20/7/19

---


31 σχόλια:

  1. Και το αντιαποικιακο μενος μονο οταν ειναι εναντια της "Δυσης" , ενω την περιοδο της αποικιοκρατίας και μεις αποικια αλλόφυλλων (ασιατων) ειμασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προβολή τής σχιζοφρενικής συμπεριφοράς των "αντιιμπεριαλιστών/προοδευτικών" είναι σωστή και δυστυχώς τα παραπάνω σκίτσα απηχούν μια ζοφερή πραγματικότητα τής κοινωνίας μας.
    Μόνο, επί τη ευκαιρία και χωρίς να αποδυναμώνεται το κεντρικό ολόσωστο μήνυμα τής ανάρτησης, αυτό το
    "η Κύπρος κείται μακράν"
    είναι πράγματι ιστορικά διαπιστωμένο;
    Υπάρχει πιθανότητα να είναι διάδοση (έχει και αυτό ακουστεί) δυσαρεστημένων χουντικών και παραχουντικών κύκλων, οι οποίοι εκείνες τις κρίσιμες μεταβατικές για την πολιτική κατάσταση τής χώρας ενοχλήθηκαν από τούς πολιτικούς που ανελάμβαναν τότε την κυβέρνηση ;;
    Αυτό το τόσο βαρύ "η Κύπρος κείται μακράν" το ακούω εδώ και σαράντα τόσα χρόνια, αλλά μού διαφεύγει το πώς ακριβώς ελέχθη, σε ποιά χρονική στιγμή, σε ποιά συζήτηση ή διάσκεψη , από ποιόν ακριβώς, με ποιούς παρόντες και τελικά πώς πιστοποιείται ως ιστορική φράση .
    Καλόπιστα και από ιστορικό (και πολιτικό , κατά μιάν έννοια) ενδιαφέρον ερωτώ:
    Υπάρχουν συγκεκριμένες, ειδικές σχετικές πληροφορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής,ιδρυτης της Νεας Δημοκρατιας, την έκανε στις 14 Αυγούστου 1974, κατά τη διάρκεια του Αττίλα ΙΙ, την περίφημη δήλωση: «Η Κύπρος κείται μακράν». Κατ’ αυτόν τον τρόπο συνόψισε την προδοτικη απροθυμία της νέας τότε κυβέρνησής του να συνδράμει την Κύπρo έναντι της τουρκικής εισβολής. Έτσι, οι Τούρκοι εισβολείς, σχεδόν ανενόχλητοι, κατέλαβαν απο το 3% το 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας, διχοτομώντας το νησί. Αυτος αστρατευτος "κουφος" ηταν ο προδοτης μαζι με του υπολοιπο δημοκρατικο συνοθυλευμα> Βεβαια το ειχε ξεκινησει απο πριν, επι Παπαγου...

    Όμως, η φράση αυτή επιπλέον συνόψισε και επισημοποίησε την ελληνική πολιτική στο Κυπριακό και ουσιαστικά την συρρικνωση της Ελλάδας από την Ανατολική Μεσόγειο από το 1930 και εντεύθεν.
    Εθνικισμος τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. There is a way to fill the gap by creating a new and much stronger alliance, the alliance with Russia and China that will bring an end to world poverty and contain all extreme ideologies.

    The prophesies say that nothing else will work.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aυτοί οι διεθνιστές - αντιιμπεριαλιστές που είναι αντικείμενο χλευασμού από τους «πατριώτες» όταν χρειάσθηκε πήγαν και ξαναπήγαν ακτιβιστικά και με κίνδυνο της ζωής τους στην Παλαιστίνη για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους Παλαιστίνιους που είναι εγκλωβισμένοι στο μεγαλύτερο ανοικτό στρατόπεδο συγκέντρωσης Παλαιστινίων.
    Αυτοί οι ίδιοι επανειλημμένα έχουν στηλιτεύσει τον ψυχασθενή δικτάτορα πράκτορα της CIA που έγινε «πρωθυπουργός » στην Ελλάδα και αμέσως απέσυρε τον ελληνικό στρατό από την Κύπρο.
    Αυτοί οι ίδιοι διώκονταν από τη χούντα του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη ο οποίος μαζί με τους «πατριώτες» στρατηγούς το 1974 πρόδωσαν την Κύπρο.
    Από τον Andpik έχω μάθει να βλέπω αναρτήσεις του που με σκιτσά και συνθήματα ανώνυμων συνήθως συκοφαντούν κάθε πολίτη που εκφράζεται διαφορετικά από τους «πατριώτες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην κατεχόμενη Κύπρο δεν πήγατε να διαμαρτυρηθείτε και να καταδικάσετε τον τούρκικο Αττίλα.
      Σε αυτά, βιάζεται την ουρά στα σκέλια... "αλληλέγγυοι"

