14/7/19

Άλλος ένας εξευτελισμός της λέξης "Έλληνας" - Επεισόδιο με αστυνομικό είχε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού (Βίντεο)

Ο Έλληνας πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, και επικεφαλής του ΜέΡΑ25 είχε μια αντιπαράθεση χθες, Σάββατο, με αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.
Ο 58χρονος κ. Βαρουφάκης κρατήθηκε για λίγο, όμως δεν συνελήφθη. Ωστόσο, ένας από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στο περιστατικό δήλωσε ότι επιθυμεί να υποβάλει μήνυση εναντίον του για εξύβριση.
Η αστυνομία συνόρων της Γαλλίας (PAF) πραγματοποιούσε έλεγχο κατά την έξοδο από αεροπλάνο της Aegean Airlines, που είχε αναχωρήσει από το Κάιρο και είχε περάσει από την Αθήνα, στους επιβάτες που δεν είχαν επιβιβαστεί στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, επεσήμανε πηγή που έχει γνώση του συμβάντος.
«Ένα άτομο έσπρωξε τους αστυνομικούς και κρατήθηκε. Στη συνέχεια εκνευρίστηκε και άρχισε να μιλά άσχημα και να έχει απειλητική συμπεριφορά», πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ο κ. Βαρουφάκης ταξίδευε με «κανονικό διαβατήριο», το οποίο και έλεγξε ο αστυνομικός.
Βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ισπανικής εφημερίδας La Nueva Espagna δείχνει τον κ. Βαρουφάκη να ζητεί από τον αστυνομικό στα αγγλικά να μιλήσει με τον προϊστάμενό του.
Οπως κατήγγειλε ο πρώην υπουργός, «ο αστυνομικός έπιανε πολύ χώρο» και γι’ αυτό τον λόγο τον έσπρωξε.
Τελικά ο κ. Βαρουφάκης μπόρεσε να πάρει το διαβατήριό του και να φύγει ελεύθερα.
Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα βίντεο που ανάρτησε στον ιστότοπό της η ισπανική εφημερίδα La Nueva Espagna. 
«Χθες το απόγευμα πήρα μία ιδέα της ανεγκέφαλης καταστολής που καραδοκεί εκεί που δεν την περιμένεις», ανέφερε σε σχόλιό του στο twitter o επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, σχετικά με το περιστατικό με τον αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού.
Ο Έλληνας πρώην υπουργός Οικονομικών, έγραψε αναλυτικά στο twitter: «Η ΕΕ αποδομείται καιρό τώρα. Το όνειρο της κοινής ευημερίας το δολοφόνησαν οι τρόικες. Την Ευρώπη δίχως σύνορα την εξετέλεσε η ξενοφοβία που ακολούθησε. Χθες το απόγευμα πήρα μια ιδέα της ανεγκέφαλης καταστολής που καραδοκεί εκεί που δεν την περιμένεις».
Η ΕΕ αποδομείται καιρό τώρα. Το όνειρο της κοινής ευημερίας το δολοφόνησαν οι τρόικες. Την Ευρώπη δίχως σύνορα την εξετέλεσε η ξενοφοβία που ακολούθησε. Χτες το απόγευμα πήρα μια ιδέα της ανεγκέφαλης καταστολής που καραδοκεί εκεί που δεν την περιμένεις https://www.facebook.com/spiros.derveniotis.1/posts/376319589741881 
119 people are talking about this
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Καθημερινή

20 σχόλια:

  1. Η επαρση και ο εγωισμος του, δε χωρουν πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον χαίρονται αυτοί που τον έβαλαν στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τη στιγμή που το αεροπλάνο είχε περάσει από την Αθήνα, σταμάτησε και επιβίβασε επιβάτες εκεί η πράξι της Γαλλικής συνοριοφυλακής είναι παράνομη. Το αεροπλάνο πετούσε από αεροδρόμιο Σέγκεν προς άλλο αεροδρόμιο Σέγκεν. Αποκλειστική αρμοδιότητα για τον έλεγχο είχε η αστυνομία του αεροδρομίου αναχώρησης, δλδ η Ελληνική. Μοναδική εξαίρεσι εάν η Ελληνική αστυνομία έστειλε σήμα στην Γαλλική συνοριοφυλακή για ύποπτο επιβάτη που διέφυγε του αρχικού ελέγχου. Άρα, ο Βαρουφάκης είχε δίκιο να αντιδράση. Τώρα, ο τρόπος της αντίδρασής του, προφανώς, είναι ανάλογος του χαρακτήρα του...

