18/7/19

Αυτοεξευτελισμού και αλληλοεξευτελισμού συνέχεια! Κοτζιάς: Χαίρομαι που άρχισε να αρέσει στη ΝΔ η συμφωνία Πρεσπών



Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών διερωτήθηκε «αν περισσεύει καμιά συγγνώμη» από τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος σε ό,τι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών.
«Χαίρομαι που άρχισε να αρέσει στη ΝΔ η Συμφωνία των Πρεσπών», σχολίασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε ανάρτησή του στο Twitter.

​«Επειδή όμως με είπαν προδότη, δέχτηκα 1.100 επιστολές και εκατοντάδες απειλητικά τηλεφωνήματα, σφαίρες και κάθε είδους πυρομαχικά, μέχρι και αντιαεροπορικά, σακούλες γεμάτες αίματα, ρωτώ μήπως, λέω μήπως, περισσεύει καμία συγγνώμη;», συμπλήρωσε ο κ. Κοτζιάς.
Χαίρομαι που άρχισε να αρέσει σε ΝΔ η συμφωνία Πρεσπών. Επειδή ομως με είπαν προδότη, δέχτηκα 1100 επιστολές+εκατοντάδες απειλητικά τηλεφωνήματα, σφαίρες και κάθε είδους πυρομαχικά, μέχρι και αντιαεροπορικά, σακούλες γεμάτο αίματα, ρωτώ μήπως,λέω μήπως, περισσεύει καμία συγγνώμη;
Είχε προηγηθεί δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα ευρωπαϊκά θέματα, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος σε συνέδριο του Economist και αναφερόμενος στις σχέσεις Αθήνας - Σκοπίων, είπε ότι «θα έλεγα ένα πράγμα διότι υπάρχει μεγάλη καχυποψία. Οι δύο λαοί δουλεύουν μαζί εδώ και χρόνια. Υπάρχει μια μεγάλη ροή τουρισμού, υπάρχει μεγάλη ροή ανταλλαγής προϊόντων και επίσης επενδύσεις».
«Έτσι τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε μεταξύ μας (σ.σ. με τη Βόρεια Μακεδονία) που έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών, μας αφήνουν χώρο για να κάνουμε περισσότερα στην οικονομία. Και επομένως, προκειμένου να κάνουμε αυτές τις κινήσεις στην οικονομία, νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον καθένα πώς γίνονται τα ονόματα των προϊόντων και πώς να υπερασπιστούμε τις ελληνικές εταιρείες που έχουν ξοδέψει πραγματικά χρόνο και χρήμα για να επενδύσουν στην ονομασία τους και στην αναγνώριση των προϊόντων τους», σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
​Σε άλλο σημείο, ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών, υπογράμμισε πως «θα κινηθούμε με τον πιο προσεκτικό τρόπο, διασφαλίζοντας τα εθνικά δικαιώματα και τα προϊόντα μας», ενώ ταυτόχρονα, όπως είπε, μέσω της ενταξιακής διαδικασίας θα έχουμε τον χώρο να συζητήσουμε διάφορες πτυχές της Συμφωνίας.
Πηγή: Σπούτνικ

14 σχόλια:

  1. Θελουν οι.....#### @ να κρυφτουν αλλα δεν τις αφηνει η χαρα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἄν εἶχαν τσίπα οἱ πολιτικοί μας, θά ἔπρεπε νά καθόταν στό σκαμνί τοῦ κατηγορουμένου καί ὁ Κοτζιάς καί ὅσοι φέρθηκαν ὕποπτα γιά χρηματισμό, προκειμένου νά στηρίξουν τήν προδήλως Προδοτική καί συνταγματικῶς Ἄκυρη "συμφωνία τῶν Πρεσπῶν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολιτικοί συνολικώς τού διεφθαρμένου έτσι κι αλλιώς δέν έχουν τσίπα. Οι πολίτες όμως άν είχαν τσίπα ΔΕΝ θά τούς ψήφιζαν!

      Διαγραφή
  3. Καί κάτι ἀκόμη:
    Ὅσοι πιστεύουν ὅτι μόνο μέ οἰκονομικές ὠφέλειες, λύνονται διαφορές πού ἔχουν καί ἄλλες διαστάσεις (ὅπως, ἱστορικές, ἐθνολογικές, θρησκευτικές, ἐπικυριαρχίας τρίτων, κ.ο.κ.), τό πιστεύουν διότι οἱ ἴδιοι εἶναι στήν πραγματικότητα κατά 99% παραδόπιστοι.
    Ἀλλά εἶναι 100% παραδόπιστοι, ὅταν πιστεύουν τό ἴδιο πράγμα, σε ζἠτημα στό ὁποῖο, ὅπως γιά τήν Μακεδονία μας, ἔχει χυθῆ αἷμα γιά τή ἐλευθερία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1)Νικος Κοτζιας We Are the World

    https://www.youtube.com/watch?v=bWnXfvUiaHM

    2)Βαρβιτσιώτης: «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία».

    https://www.youtube.com/watch?v=OS8dDE6vwRk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "αυτοεξευτελισμός" για την ΝΔ το καταλαβαίνω.