      Διαγραφή
    2. Μας λες ότι οι αντιιμπερεαλιστες με κίνδυνο της ζωής τους πήγαν στην Παλαιστινη. Στην Κύπρο πήγαν τότε με κίνδυνο της ζωής τους; Όχι, απλά στηλιτευσαν τον πρωθυπουργό, εκ του ασφαλούς. Αυτό το κάνουμε όλοι μας με μεγάλη επιτυχία.Εαν γίνει κάτι, θα πιάσουν κανένα όπλο να υπερασπίστουν την πατρίδα τους ή θα αφήσουν τους υπόλοιπους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα; Να δεις που τότε θα στηλιτευουν την ιμπεριαλιστικη πολιτική της Ελλάδας...

      Διαγραφή
    3. Ο ορος ο ιδιος ειναι αστειος και καθολου ελληνικος..Τον λενε συνηθως σαν κραχτη...γενικο..για πασα νοσο...και ...αλλο τι...κι εως εκει.Δεν μπορων να φανταστω αυτην την ..ανακαλυψη την μοναδικη...οταν η απλη λεξη " απληστια " των ανθρωπων τα λεει ολα ..απο χιλιαδες χρονια..Ισως εννοουν κατι αλλο...σε ξενη γλωσσα...οτι κουβαλουν την Αποκαλυψη του Θεου..οι εκτιμητες.Δεν λεω τι κουβαλουν...ειναι σοκιν..

      Διαγραφή
    4. Μυροβόλος (20/7/2019 11.35 μμ)
      Από που άντλησες αυτή την «πληροφορία» ότι ότι οι διεθνιστές δεν διαμαρτύρονται για την κατεχόμενη Κύπρο και δεν καταδικάζουν τον Αττίλα;
      Μήπως από την ομογάλακτη (ΕΛΑΝ) με την ναζιστική Χρυσή Αυγή;
      Οι πληροφορίες σου μήπως πηγάζουν αποκλειστικά από την Χρυσή Αυγή και τον Στόχο;

      Διαγραφή
    5. Τζένη (21/7/2019 8.38 πμ)
      Για να απελευθερωθείς έστω και σε μικρό βαθμό από την παραπληροφόρηση που έχεις σε ενημερώνω ότι οι διεθνιστές - αντιιμπεριαλιστές επισκέπτονται συχνά την Κύπρο , συμμετέχουν στις κοινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας (Ελληνοκύπριοι- Τουρκοκύπριοι) στην ουδέτερη ζώνη της Λευκωσίας,για την επανένωση του νησιού σε ένα κράτος, να καταργηθεί ο έλεγχος στο Λήδρα Παλάς, να αποχωρήσουν τα κατοχικά στρατεύματα,να πάψει το καθεστώς των εγγυητήριων δυνάμεων.Στην Κύπρο ένα σημαντικό ποσοστό των νέων Τουρκοκύπριων αισθάνεται ότι το βόρειο κομμάτι της Κύπρου ζει σε καθεστώς κατοχής και επιθυμεί να ζει σε ένα ελεύθερο ενιαίο κράτος. Αυτοί είναι διεθνιστές που κατασυκοφαντούνται από τους «πατριώτες».
      Επειδή γράφεις ότι οι αντιιμπεριαλιστές στηλίτευσαν τον πρωθυπουργό σε ενημερώνω ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει μόνο πρόεδρο, χωρίς πρωθυπουργό. Είδες πόσα μαθαίνεις όταν ανταλλάσσεις απόψεις με αντιφασίστες;
      ,

      Διαγραφή
    6. Γραφεις"...οι ίδιοι επανειλημμένα έχουν στηλιτεύει... που έγινε"πρωθυπουργός" στην Ελλαδα."Σε αυτόν τον πρωθυπουργό αναφέρομαι.Τελικα εάν γίνει πόλεμος θα υπερασπιστουν οι αντιιμπερεαλιστες με τα όπλα την πατρίδα τους; Σε αυτό δεν μου απάντησες. Υ. Γ. Η ανταλλαγή απόψεων είναι πάντα ενδιαφέρουσα.

