αυτοι οι μαλακες θα πληρωσουν τα 240 τρις του παγκοσμιου χρεους που τους φορεσαν στα οπισθια οι καλοι ανθρωποι των τραπεζων!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι πίνεις χριστιανέ μου ΟΥΪΣΚΙ???
    Πιές νερό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Αφού είναι έτσι γιατί ο Πούτιν εχει την υποστήριξη του 70% του κόσμου ενώ στη νεοφιλελευθερη Δυση τέτοια ποσοστά ούτε να τα ονειρευτεί ο οποιοσδήποτε ηγέτης;
    2. Τρεις πλούσιοι, δισεκατομμυριούχοι, αμερικανοί, Μπέζος, Μπίλυ Γκέϊτζ και Μπαφετ (αν θυμάμαι καλά, τον τελευταιο) έχουν περισσότερο πλούτο από τους μισούς αμερικανούς. Το ειπε ο υποψήφιος στις εμεριακνικές εκλογές Μπ. Σώντερς καιτο επιβεβαίωσαν οι ΝΥΤ, και το CNN.
    3. Καλά, δεν διαβάζει ο καθηγητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβαζει μονο τα τσεκ.
      Καθηγητης ειναι ?? Για ξυλοκοπο τον βλεπω.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.