7/7/19

Φτύστε τις πιπίλες στα μούτρα αυτών που σας τις επιβάλουν με τον φόβο.



Ο κουμμουνισμός κατέλαβε κάθε τεταρτημόριο της λογικής σκέψης και η αριστερή συμπλεγματική ιδεολογία κάθε εκατοστό της ψυχικής μας ισορροπίας.
Άνευροι, παθητικοί καθηλωθήκαμε στο στοματικό στάδιο της ανάπτυξης μας .
Οπως ακριβώς μας θέλει η αριστερά .
Να αρνούμαστε να ενηλικιωθούμε, να ωριμάσουμε , να αυτονομηθούμε από την μητέρα μας. Αυτό την μητέρα που η αριστεροί μέσα στην αρρωστημένη φαντασίωση τους αντικατέστησαν με το κράτος .
Χτυπιόμαστε, κλαίμε και οδυρόμαστε μπροστά στα άδεια στήθη, της γριάς μητέρας μας ζητώντας κι άλλο γάλα κι άλλο χάδι .κι ας είμαστε άνδρες πια , μεγάλες γυναίκες .
ΘΑ κάνουμε τα πάντα για να μην μεγαλώσουμε. Θα μας φταίει πάντα αυτή η γρια μάνα που σταμάτησε τον θηλασμό, σε μια προσπάθεια να μας κάνει να σταθούμε στα πόδια μας .
Κι ας μας λέει ότι, κοίτα τα άλλα παιδάκια πόσο μεγάλωσαν, πόσο πρόκοψαν πόση ωραία είναι η ζωή αν είσαι αυτόνομος. Είναι τόσος ο φόβος ενός παιδιού χωρίς ταυτότητα, να αποκολληθεί από την μητέρα του . Δεν ξέρει αν υπάρχει καν .Πιστεύει ότι πάντα η ζωή του θα εξαρτάται από αυτά τα στήθη της μητέρας, που προσφέρουν ζωή.
Σ αυτόν τον τρόμο ποντάρουν οι αριστεροί,αυτό εκμεταλλεύονται. Σε μας τους ανώριμους απευθύνονται.
Τέλος το βύζαγμα. Ας αφήσουμε τη έρημη μας μάνα να ξεκουραστεί. Σειρά μας να προσφέρουμε, εμείς το χάδι.
Σειρά μας να γίνουμε εμείς γονείς και στα παιδιά μας να διδάξουμε ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα αν πατάν στα πόδια τους .


Φτύστε τις πιπίλες στα μούτρα αυτών που σας τις επιβάλουν με τον φόβο.


WanWert 






4 σχόλια:

  1. Μέχρι τώρα ξέραμε τον πατερουλη Στάλιν από τώρα μάθαμε και την μαμά Ρόζα Λούξεμπουργκ με τα μασταρια έτοιμα γαλακτοφόρα προς χρησιν καλό το αλληγορικό κείμενο αλλά με το ύφος του δεν πείθει την μάζα τον όχλο χρειάζονται εκρηκτικά μέσα για να κινητοποιηθεί ο χυλός ειδικά με τον κουλις τα πιάσαμε τα λεφτά μας ίδια μάπα καρπούζι σαν τους σαμαροβενιζελους τα ίδια σκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευκαιρία να ξεφυγουμε μια και καλή από το φάντασμα του Κομμουνισμου. Το πρόβλημα της ανάπτυξης είναι η παραγωγικοτητα της εργασίας και όχι η Πάλη των Τάξεων που προβάλουν οι Νεάντερταλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η μανιακή, φανατική, μονόφθαλμη επιμονή στην αριστερή νέκρωση του εθνικού εγκεφάλου αποτελεί -δυστυχέστατα- την απόδειξη της απελπιστικής παράλυσης και της δεξιάς πλευράς του.
    Και αυτό δυστυχώς σημαίνει κλινικό θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά βρε παιδιά, όσο υπήρχε η ΕΣΣΔ ήταν δικαιολογημένος ο πόλεμος εναντίον του κομμουνισμού. Αλλά τώρα που έχει πεθάνει για΄τι τόση εμμονή εναντίον ενός πεθαμένου; Ποιος φοαβάται τους νεκρούς; Νομίζω ότι είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που ασχολείται ακόμα με τον κομμουνισμό. Εκτός αν νομιζετε ότι ο Τσίπρας ήταν κομμουνιστής! Οπότε υπάρχει θέμα νοημοσύνης όχι ιδεολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.