      Διαγραφή
    7. Τζένη. (22/7/2019 9..34 μμ)
      Θα αναφέρω περιπτώσεις αντιιμπεριαλιστών οι οποίοι σε πολεμική κατάσταση πολέμησαν για την πατρίδα τους. Αφορά κοινωνικές ομάδες από τον ευρύ χώρο της αριστεράς.
      1)Στην Ισπανία της δεκαετίας του 1930 οι σοσιαλιστές, οι σταλινικοί κομμουνιστές και οι αναρχικοί πολέμησαν με τα όπλα τον στρατηγό Φράνκο όταν αυτός με την σύμπραξη των Γερμανών προσπάθησε ένοπλα να ανατρέψει την κυβέρνηση που εξέλεξαν οι Ισπανοί. Η Γερμανία του Χίτλερ ήταν μια κλασσική περίπτωση ιμπεριαλιστών που επιδίωκε την πολιτική και οικονομική κατάκτηση ή επιρροή σε άλλες χώρες με την χρήση της στρατιωτικής ισχύος.Η Γερμανία ενίσχυε με όπλα και χρήμα τον Φράνκο. Μη ξεχνάμε την Γκουέρνικα πόλη της βόρειας Ισπανίας που οι Γερμανοί την κατέστρεψε ολασχερώς με αεροπορικούς βομβαρδισμούς.ΟΙ τρεις πολιτικές ομάδες αριστερών πολεμούσαν τον ιμπεριαλισμό πριν και μετά τον βομβαρδισμό της Γκουέρνικα.
      2)Όταν η Ελλάδα αντιστέκονταν στον πολεμικό άξονα (Γερμανία - Ιταλία) οι κρατούμενοι κομμουνιστές στην Ακροναυπλία κλπ ζήτησαν από την κυβέρνηση να τους δώσει όπλα για να πολεμήσουν τους εισβολείς κατακτητές.
      3) Στη διάρκεια της κατοχής ο Ναπολέων Ζέρβας σοσιαλιστής ως αρχηγός του ΕΔΕΣ άρχισε τον ένοπλο αγώνα αντίστασης στους κατακτητές.
      4) Την ίδια εποχή ο Αρης Βελουχιώτης κομμουνιστής συγκρότησε στα πλαίσια του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ), τον ΕΛΑΣ που έδωσε εκατοντάδες μάχες εκ του συστάδην με τους κατακτητές.Στον ΕΛΑΣ είχαν συστρατευθεί πάνω από 900 έλληνες αξιωματικοί του ελληνικού στρατού. Προφανώς όλοι αυτοί οι αξιωματικοί δεν ήταν αριστεροί όμως όλοι μαζί συνεργάσθηκαν για την στρατιωτική νίκη και την απελευθέρωση της χώρας.Μπορεί το ΕΑΜ να αποσκοπούσε τελικά στην δικτατορία που προλεταριάτου όμως προείχε ο ένοπλος αγώνας για να εκδιωχθεί ο κατακτητής και να απελευθερωθεί η πατρίδα μας.
      Προσωπική μου άποψη είναι ότι σε περίπτωση πολέμου στο σύνολό τους όλοι οι αριστεροί θα πολεμήσουν για την πατρίδα.Εννοείται ότι ο πόλεμος θα είναι αμυντικός και όχι επιθετικός. Ας μη ξεχνάμε εδώ ότι στη δεκαετία του 90 έγινε λόγος για ελληνικά στρατεύματα κλήθηκαν στα πλαίσια του ΝΑΤΟ να πολεμήσουν το Ιραν(υποθέτω) Τότε κυκλοφόρησε από το ΚΚΕ το σύνθημα.Να πάει στον περσικό ο γυός του Μητσοτάκη (Πρωθυπουργός ήταν τότε ο πατέρας Μητσοτάκης)

      Διαγραφή
    8. Για το ΕΑΜ επέτρεψε μου να έχω διαφορετική προσωπική άποψη, καθώς κατάγομαι από σλαβοφωνη περιοχή και νιώσαμε καλά στο πετσί μας την "αγαπη"τους για την πατρίδα.Ο παππούς μου που ήταν αξιωματικος του Ελληνικού στρατού, στο 1ο ανταρτικο βγήκε στο βουνό με το ΕΑΜ, καθώς στην περιοχή μας δεν υπήρχαν άλλες ανταρτικες μονάδες.Στο 2ο ανταρτικο, μπουκαραν σπίτι νύχτα και τον έσυραν δια της βίας στο βουνό.Νύχτα επίσης άρπαξαν την αδελφή της μάνας μου.Οι δε σλαβοφωνοι Έλληνες της περιοχής μας περασαν χειρότερα από όλους στα "δημοκρατικά" τους χέρια.

