20/7/19

Ιδιοκτήτρια City Plaza: O καταληψίας καθαρίζει €2.000 τον μήνα

«Κλαίγεσαι ότι δεν έχεις να φας και γι' αυτό μένεις στο καταπατημένο ξενοδοχείο και χρεώνεις με τα έξοδα διαβίωσής σου την ιδιοκτήτρια»
Με ανάρτηση της η ιδιοκτήτρια του κατειλημμένου ξενοδοχείου City Plaza λέει ότι με έκπληξη έμαθε πως οι καταληψίες είχαν περισσότερα από αυτήν.
Έπειτα από τρία χρόνια κατάληψης, η ιδιοκτήτρια του City Plaza, κατάφερε να μπει στο ξενοδοχείο της, βρίσκοντας τα πάντα καταστραμμένα. Με ανάρτησή της στo Facebook λίγες ημέρες μετά την είσοδό της στην προσωπική της περιουσία, αναφέρει πως διαπίστωσε ότι ο «φτωχός» καταληψίας είχε ξεχάσει να δηλώσει διεύθυνση κατοικίας στην τράπεζα όπου διατηρεί λογαριασμό με αποτέλεσμα να φτάσει στο City Plaza η αναλυτική ενημέρωση για τον λογαριασμό του. Ανοίγοντάς την διαπίστωσε ότι ο «φτωχός» μόνο φτωχός δεν είναι και έχει μηνιαίες απολαβές ύψους 2.000 ευρώ! Μαλιστα, το τρέχον υπόλοιπό του ανέρχεται σε 6.500 ευρώ!

«Να καθαρίζεις κάπου 2.000 τον μήνα και να κλαίγεσαι ότι δεν έχεις να φας και γι αυτό μένεις στο καταπατημένο ξενοδοχείο και χρεώνεις με τα έξοδα διαβίωσής σου την ιδιοκτήτρια, πανέξυπνο! Αλλά να δεις πώς το λέει η παροιμία! Α ναι! Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!, Να σε ενημερώσω ότι το υπόλοιπό σου στην Alpha Bank είναι κάπου 6.500 ευρώ. Το ότι στους δικούς μου κατασχεμένους λογαριασμούς το υπόλοιπο είναι κάπου 0,25 ευρώπουλα δεν έχει σημασία γιατί εγώ είμαι η παμπλούτου ταξικός εχθρός και εσύ το κατατρεγμένο φτωχό προσφυγάκι» έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Παπαχελά.
Ολόκληρη η ανάρτησή της:
Υποτίθεται ότι είσαι Αφγανός πρόσφυγας, κυνηγημένος, φτωχός, καταπονημένος.
Συμμετέχεις απ την πρώτη μέρα σε καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας που υποτίθεται θέλει να στεγάσει τους κατατρεγμένους πρόσφυγες.
Φωτογραφίζεσαι δίκην αρχηγού στους χώρους του καταπατημένου ξενοδοχείου ΜΟΥ δίνοντας την μία συνέντευξη πάνω στην άλλη στα εγχώρια και διεθνή μέσα λέγοντας πως οι σιτυπλαζίτες σ έσωσαν.
Έχεις 2-3 προφίλ στα σόσιαλ μύδια γεμάτα από φωτό σου σε ταξίδια σ όλον τον κόσμο, δουλεύεις σαν επίσημος μεταφραστής του ΟΗΕ κι έχεις και ειδικό διαβατήριο αμερικάνικο που σου επιτρέπει να μπαινοβγαίνεις σ όποια χώρα θες όσο θες κι όποτε θες.
Στέλνεις απειλητικά μηνύματα στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ότι αν τολμήσει να πειράξει την "κατάληψη" και δη την "μανούλα Όλγα" και τον "μπαμπάκο Νασίμ" είστε χίλιοι κι έρχεστε να την φάτε.
Μένεις 3,5 χρόνια στο καταπατημένο ξενοδοχείο αρμενίζοντας μπαναστατικές σημαίες και "ούτε βήμα πίσω".
Και την κάνεις μ ελαφρά απ' την "κατάληψη" όταν ακούγεται ότι ο Χρυσοχοϊδης θα εκκενώσει το City Plaza.
Ψιτ, παλληκαρά! Ξέχασες ν αλλάξεις διεύθυνση κατοικίας στην Alpha Bank που διατηρείς λογαριασμό payroll και δήλωνες διεύθυνση μόνιμης κατοικίας Αχαρνών 78, το City Plaza δλδ. Και έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βρήκε η ιδιοκτήτρια την αλληλογραφία σου και την ενημέρωση απ την τράπεζα. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
Να καθαρίζεις κάπου 2.000 τον μήνα και να κλαίγεσαι ότι δεν έχεις να φας και γι αυτό μένεις στο καταπατημένο ξενοδοχείο και χρεώνεις με τα έξοδα διαβίωσής σου την ιδιοκτήτρια, πανέξυπνο!
Αλλά να δείς πως το λέει η παροιμία! Α ναι! Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!
Να σε ενημερώσω ότι το υπόλοιπό σου στην Alpha Bank είναι κάπου 6.500 ευρώ. Το ότι στους δικούς μου κατασχεμένους λογαριασμούς το υπόλοιπο είναι κάπου 0,25 ευρώπουλα δεν έχει σημασία γιατί εγώ είμαι η παμπλούτου ταξικός εχθρός και εσύ το κατατρεγμένο φτωχό προσφυγάκι.
Αλήθεια, για πόσο μαλάκα με περνάς;