    Από προσωπική εμπειρία, όμως, να πω ότι ανάλογα περιστατικά παράνομων ελέγχων σε πτήσεις που αναχωρούσαν από Αθήνα γίνονταν και σε Φραγκφούρτη (μου έτυχε το 2017) και Μόναχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιστήμη έχει προ πολλού σηκώσει τα χέρια ψηλά με την περίπτωση Βαρουφάκη, μόνη ελπίδα η κάτωθι παραδοσιακή Αφρικανική θεραπεία:


    https://www.youtube.com/watch?v=xk2v6WyoHUY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπλουστατα βρισκόμαστε σε μια ΕΥΡΩΠΗ δυο ταχυτήτων,με την ακριτική μας,ΕΛΛΑΔΑ,να βρίσκεται σε τριτοκοσμική θέση και αναπόσπαστο γεωγραφικό μέλος της Μέσης Ανατολής!Το ανωτέρω συμβάν παρατήρησα στις τελευταίες μου πτήσεις από Αθήνα προς Νικαια και Παρίσι που εκτελώ συχνακις με Αεbean,kaι παραμένω ικανοποιημένος από αυτήν,αδιάφορος αν η πτηση προέρχεται από το Καιρό με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα!τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ετσι λοιπον αγαπητοι καταλαβαινετε απαντες την αιτια του αποστηματος προβληματος της σημερινης ελλαδος.Δεν ειναι παραξενον. Ειναι καταλοιπον της τουρκοκρατιας αλλα με μεταλλαγμενη μορφη.Οπως λεμε γενοσημα. η μεταλλαγμενοι σποροι.Ανεκαθεν (μαλλον απο ιδρυσεως ελληνικου κρατους 1821 και εντευθυεν αλλα ειδικα απο μεταπολιτευση ο ελλην παντα καιροσκοπος χαμαιλεων και καφενομαγκας ψευτονταης εκανε τον τσαμπουκα με πλατες αλλων. Ως πορνη που εβασιζετο εις νταβατζηδες. Οποιος αστυνομικος ειχε την ατυχη ατυχια να πεσει σε τετοια περιπτωση μετανιωνε την ωρα και σττιγμη που μπηκε σε αυτην την δουλεια.Ο καθε ασχετος με νομο. ο καθε ζωοκλεφτης και κλεφτοκοτας, η πρωτη του κουβεντα ηταν ...ξερεις ποιος ειμαι εγω,? η θα σε στειλω στον εβρο.
    Ν α θυμισω οτ προ ολιγων ετων ο νταης μιχας περιφερειαρχης αττικης η καπου εκει , αφου εκανε τις γνωστες μαγκιες που ειθισται σε ελληνες αστυνονικους στην ελλαδα, επραξε τουτο και σε αστυνομικοθυς στο αεροδρομιο βρυξελλων, ΣΕ ΒΕΛΓΟΥς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥς. ΕΚΕΙ ΟΜΩς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΡΟς ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΧΕΡΟΠΕΔΕς ΚΥΛΙΟΤΑΝΕ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑς ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙς ΚΑΜΕΡΕς ΜΕ ΤΡΕΙς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΕΛΓΟΥς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥς.Στην συνεχεια οι αστυνομικοι εκλειδωσαν μεσα σε λεωφορειο ΟΛΗ την ελληνικη αποστολη, και ενω απαντες εγκλωβισμενοι σαν ποντικια χτυπουσαν τα τζαμια του λεωφορειου, τελικως ο σηφουνακης μπροστα στις καμερες επικαλεστηκε οτι κατεχει διαβατηριο της εε κλπ κλπ και μετα παρεμβασεις αξιωματουχων δεν δοθηκε συνεχεια.