      Διαγραφή
  6. Κ,Χρήστο μελετήστε λίγο και κάτι άλλο εκτός από τα φυλλάδια που μοιράζουν στο σταθμό του τρένου στον Περισσό.Και επιτέλους,τι το κακό έχει στο να είναι ανώνυμος ο σκιτσογράφος;μειώνει την αξία αυτού που λέει ή δεν μπορείτε να τον φακελώσετε,στοχοποιήσετε ,λοιδορήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν είσαι πατριώτης είσαι εν δυνάμει ή κατ'ουσίαν πράκτορας ξένης δύναμης.Που μπορεί να έχει κρατική υπόσταση μπορεί και να μην έχει.Και ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικηταράς (21/7/19 10,32πμ και 10,45 πμ)
      1)Για να καταλάβεις σε ενημερώνω ότι χυδαιολογεί ο ανώνυμος σε αντίθεση με τον επώνυμο επαγγελματία σκιτσογράφο- αρθρογράφο που θέλει να διατηρεί μια σοβαρή εικόνα στο αναγνωστικό κοινό.
      2) Αν είχες μια στοιχειώδη έστω γνώση των πολιτικών πραγμάτων θα είχες αντιληφθεί από το γραπτό μου ότι δεν έχω καμιά σχέση με τον Περισσό.Ο φασισμός ανθεί μόνο σε συνθήκες πολιτικής αμορφωσιάς
      3)Το φακέλωμα είναι αποκλειστική ιδιότητα των φασιστών στην εποχή 1940-1980. Ούτε αυτό το έμαθες; Αγνοείς την πολιτική ιστορία της χώρας μας;
      4) Για να μάθεις ποίος λοιδορεί ποιος συκοφαντεί προτείνω να διαβάσεις αυτά που έγραψες στις 21/7/19 . Μόνο ένας λοιδορίας και συνάμα συκοφάντης θα έγραφε αυτά που έγραψες εσύ.
      5) Αν θέλεις να βρεις πράκτορες ξένης δύναμης προτείνω να διαβάσεις λίγα πράγματα από την ιστορία της χούντας που ψυχασθενή δικτάτορα - πράκτορα τις CIA.
      6) Οι διεθνιστές δεν αρνούνται το έθνος τους. Οι διεθνιστές είναι πατριώτες.Αν ξεχάσεις προς στιγμή έστω τα φασιστιλίκια σου και ψάξεις για να μάθεις την έννοια του διεθνισμού τότε και εσύ θα διαπιστώσεις ότι οι διεθνιστές είναι πατριώτες, και ότι αγαπούν το έθνος τους.

