24/7/19

Το πάρτι ΣΥΡΙΖΑ/ΜΚΟ και οι παράνομοι ΑΜΚΑ

Του Θοδωρή Γιάνναρου 
"Κι όμως, υπάρχουν πολίτες που είναι τόσο αφελείς και τόσο έτοιμοι να εξαπατηθούν, ώστε ποτέ δεν θα λείψουν τα θύματα σε έναν αχρείο πολιτικό, να κάνει τις απάτες του!”.
Έτρωγαν και έπιναν στην υγεία των κορόιδων, μεθυσμένοι από την ανεξέλεγκτη ελευθερία που τους παρείχε η κατάληψη της εξουσίας, για τα σχέδια και τις στοχεύσεις τους, εις βάρος πάντα της Εθνικής Οικονομίας και του κοινωνικού συνόλου, που υπέφερε κάτω από την μπότα της επιτηδευμένης ανέχειας που επιβλήθηκε από τους απελθοντες κυβερνητικούς θιασώτες της "Πρώτης Φοράς Αριστερά”. Έτσι όπως φάνηκε, χωρίς ουσιαστικά καμία δικλείδα ασφαλείας ή έστω υποτυπώδη έλεγχο νομιμότητος, τα συναρμόδια υπουργεία, Μεταναστευτικής πολιτικής, Εργασίας και Υγείας, επέτρεψαν τη χορήγηση Μητρώου Ασφάλισης, σε αλλοδαπούς, ακόμα και σε πολλούς που κατοικούσαν σε γειτονικές χώρες και ουδέποτε είχαν εργαστεί στην Ελλάδα!
Ακόμα και το ίδιο το υπουργείο της υγείας, έχει παραδεχθεί, κατόπιν βέβαια εορτής διότι η σχετική εγκύκλιος υπήρχε από το 2018, δια του αρμοδίου υπουργού, Ανδρέα Ξανθού, πως παρ’ όλο που πολλοί δεν ζουν πλέον στην Ελλάδα, επειδή διαθέτουν ΑΜΚΑ, έρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, διαμένουν σε ομοεθνείς φίλους ή συγγενείς τους και στη συνέχεια, χωρίς πρόβλημα εισάγονται στα δημόσια νοσοκομεία, για να υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις-τσεκ απ, ή να γεννήσουν τα παιδιά τους δωρεάν ή ακόμα και να υποβληθούν σε πανάκριβες χειρουργικές επεμβάσεις και πανάκριβες χημειοθεραπείες.

Για τη συνέχεια Capital



9 σχόλια:

  1. Andpik
    Ο Εκλεκτός σου ομοϊδεάτης αναφέρει ότι ο Υπουργός Υγείας με προεκλογική απόφαση του επέτρεπε την έλευση αλλοδαπών για εξετάσεις κλπ κλπ στα νοσοκομεία.Θέτω τα παρακάτω ερωτήματα σε εσένα αλλά και στον {Χρυσόστομο} αρθρογράφο.
    1) Ο Υπουργός Υγείας με την προεκλογική του απόφαση - προφανώς ψηφοθηρική_- περίμενε από τους αλλοδαπούς να ψηφίσουν στην Ελλάδα τον συριζα;
    2)Ο εκλεκτός αρθρογράφος σου αναφέρει ότι οι αλλοδαποί έκαναν στα Ελληνικά νοσοκομεία
    α)Διαγνωστικές εξετάσεις.
    β)Γέννες των παιδιών τους.
    γ) Πανάκριβα τέστ.
    δ) Χειρουργικές επεμβάσεις
    ε) Πανάκριβες χημειοθεραπείες.
    Για όλα αυτά που αναφέρει διαθέτει κάποια πειστικά αποδεικτικά στοιχεία;
    Αν ναι τότε γιατί δεν τα περιέγραψε στο άρθρο του;
    ΥΓ. Το βέβαιο είναι ότι παραμένεις πιστός αναμεταδότης νεοφιλελεύθερων πρακτικών με έμφαση στη αντι- συριζα εμμονή.
    Ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα επιδόματα που μοιράζονταν 4 χρόνια σε τσιγκάνους, γύφτους, αλλοδαπούς και συριζέους ντεμέκ αναξιοπαθούντες σκηνίτες και δενδρίτες σου φτάνουν σύντροφε επαγκελματία φιλάνθρωπε;

      Διαγραφή
    2. aviator (24/7/2019 2.53 μμ)
      Όταν μάθεις να γράφεις σωστά την Ελληνική λέξη τσιγγάνος
      Όταν μάθεις να γράφεις σωστά την ελληνική λέξη επαγγελματίας
      Όταν μάθεις να χρησιμοποιείς ελληνικές λέξεις αντί της τούρκικης (demek)
      Όταν μάθεις να χρησιμοποιείς την λέξη της Ελληνικής γλώσσας που αρμόζει αντί του «φιλάνθρωπε».
      Τότε θα λάβεις απάντηση.
      Ως τότε καλό είναι να γίνεις εκ νέου μαθητής του δημοτικού σχολείου μιας και με αυτήν την άκρως ανεπαρκή γραφή δεν δικαιούσαι απολυτήριο δημοτικού σχολείου.
      Θα σου κάνει πολύ καλό αυτό που σου προτείνω γιατί θα σε βοηθήσουν οι δάσκαλοι για να γίνεις λιγότερο χυδαιολόγος.