    Να μην ξεχασουμε τον κ κουλουρη ομως ο οποιος αφου αρνηθηκε ελεγχο απο αστυνομικους ορμησε με προθεση εναντιον αυτων τραυματιζοντας τους σοβαρα. Ειναι αυτο που λεμε ρε καριολη ειναι να πλερωσω σε ειδοσ τσην πιατσα κανα κιλο για να σε καθαρισουν.
    Ουδεις οομως αναφερεται σε αυτα και κυριως τα μμε.
    αυτο ομωες ειναι το προβλημα αγαπητοι, οπως προσφατα που ελληνες ευρωβουλευτες εκαναν τον νταη στο ευρωκοινοβουλιο και τους βγαζανε εξω σηκωτους.Ετσι και ο νταης βαρουφακης.Ο ελληνας δεν μπορεσε να μαθει να υπακουει σε νομους διοτι ευρισκεται σε συγχιση, Οι γαλλοι δεν εδωσαν συνεχεια γνωριζοντας αριστα τι πραττουν. εμεις ως χ ωρα εκτεθηκαμεν παλι. Τελικα ειμεθα αξιοι δια εε?προσωπικα πιστευω οτι δν ειμεθα αξιοι, σε αντιθεση με την γειτωνα τουρκια η οποια καταφερε επι πεντακοσια χρονια να χαλιναγωγησει αυτον τον τοπο βαζοντας μια σειρα,Κι αν δεν ελαιμαργουσαν οι κοτζαμπασηδες θα ητο , ως ειναι εξαλλου εως και σημερον. Βεβαιως ετηρουν το καθε τοπος και ζακονι και καθε μαχαλας και ταξη. οπωες επραττε και ο τουρκος αγας στο χωριο μου, κατα τα λεγομενα του παππου μου.Αγγιξες αστυνομικο/ΚΟΨΙΜΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ. ΕΒΡΙΣΕς?ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑς/ σΚΟΤΩΣΕς ?ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛ ΑΥΝΤΑΓΜΑΤΟς?ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΑΥΤΟς Ο ΛΑΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΧΕΣΤΗς ΤΗς ΙΣΤΟΡΙΑς ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΚΑΒΓΑΔΕς ΚΑΝΕΙ ΟΠΩς ΟΙ ΚΑΦΕΝΟΜΑΓΚΕς ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΟς ΦΘΑΣΕΙ ΣΠΡΩΧΝΩΝΑΤΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑς ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥς ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥς ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥς ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΜΕ ΔΙΚΗΓΟΤΡΟΥς ΚΑΙ ΠΑΕΙ.
    Γεια σας ελληνες.
    Συμπαθατε με για τα κεφαλαια.Μην με σβηνετε κ σαββα,
    δεν τα κατεχω εγω αυτα τα κομπιουτερ, Ειμαι αγροτικης φυσεως.
    ετσι κανανεν και εισ την κυπρο το 1974.
    περιμενανε αφου ξεκινησανε την φασαρια, να μας χωρισουνε οι αμερικανοι.
    ετσι και τωρα.
    μας πηρανε γραμμη ομως ολοι και πλεον δεν μας παιρνει στα σοβαρα ΟΥΤΕ και η αλβανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φανταστειτε τι εχει να συμβει απο δω και περα!Θα εχουμε συχνοτερα τετοια σοου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με δυο λέξεις, «Quel ridicule»! Ή αλλιώς «…φέρτε μου έναν υπεύθυνο, φέρτε μου τον προϊστάμενο, φέρτε μου τον καπετάνιο, take me to your leader…»