      Διαγραφή
  8. Τι θα πει Διεθνιστες ?? Ζουν ενδιαμεσα Εθνων ?? Ζουν σε μια Βαβελ ?? Σε χαβρα ?? Πανε σε οποιο οικοπεδο γουσταρουν?? Τους ταιζουν αλλα εθνη ?? Ειναι και Περσες..και Κογκολεζοι και Κινεζοι και Εσκιμωοι ?? Ειναι οπου φυσαει ο ανεμος ?? Ειναι των ψηλων Ιμαλαιων Γετι ?? ( κοιτανε απο ψηλα τις πεδιαδες των αλλων ?) Ειναι και ιθαγενεις του Αμαζονιου και της λιμνης Βαικαλης γυρω γυρω ?? Πινουν σακε στην Ιαπωνια...μπυρα στην Γερμανια και τσιπουρο στην Ελλαδα ?? Φιρανε φτερα στις γιορτες βουντου στην Νιγηρια και καπελακια στο Περου ? Ειναι μαυροι του Τογκο το πρωι ...κι εχουν σχιστα ματια.Κινας το απογευμα?? Κλπ...κλπ..
    Ποσα χαπια παιρνεις ?? Ειπε μια ..μαλακ ###ια ο Μαρξ ..και θα την λες μεχρι το 19.000 μ.Χ ??? Διοτι αυτο μας λες....Ειμαστε.υποχρεωμενοι να υιοθετησουμε μια τετοια ανεγκεφαλη ανοησια στους αιωνες ?? Εσυ κι οποιος να βαφτιζετε οτι ναναι...οπως ναναι ..και να θεωρειτε δεδομενο οτι κατι σπουδαιο λετε και να το δεχτουμε σαν γεγονος ?? Εισαι αστειος....δεν ξερεις την ανθρωπινη φυση...Εσυ κανε βαφτισια...ορισμους..αξιωματα δικα σου...οτι θες...αλλα τα σημεια αναφορας σου...δεν εχουν καμμια σχεση με των αλλων...Μιλα εσυ μ οση σιγουρια θελεις...ποτε δεν θα επιβαλεις την σιγουρια σου....αν δεν ειναι κι αδιαφορη εντελως...Πες μας λοιπον τι θα πει αναλυτικα η εννοια που λες απ την αρχη...διοτι δεν την δεχομαστε αν δεν την αναλυσεις πληρως...αφου εκει μεσα χωραει της Παναγιας το ματακι....Λοιπον φιλοσοφε πρωτοτυπε κατασκευαστη λεξεων ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρης (22/7/2019 10.03 πμ)
    1)Προτείνω- προκειμένου να ενημερωθείς για την έννοια του διεθνισμού-να διαβάσεις οποιοδήποτε ερμηνευτικό- ετυμολογικό λεξικό της ελληνικής γλώσσας καθώς και οποιαδήποτε ελληνική εγκυκλοπαίδεια.
    2)Χάπια δεν παίρνουν οι σκεπτόμενοι άνθρωποι. Χάπια παίρναν οι ομοιδεάτες σου οι ναζί.
    3) Για όλα τα υπόλοιπα ρατσιστικά και χυδαία απαξιώ να απαντήσω, γιατί τα έγραψες εν βρασμώ ψυχής σε κατάσταση εκτός εαυτού (τρέμοντας από θυμό υποθέτω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτείνω, μετά από σχεδόν δύο χρόνια και αλλεπάλληλες εκκλήσεις μου, να μού πεις επιτέλους ποιοι ήσαν οι Μητσοτάκηδες (έστω μονάχα έναν, πριν τον Κωνσταντίνο), που από το 1860, όπως είπες, μετέχουν αδιαλείπτως στην Ελληνική Βουλή.

      Διαγραφή
    2. Nativist (22/7/19 401μμ)
      Εγώ δεν διδάσκω ιστορία των πολιτικών.
      Επειδή όπως αντιλαμβάνομαι με θεωρείς αναξιόπιστο σε παραπέμπω σε αυτούς που γνωρίζουν ότι η ποιο παλιά πολιτική οικογένεια της χώρας είναι οι Μητσοτάκηδες (από το 1860). Αμέσως μετά έρχεται η οικογένεια Βερβιτσίώτη (απο το 1865)
      Αν ρωτήσεις πως είναι δυνατόν οι Μητσοτάκηδες να είναι στην Βουλή των Ελλήνων από το 1860 μιας και τότε ως κάτοικοι της Κρήτης ήταν Οθωμανοί πολίτες, σου απαντώ ότι μέρος της οικογένειας Μητσοτάκη ζούσε στην Πελοπόνησο και από εκεί εκλέγονταν.
      Στο χέρι σου είναι αυτά να τα επιβεβαιώσεις.

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν μας λές ρε Χρήστο και θες να κρατήσεις τη γνώση μόνο για σένα;
      Γράφεις ολόκληρα κατεβατά για άσχετα και αυτό δεν το λες.
      Πες μας για τους Μητσοτάκηδες της Πελοποννήσου ....
      Αλλού μπορεί να περνάει το στυλάκι το "Εγώ ξέρω, τραβάτε ψάξτε το ", εδώ όχι!

      Διαγραφή
    4. @ Χρήστος 23 Ιουλίου 2019 - 11:17 π.μ.

      Είναι φανερό ότι, εκτός από αστοιχείωτος πιτσιρικάς, μάλλον δεν είσαι και πολύ έξυπνος, για να το θέσω κομψά. Αυτό φαίνεται και από το ότι κάθεσαι και γράφεις "@ .. (ημερομηνία)" αντί να κάνεις απλή αντιγραφή/επικόλληση (copy/paste, για να καταλάβεις τι γράφω), όπως κάνω κι εγώ και όλοι άλλοι.

      Διαφορετικά, θα μπορούσες ν' ανοίξεις την Βικιπαίδεια στο λήμμα Οικογένεια Μητσοτάκη και να απαντήσεις. Το ότι ήσαν Οθωμανοί μέχρι το 1898 και Κρήτες υπήκοοι από το 1898-1913, δεν ήταν εμπόδιο. Άλλωστε, και ο Ελευθέριος Βενιζέλος, για να θέσει υποψηφιότητα βουλευτού Αττικής το 1910, πολιτογραφήθηκε Έλλην, διότι δεν ήταν.