13 σχόλια:

  1. τα δεοντα
    και για πλρεσ τισ ΜΚΟ
    ελληνικα δεοντα εννοω
    απλως για να καταλαβουν οτι πλεον θα αποκαταστησουν ζγνιεσ δουλευοντας στο ελληνικο κολοσσαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες το ψυχραιμα και φροντισε να βρεις τον χρηματοδοτη του και κανε εσυ τη συμβαση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αφγανός καθάριζε 2000 τον μήνα χωρίς να δουλεύει, ποιός τον πλήρωνε; αυτός φταίει για τον καταληψία και την διαταγή που του έδινε να παραμένει τόσα χρόνια σε ξένη ιδιοκτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και αγανάκτηση γι αυτήν την χωρα πως κατάντησε εχθρική κατα των Ελλήνων και ανεκτική στους λαθρο εισβολείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφγανός φτωχός πρόσφυγας αλλά...επίσημος μεταφραστής του ΟΗΕ με ταξίδια σε όλο τον κόσμο και ειδικό αμερικάνικο διαβατήριο. Κάτι δεν πάει καλά σε όλα αυτά! Δε μας δείχνεις και το χαρτί της Τράπεζας και τα προφίλ στα Social Media για να καταλάβουμε κι εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.kathimerini.gr/944715/article/epikairothta/ellada/allhleggyh-xwris-e3oda

    Η παραπάνω κυρία τρεις ημέρες πριν υπογράψει σύμβαση ενοικίασης με τους αρμόδιους την καπέλωσαν οι ομογάλακτοι.
    Τώρα ζητά από το αστικό κράτος αποκατάσταση.
    Παρ' όλα αυτά, τώρα που έβαλε ...μυαλό, αναφέρει: ά ρε Κουτσούμπα, πόσο δίκιο είχες.

    Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο των "κακόμοιρων προσφύγων" και των "αλλυλέγγυων προστάτων" τους. Ο μόνος ρατσισμός που πραγματικά υπάρχει σε αυτή τη χώρα είναι εναντίον των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Οι καταληψίες είχαν πίσω τους μια θηριώδη γερμανική ΜΚΟ που τους χρηματοδοτούσε και είχαν εξασφαλίσει την πλήρη πολιτική κάλυψη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρότι υπήρχαν τρεις εισαγγελικές εντολές εκκένωσης και μία δικαστική απόφαση, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να επέμβουν για να εκκενώσουν το κτίριο, λέγοντάς μου ότι δεν έχουν πολιτική εντολή!».
    Αυτό αποκάλυψε στον «Φιλελεύθερο» η κα Παπαχελά, λίγες ώρες μετά την οικειοθελή αποχώρηση των καταληψιών από το ξενοδοχείο της, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτό συνέβη επειδή «φοβήθηκαν ότι θα συλληφθούν με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι θα ''καθαρίσουν'' καταλήψεις, Εξάρχεια, πανεπιστήμια»..."Ας μιλήσουμε επιτέλους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμερικανικο διαβατηριο....Γερμανικη ΜΚΟ....Δεν χρειαζεται κατι αλλο...Ναζι με διαβατηριο.. γελαδαρη. Η Κοζα Νοστρα του πλανητη...Εχουμε πολλους φιλους της Μαφιας εδω.. ερωτευμενους με την οργανωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρεγμενη σανιδα δεν εχουμε..μην χαλασει το ..μανικιουρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυρια Παπαχελα,
    Αντι για αναρτησεις στο facebook ,καντε του μηνυση και μπλοκαρετε τον λογαριασμο του στην Αλφα τραπεζα για να σας πληρωσει τα χρωστουμενα. Μονο αυτο καταλαβαινουν οι μπαχαλακιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.