    - Ααααχ Γιάνη μου, μήπως οι Γάλλοι σ’ έχουν γραμμένο λίγο στα π@π@ρια τους ή μου φαίνεται βρε συ?

    - Ααααχ Γιάνη μου, δεν σου βγήκε η κουτοπονηριά και με τους Eυρωπαίους ομολόγους σου στο τέλος θα ψάχνεσαι να τσακωθείς μα κανένα αχθοφόρο ή ντηλιβερά πίτσας.

    - Ααααχ Γιάνη μου, είσαι τυχερός που παριστάνεις το ναρκισσιστικό παγώνι σε Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο που οι αστυνομικοί είναι πολιτισμένοι και σ’ ανέχονται γιατί αν τα ‘κανες αυτά αλλού, θα σου ‘χαν πατήσει τη μούρη στο δάπεδο και θα σου έριχναν ριπές ρεύματος με το TASER για να μάθεις τι σημαίνει σεβασμός.

    - Ααααχ Γιάνη μου, άσχημο πράγμα να βγαίνουν στην επιφάνεια τα καταπιεσμένα συμπλέγματα και να μην μπορεί να τα κρύψει ο (βουλευτικός) φερετζές.

    ΥΓ 1. Μα δεν είναι καταπληκτικό ότι ΚΑΝΕΙΣ στο βίντεο δεν του δίνει σημασία; Αν δεν ήταν εκεί η Δανάη να τον βιντεοσκοπεί, θα τον είχαν μαζέψει οι καθαρίστριες στο τέλος της βάρδιας και κανείς δεν θα ασχολιόταν.

    ΥΓ 2. Πάω στοίχημα πως μόλις τελείωσε την κινηματογράφηση η Δανάη κι έκλεισε την κάμερα, δέχτηκε κανονικά τον έλεγχο κι ευχαρίστησε τον Γάλλο αστυνομικό που συμμετείχε αδιαμαρτύρητα στο θέατρο.

    ΥΓ 3. Πάντως να τα λέμε και σωστά, ντροπή στους Γάλλους αστυνομικούς που έστω πέρασε από το μυαλό τους να κάνουν διερευνητικό έλεγχο στο βασιλιά των επαρμένων καβαλημένων καλαμιών. Να σέβεστε τα είδωλα ρε βαρταχοπόδαροι. Δηλαδή, τι νομίζετε; M@λ@κας είναι o Ελληνκός λαός που ψήφισε τον νάρκισσο (μετά τα 100δις που μας φόρτωσε); Απλά απαντήστε με ένα «ναι» ή με ένα «είναι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο το ζεον πολιτικο σκουπιδι που ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ για την χρεωση του Ελληνικου λαου με 160 δισεκατομμυρια στο πρωτο εφιαλτικο για την χωρα εξαμηνο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ για να φοραει λαμε πουκαμισα κατω απο παλτο νεκροθαφτη και να παιζει με ΄δημιουργικες ασαφειες' επρεπε να ηταν ηδη μεσα στον Κορυδαλο και οχι την Ελληνικη Βουλη που αμορφωτοι και συμπλεγματικοι συμπατριωτες μας (?) τον εβαλαν...
    Νομιζω οτι η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ που κατα την γνωμη μου εχει ΗΔΗ δρομολογηθει θα σβυσει αυτο τον λεκε απο τον χαρτη της Ελλαδας μας μια για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και διαφωνω σε πολλα με το κομμα του (άσχετο με το θεμα) δηλώνω τη αμεριστη στήριξη μου στο Γιανη ! Κανονικά το θεμα ειναι οτι δεν έπρεπε να γινεται ελεγχος διαβατηρίων.Παρολαυτα τα κράτη της ΕΕ ( η μαλλον πολλα εξ αυτών ) αντιμετωπίζουν τους Έλληνες ως παρίες.Αν η Γαλλία ητο πραγματικώς σύμμαχος ο αστυνομικός έπρεπε να είχε σήμερα κιόλας μετατέθη στη Γουαδελουπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Όλα για όλα,

      «…αν η Γαλλία ητο πραγματικώς σύμμαχος ο αστυνομικός έπρεπε να είχε σήμερα κιόλας μετατέθη στη Γουαδελουπη…»

      Άσε τι «θα έπρεπε» να κάνει η Γαλλία κι ασχολήσου τι θα έπρεπε να κάνει η Ελλάδα. Διότι εάν ο σοφός γιδολαός (ή έστω σημαντικό ποσοστό του) με την μνήμη χρυσόψαρου είχε λειτουργικούς εγκεφάλους αντί για έρμα στο κρανίο, θα είχε φροντίσει να στείλει τέτοιου είδους νάρκισσους και παπατζήδες στον αγύριστο αντί να τους τιμήσει με το αξίωμα του Βουλευτή.