      >Αμέσως μετά έρχεται η οικογένεια Βερβιτσίώτη (απο το 1865)<

      H οικογένεια Βαρβιτσιώτη είναι σαφώς παλαιότερη, αφού "έχει εκπροσώπους στη Βουλή των Ελλήνων από τις πρώτες δεκαετίες της ιστορίας του σύγχρονου ελληνικού κράτους" (Βικιπαίδεια).

      >Στο χέρι σου είναι αυτά να τα επιβεβαιώσεις<

      Όπως σωστά σού γράφει και ο Ari Gold, εσύ οφείλεις να αποδεικνύεις τούς ισχυρισμούς σου, όχι να ψάχνει ο άλλος.

      Πες τους εκεί στην ΚΝΕ να μην σε ξαναστείλουν εδώ, διότι τούς κάνεις ρεζίλι. Και καλά, ... δύο χρόνια χρειάστηκαν για να σε βάλουν να δώσεις μιαν εσφαλμένη απάντηση; Καλά μουσκάρια είναι και οι μέντορές σου.

      Διαγραφή
    5. Ο κ. Χρήστος μάλλον εννοεί τον Κωστή Μητσοτάκη που γεννήθηκε στην Μονεμβασια,από Κρητικούς γονείς. Ιδρυσε το κόμμα των Ξυπολητων στην Κρήτη, εάν δεν κάνω λάθος ήταν γαμπρός του Βενιζέλου και δεν εκλέχθηκε ποτέ στην Πελοπόννησο.

      Διαγραφή
    6. @ Τζενη

      Έχω δώσει σύνδεσμο από πάνω. Είχαν πει, ως φαίνεται, στον Χρήστο, διότι ο ίδιος δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε για το θέμα, ότι οι Μητσοτάκηδες είναι από το 1860 στην Ελληνική Βουλή. Το 1860, ο γενάρχης των, γερο-Κωστής, ή Γεροκωστής Μητσοτάκης, αυτός που έγινε γαμβρός επ' αδελφή τού Βενιζέλου και ιδρυτής τού κόμματος των Ξυπόλητων, ήταν 15 ετών.- Γραμμένα είναι όλα, δεν χρειάζονται δικολάβοι.

      Διαγραφή
  10. Χρήστος.

    Ένα υπόδειγμα διπόδου σταλινικού διεθνιστικού εγκεφάλου, διαζευγμένου με την Λογική θεώρηση και την Διαλεκτική.

    Ας τον απολαύσουμε όλοι.
    Αυτές τις ημέρες δίνει ρεσιτάλ.
    Δώσε πόνο στα κύτταρά σου Χρηστάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο 1) μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι.Σημασία έχει τί λέει και αν ισχύει αυτό που λέει.Στην προκειμένη περίπτωση δε βλέπω κανένα σκιτσογράφο να χυδαιολογεί.Στο 2)... στο επιστρέφω.Στο3)Κανένα σχόλιο,αν πιστεύεις οτι το φακέλωμα ξεκίνησε το 1940 και τελείωσε το 1980...(;;;);ότι πείς,στο 4)Στο επιστρέφω επίσης στο 5)Κανένα σχόλιο πέραν του ότι... εσύ πιστεύεις ότι ήταν οί μόνοι που είχαν επαφές με μυστικές υπηρεσίες;Στο 6)είναι παρήγορο και το κρατάω με ελπίδα έστω και όπως το εννοείτε εσείς παραβλέποντας το προκλητικό και αυθάδες ύφος σου,κάτι που όμως έχω συνηθίσει συνομιλώντας με άτομα σαν εσένα.Αν ξεχάσεις ,προς στιγμή έστω, την αυθάδεια σου και ψάξεις για να μάθεις τη σχέση του διεθνισμού και της διεθνούς τραπεζικής (και των ιδρυμάτων Σορος)θα καταλάβεις τί σχέση έχουν.α)Τα μαχαιρώματα που έπεσαν μετά το τέλος της συγκέντρωσης για την συμφωνία των Πρεσπών στην Αθήνα σε κάποιους πολίτες που κρατούσαν ελληνική σημαία έχεις εικόνα από ποιούς έγιναν;Προφανώς από προβοκάτορες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.