      Διαγραφή
  2. Πρέπει στην Ελλάδα, να καταλάβουν όλοι, πως οι περισσότερες ΜΚΟ, ζουν και ταίζουν τα μέλη τους, από τα λεφτά που μαζεύουν είτε από μόνες τους είτε από το κράτος.

    To 2018, στην Ιταλία, η Εισαγελλεία της Κατάνης, διέταξε την κατάσχεση του πλοίου Aquarius των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, επειδή, όταν "ξεφόρτωναν" στο λιμάνι, μαζί με τους "πρόσφυγες", ξεφόρτωναν και τα λοιμώδη απόβλητά τους (από χρησιμοποιημένες σύριγγες μέχρι μολυσμένα ρούχα), πετώντας τα σε κοινές σακούλες σκουπιδιών, σε κοινά απορριματοφόρα ή κάδους και όχι ως επικίνδυνα βιολογικά-λοιμώδη απόβλητα σε ειδικές εγκαταστάσεις. Το αποτέλεσμα ήταν κίνδυνος μόλυνσης των δημοτικών υπαλλήλων που περισυλλέγουν τα σκουπίδια.

    Η ΜΚΟ, επειδή είναι "σοβαρή" και "φημισμένη", φυσικά αρνήθηκε τα πάντα και τα έριξε...στο Σαλβίνι, το φασίστα, το ρατσιστή, βεβαίως, βεβαίως!

    Μόνο που η εισαγγελική έρευνα είχε αρχίσει 2 χρόνια πριν γίνει "εξουσία" ο Σαλβίνι. Απλά ο εισαγγελέας τους της είχε "καλά στημένη", έτσι ώστε να τους κατηγορεί ότι σε συνολικά 44 αποβιβάσεις, έφτασαν να ξεφορτώνουν 24 τόννους επικίνδυνων αποβλήτων. Η ΜΚΟ προσπάθησε να αναιρέσει την κατάσχεση του πλοίου, ακόμα προσπαθεί.

    Το καλύτερο; Ο Εισαγελλέας, έβαλε τη Δίωξη οικονομικού εγκλήματος, να τους τραβήξει σε βίντεο ενώ ξεφορτώνουν "χύμα" τα σκουπίδια. Δείτε το βίντεο εδώ:

    https://www.repubblica.it/cronaca/2018/11/20/news/nave_aquarius_sequestrata_per_un_inchiesta_sulla_gestione_dei_rifiuti_indagata_msf-212106685/

    Στην Ελλάδα, έχει ψάξει κάποιος εισαγγελέας να δει πού πετούν τα απόβλητα των καημένων των προσφύγων οι καθωσπρέπει ΜΚΟ που επιχειρούν στην Ελλάδα; Αμφιβάλλω.

    Τα απόβλητα στην Κατάνη, περιείχαν: Φυματίωση, ΑIDS, ψώρα, μηνιγγίτιδα και άλλες μικρότερης σημασίας. Η Εισαγγελεία, υπολόγισε πως η ΜΚΟ το έκανε αυτό, για να μην πληρώσει 460.000 ευρώ, που θα κόστιζε η ασφαλής καταστροφή των αποβλήτων. Κατασχέθηκαν και τραπεζικοί λογαριασμοί της ΜΚΟ.