      ΥΓ. Α, και κάτι ακόμη! Δεν είδα πουθενά καμία διαμαρτυρία του ΥΠΕΞ, της Βουλής κλπ περί «βάναυσης μεταχείρισης Έλληνα βουλευτή από αιμοσταγείς Γάλλους χωροφυλάκους». Τυχαίο; Μήπως το ΥΠΕΞ, η Βουλή κλπ γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πόσο νούμερο είναι ο παπατζής που έστησε το θέατρο για να τραβήξει ο γελοίος πάνω του την προσοχή;

      Διαγραφή
    2. Διαβάστε λιγο παραπάνω να δείτε οτι δεν ηταν ο μόνος που εχει υποστεί τετοια πράγματα ! Το κυριο γεγονός ειναι ο ελεγχος διαβατηρίων εντός ΕΕ ! Επειδή εχω συγγενείς στη Γερμανία ξερω.Το γεγονός οτι δεν είδατε ανακοίνωση οφείλεται στο γεγονός οτι επι 10 έτη έχουμε μνημόνιο και το πολιτικό μας προσωπικό ειναι προσωπικό αποικίας κι οχι κράτους.Ποιος να ανακοινώσει τον αποτροπιασμό του ? Ειναι ολοι παρε τον εναν και χτυπά τον άλλον.

      Διαγραφή
    3. Δεν κατάλαβα. Ενα κυρίαρχο κράτος που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια πολύνεκρες τρομοκρατικές """επιχειρήσεις"" κρίνει πως τα καθ' ύλιν όργανά του πρέπει να κάνουν ελέγχους στους χ,ψ επιβάτες της χ,ψ άφιξης.
      Όταν αντιμετωπίζεις τα θέματα ασφαλείας με σοβαρότητα, έχεις και τα ανάλογα καλά αποτελέσματα.
      Θα μου πείς Γιάνης (με ένα ν) και σοβαρότητα , ακόμη και ζητήματα που δε σηκώνουν σταγόνα νερού στο κρασί, είναι σαν δυό παράλληλες ευθείες. Δεν συναντήθηκαν, ούτε πρόκειται ποτέ να συναντηθούν.

      Διαγραφή
  11. Βάλαν και τον Μπαρουφάκη στην Βουλή και αφήκαν την Κωνσταντοπούλου έξω!
    Πώς να εξηγήσει κανείς αυτήν την επιλογή;
    Λαϊκή σοφία και υψηλή αίσθηση χιούμορ και πρόθεση να μην νοθευτεί η ελλαδική Βουλή
    με μιαν αταίριαστη εξαίρεση πατριωτικής και πολιτικής ποιότητας; Θα ήταν η αισιόδοξη ερμηνεία.
    Δυστυχώς υπάρχει και η πιο ρεαλιστική: ΄Ενα ασκόμη σύμπτωμα εθνικού εκφυλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εχει σχεση αν ονομαζετε βαρουφακης,η μητσοτακης,η βαρδουλακης,η μειμαρακης,ηηηη βλεποντας ελληνικο διαβατηριο επαθε βερτικο η ευρωπαικη εξουσια..................................ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει πιθανότητα να τον έψαχναν για ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, διότι ΜΟΝΟ έχοντας πάρει ναρκωτικά θα μπορούσε κανείς να αραδιάζει τις βλακείες που έλεγε στην Ευρώπη.

      Διαγραφή
  13. Αν οι Γαλλοι αγαπουσαν την Ελλαδα πραγματικα επρεπε να τον χωσουν μεσα και να τον δερνουν για ολη του τη ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κι εγω δεν τον παω...οκ..μαζι σας....αλλα μην το τραβαμε οκ ?? Ας θυμηθουμε παραλληλα ποσα μας εβαλσν οι αλλοι μεσα...κοντα ενα τρις...συν οσα πηραν..δωρεαν. ..συν την αποβιομηχανιση...συν...συν...κλπ....Και τους ξαναψηφισαμε μολις...Παιδια ας συνελθουμε...ειναι ιδιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήλθαμε και δεν είναι όλοι ίδιοι. Αρχίζοντας από την οπτική πλευρά και με τον καιρό την πολιτική.

      Διαγραφή
    2. Μακαρι.! ( δεν συνηλθαμε πολλοι ακομη.Αλλα ας πουμε και κατι αισιοδοξο.Παντως γυρω μου οχι πολλοι.Μακαρι να αυξηθουν χωρις ξεχασιες .Αν αυξηθουν θα τα βρουμε ολα μεταξυ μας.,αφου θα μιλαμε λογικοι σε λογικους κι οχι σε παραφρονες.Αν βαλεις οτι εχουμε στο βαθος βαθος και καλη καρδια θα τα παμε υπεροχα.Ενα αξιακο συστημα να βαλουμε κατω και φυγαμε με χιλια.Αυτο περιφρονησαμε εως εδω..)

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.