12/7/19

Γερμανική ΜΚΟ και ΣΥΡΙΖΑ κάλυπταν τους καταληψίες

Συνέντευξη στην Αναστασία Τσιβγούλη
Γκρεμισμένοι τοίχοι, ξηλωμένες μοκέτες, σκισμένες ταπετσαρίες, κατεστραμμένα κρεβάτια και στρώματα, ξεχαρβαλωμένες πρίζες, εξαφανισμένες τηλεοράσεις. Είναι όσα αντίκρισε το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουλίου στο City Plaza της οδού Αχαρνών η ιδιοκτήτριά του, Αλίκη Παπαχελά. 
«Οι καταληψίες είχαν πίσω τους μια θηριώδη γερμανική ΜΚΟ που τους χρηματοδοτούσε και είχαν εξασφαλίσει την πλήρη πολιτική κάλυψη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρότι υπήρχαν τρεις εισαγγελικές εντολές εκκένωσης και μία δικαστική απόφαση, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να επέμβουν για να εκκενώσουν το κτίριο, λέγοντάς μου ότι δεν έχουν πολιτική εντολή!». 
Αυτό αποκάλυψε στον «Φιλελεύθερο» η κα Παπαχελά, λίγες ώρες μετά την οικειοθελή αποχώρηση των καταληψιών από το ξενοδοχείο της, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτό συνέβη επειδή «φοβήθηκαν ότι θα συλληφθούν με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι θα ''καθαρίσουν'' καταλήψεις, Εξάρχεια, πανεπιστήμια».

για τη συνέχεια Liberal

8 σχόλια:

  1. Ἄν άληθεύῃ ὅτι ἀδρανοποίησαν εἰσαγγελικές ἐντολές, οἱ ὑπαίτιοι πρέπει νά χρεωθοῦν καί τό κόστος καί τήν ἠθική βλάβη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χιτλερικη ΜΚΟ ..Δεν ξερουμε.την προελευση των ..σαπουνιων που μοιραζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντελώς «συμπτωματικά» οι ΕΑΜοβούλγαροι καταληψίες, ξεκουμπίστηκαν από το ξενοδοχείο City Plaza αμέσως μετά τον σχηματισμό Κυβέρνησης Μητσοτάκη και την ανακοίνωση πως ο Χρυσοχοϊδης αναλαμβάνει ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛΑΣ…

    …μάλλον τα συντρόφια έκλασαν μέντες στην σκέψη ότι παίζει μεγάλη πιθανότητα να μπουκάρουν ΜΑΤ εν μέσω της νυκτός κι από τις βομβίδες κρότου / λάμψης οι άπλυτοι να βιώσουν στιγμές Massacre de la Saint Barthélemy.

    ΥΓ. Προβλέπω, πως στην (πολύ-αναμενόμενη) αναμέτρηση της ΕΛΑΣ με αριστεροκατσαπλιάδες, όπου γίνει, όταν γίνει, θα πέσει πολύ ξύλο. Μα πολύ ξύλο! Όπως τα σκυλιά κατουράνε στις γωνίες και τα δέντρα για να μαρκάρουν την περιοχή τους, έτσι και η ΕΛΑΣ θα ρίξει πολύ ξύλο όταν αποφασίσει να έρθει σε δυναμική επαφή με τα συντρόφια, ώστε να δηλώσει εμμέσως πλην σαφώς πως «αλλάξανε τα κόζια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pointman (12/7/19 8.14 μμ)
      α) To ΕΑΜ που αναφέρεις στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής με τον ΕΛΑΣ που είχε πάνω από 39000 πολεμιστές και πάνω από 900 αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού ήταν η κύρια εθνική αντιστασιακή δύναμη, που έδωσε νικηφόρε μάχες εκ του συστάδην εναντίον των κατοχικών στρατευμάτων (Γερμανοί, Βούλγαροι, Ιταλοί). Εναντίον του ΕΛΑΣ έτρεφαν μίσος οι ναζί και οι συνεργάτες τους γερμανοτσολιάδες.
      β) Αυτά όλα έγιναν πριν από ογδόντα χρόνια.Εσύ πως και γιατί εμπλέκεις σήμερα το ΕΑΜ με αυτούς που έκαναν κατάληψη σε ένα ανενεργό ξενοδοχείο;
      γ) Την τέταρτη λέξη- ρήμα που χρησιμοποιείς στην δεύτερη παράγραφο του κειμένου σου δικαιούσαι να την απολαύσεις αποκλειστικά εσύ με ανοικτό το στόμα και την μύτη , καθότι είσαι ο κύριος των πνευματικών δικαιωμάτων αυτού του γραπτού.

      Διαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=fMkVw794ijk

    https://www.youtube.com/watch?v=PYe1ouZfhS4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Παπαχελα ήταν υπέρ των καταλήψεων και της αλληλεγγύης στους προσφυγες.Μάλιστα έκανε και like όταν διάβασε για την καταληψη ξενοδοχείου από αλληλέγγυους. Μέχρι που διαπίστωσε ότι η κατάληψη ήταν στο δικό της ξενοδοχείο. Αμέσως άλλαξε γνωμη και πήγε στην αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανοησια ειναι σαν το πιστονι της μηχανης..ανεβοκατεβαινει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν άλλαζε πρώτα υπηκοότητα και ύστερα να ζητούσε τη βοήθεια του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ή της Ελληνικής Επιτροπής δικαιωμάτων του Ανθρώπου ή του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.