    Το περί "αλληλοεξευτελισμού" όμως που αναφέρεται ; Μήπως στον Αντωνάκη που τώρα σφυρίζει αδιάφορα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >Αυτοεξευτελισμού και αλληλοεξευτελισμού συνέχεια!<

    Δεν καταλαβαίνω πού κολλά ο τίτλος στο κείμενο. Σε ποιον/ποιους αφορά;

    Ο Μητσοτάκης, που έκανε υπουργό τον υιό Βαρβιτσιώτη (σόι πάνε τα βασίλεια στην ελληνική "δημοκρατία"), δεν ήξερε ότι το κωλόπαιδο αυτό είχε αποφανθεί ότι είναι δικαίωμα καθ' ενός να καίει την Ελληνική Σημαία; Μα μήπως και ο Μητσοτάκης, τού οποίου πατήρ και αδελφή στήριξαν το 2004 το Σχέδιο Ανάν, μαζί με τούς πασόκους και συριζαίους, δεν είναι των αυτών "προοδευτικών" αντιλήψεων;

    Όσον αφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών, ο Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει την θέση του: Η ΝΔ θα τηρήσει τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά με βελτιώσεις (ποιες βελτιώσεις, δεν μάς είπε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομίζω ότι μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού ψήφισε για το Μακεδονικό.Ισως υπήρξε μερίδα που ψήφισε τιμωρητικά αλλά ενα μεγάλο μέρος δεν ψήφισε με γνώμονα αυτο.Αποδειξη οτι Ο λεβέντης και η Χρυση Αυγη αλλά και η Κωνσταντοπουλου που ήσαν εμπράκτως κατα της συμφωνίας και είχαν δηλώσει οτι δε θα την τηρούσαν καταψηφιστηκαν,αντιθέτως στη ΝΔ προτιμήθηκαν βουλευτες άνθρωποι που ήσαν υπερ της συμφωνίας( οχι απλα υπερ τηε τήρησης της )! Δυστυχως αλλά μαλλον συνεχίζεται η ψήφιση με βάση αποκλειστικό γνώμονα την οικονομία,όπου κι εκει αναμένω να διαψευστούν οσοι ελπίζουν κατι το εντελώς διαφορετικό να κομίσει η νεα κυβερνηση απο την προτερα πολύχρονη εμπειρία εντός του προγράμματος,είτε βλέπουν την ευκταια αλλαγή μεταρρυθμιστικά είτε αντιμεταρρυθμιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταλαβαίνουμε λοιπόν,ότι η κοινωνία μας πάσχει από γάγγραινα...
    Και αν δεν κοπεί το μελος που πάσχει, η γάγγραινα πάει παντόύ...
    Νομιζω,ότι δεν το προλάβαμε...
    Ειναι θλιβερό...
    Είμαστε θλιβεροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΝΔ ψηφίστηκε για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, στις επόμενες εκλογές θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τι ήλθε;

      Μαυρωτάς: Ο ποταμίσος αυτός, που τον έκανε Γ.Γ. Αθλητισμού, είχε υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

      Τσουβάλας: Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ. Πρώην αρχηγός ΕΛΑΣ, είχε παραιτηθεί από την θέση του μετά την τραγωδία στο Μάτι. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης διερωτόταν πώς είναι δυνατόν να παραμένει στην θέση του. Σήμερα τού ανέθεσε την ασφάλειά μας.

      Δένδιας: ΥΠΕΞ, ενώ δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τέτοια θέματα. Έμεινε γνωστός για τον "ΞΕΝΙΟ (δεν)ΔΙΑ", που δεν μάθαμε ποτέ πόσα μάς στοίχισε η αναποτελεσματικότητα τού σαμαρικού αυτού πυροτεχνήματος και για την εμπάθεια/βλακεία του να απαγορεύει στην ΧΑ την διανομή τροφίμων και ιματισμού, επειδή προοριζόταν μόνο για Έλληνες, λες και δεν έχει καθένας το δικαίωμα να διαθέτει τα δικά του πράγματα όπως αυτός θέλει. Ήταν πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον (λαθρο)Καμίνη.

      Η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται. Και η κακή επίσης.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα μακρυγορισουν...θαναι φαστ....σαν τις επενδυσεις σε αερα κοπανιστο....Ποσο να ζησει ο Γκουφη ?? Θα πνιγει στα λαθη του...

      Διαγραφή
  10. Προδοτη κοτζιά ότι κάνανε στο Ρωμανό σου εύχομαι και σένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.