    Αυτά για τις "αξιότιμες" ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέρε εσύ.
    Πάρε τηλέφωνο τους πάτρωνές σου και πες τους να σου στείλουν αποδείξεις για το αντίθετο.
    Άντε ντε... κάνε μας κόσκινο και εμάς και τον Andpik!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπική μαρτυρία
      Μυροβόλε πρίν απο δύο χρόνια είχα τον πατέρα μου στο ΚΑΤ με κάταγμα. Στο διπλανό κρεβάτι ήταν ένας κύριος (35 - 40 χρονών ) από την Αλβανία. Μιλάγαμε ελεύθερα γιατί βλεπόμασταν πολλές ώρες την ημέρα.
      Με τις αρχές της κρίσης, επειδή έμεινε άνεργος στην Ελλάδα έφυγε ( έκανε σταμπωτά δάπεδα ) και πήγε πίσω στη χώρα του όπου δουλεύει κανονικά.
      Μάλιστα έπαιζε ποδόσφαιρο και σε ομάδα. Ο άνθρωπος αυτός μπαίνει μέσω internet στον ΟΑΕΔ σε τακτα χρονικά διαστήματα και δηλώνει άνεργος στην Ελλάδα.
      Είχε πάθει ρήξη χιαστού ( ή μηνίσκο, δεν θυμάμαι ), ήρθε στην Ελλάδα, χειρουργήθηκε και θα ξαναγύριζε πίσω.
      Συγχρόνως είχε ασφάλιση και η γυναίκα του (η οποία δούλευε στο δημαρχείο Τιράνων ) αλλά στην Ελλάδα φαινόταν και αυτή ώς άνεργη.
      Όσο δούλευε ο άνθρωπος στην Ελλάδα πλήρωνε από τις κρατήσεις του για την ασφάλειά του.
      Φαντάσου εσύ να δούλεψες κάποια στιγμή 3 χρόνια στην Αγγλία, να επέστρεψες στην Ελλάδα πριν από χρόνια, και να δικαιούσαι να χρησιμοποιείς τς υποδομές υγείας της Αγγλίας + φάρμακα για μιά ζωη.
      Έτσι, είχα τον πατέρα μου, στον ίδιο θάλαμο με 6 κρεβάτια, ο οποίος πλήρωνε μία ζωή και έναν άνθρωπο ο οποίος πλήρωσε για λίγα χρόνια εισφορές και είχε τις ίδιες ακριβώς παροχές!
      Δεν είναι περίπτωση παράνομα δοσμένου ΑΜΚΑ καθώς δούλευε στην Ελλάδα, αλλά είναι παράδειγμα τι πληρώνει ο φορολογούμενος ενώ δεν θα έπρεπε...

      Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, αν μία πιο αναπτυγμένη χώρα απο την Ελλάδα μου έδινε και μένα αυτή τη δυνατότητα επειδή δούλεψα μερικά χρόνια, αυτή τη δυνατότητα θα την χρησιμοποιούσα και εγώ!

      Διαγραφή
    2. Ειναι θλιβερα ολα αυτα..και υπαρχουν και χειροτερα.Ομως στα χοντρα πετσια - δερματα ...δεν προκαλουν ουτε ενα.δακρυ...
      Αδικως τα λεμε.Ποιος ..κιαρατας ..στο ονομα ποιου .Θεου ...η τερατος τα επετρεψε αυτα να μας μετασχηματισουν σε ηλιθιους χοντροκομμενους κροκοδειλους ?? Και συχνα και χωρις ....κροκο....σκετο. ??
      Αυτο με τις ΜΚΟ ...ειναι για τα πανηγυρια ...απο βαρυα αρρωστους
      του Ατλαντικου και των ναζιστικων λειψανων της Εσπεριας. Και δεν θα τελειωσει ευκολα...ουτε αναιμακτα...ουτε στο ρελαντι...Αν στην Ιταλια κατι λιγο κανουν....εδω οπως στα παντα το αυτοκινητο δεν εχει φρενα..Τρεχει ξρφρενα στον τοιχο.

      Διαγραφή
  4. Ένας στους τρεις οξυδερκείς και σοβαρούς (!) Έλληνες φηφοφόρους, ψήφισε στις Περιφερειακές Εκλογές, μετά από τους νεκρούς στο Μάτι και στις πλήμμυρες της Μάνδρας .....ποιόν άλλον .........την ανύπαρκτη, ακαταλόγιστη και θρασύτατη............ΔΟΥΡΟΥ!!!

    Ζήτω τα "σαϊνια" των 0,60 Ευρώ που τολμούν και γράφουν προκαλώντας εμάς όλους στον Ινφογνώμονα!

    Αφού είναι γνωστό, - σαν παράδειγμα το αναφέρω -, πως εδώ και πολλά χρόνια οι Αλβανοί χρησιμοποιούν τα Νοσοκομεία μας, χωρίς να πληρώνει -ως όφειλε- η Πρεσβεία τους τα νόμιμα έξοδα.

    Τι μας λέτε λοιπόν παιδιά των 0,60 λεπτών;

    Φιλικά

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πληρωνουν φανατικους ονειρων του χθες...που παριστανουν τους Χριστιανους ενω δεν πατανε στην εκκλησια..
      Που ταμαθαν αυτοι αυτα που λενε και μας φλομωσαν στο παραμυθι ?? Ποιον δασκαλο εχουν ?? Τον Χριστο οχι.Τους αρχαιους φιλοσοφους Ελληνες τους μισουν ...δεν θελουν ουτε να ακουσουν. Ποιον λοιπον δασκαλο εχουν ?? Δεν λεω...γιατι θα γελαμε και μονο με την φατσα του...κ.Ευμενη...ασε για την αγιοτητα και τις γνωσεις....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.