8/7/19

Σχόλιο Έλληνα πατριώτη από την Κύπρο: Ως ανεμένετο, έφυγεν ο Τσίπρας και ήλθεν ο Μητσοτάκης, δηλαδή πάλιν ο Τσίπρας

Αι θέσεις των ήσαν και είναι εν τη ουσία ταυτόσημοι επί σειράς σημαντικοτάτων θεμάτων.
Επι παραδείγματι:
1. Υπεστήριζαν και υποστηρίζουν την αλλοτρίωσιν ή αντικατάστασιν των θεμελιωδών ελληνορθοδόξων αρχών και αξιών του Έθνους των Ελλήνων, επί των οποίων ηδράζετο η ύπαρξίς του ανά τους αιώνας.  
2. Υποστηρίζουν την 'λύσιν' του Κυπριακού επί τη βάσει του αννανογενούς σχεδίου 'Χριστόφια-Αναστασιάδου-Γκουτέρες', το οποίον μεταξύ άλλων:

(α) εν τη ουσία νομιμοποιεί κατ' επίφασιν την τουρκικήν επιδρομήν και τους καρπούς της, ως επί παραδείγματι την κατοχήν τμήματος του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον επί τη βάσει φυλετικών και θρησκευτικών κριτηρίων εκδιωγμόν/ εκτοπισμόν των Ελλήνων Κυπρίων από τας κατοικίας και λοιπάς περιουσίας των και από τα κατεχόμενα, τον εποικισμόν των κατεχομένων και εν γένει την πλήρη τουρκοποίησίν των, 
(β) διαλύει την Κυπριακήν Δημοκρατίαν και 'εγκαθιδρύει' επί των ερειπίων της συνταγματικόν και γεωγραφικόν apartheid αννανοτουρκικής εκδοχής, υποβιβάζοντας τους Έλληνας της Κύπρου εις φυλήν ενός κατωτέρου θεού.
3. Συνεργούν εις την αντικατάστασιν του αυτόχθονος ελληνικού πληθυσμού από την πατρώαν γήν.
4. Υποστηρίζουν την προδοτικήν συμφωνίαν των Πρεσπών, ήτοι μεταξύ άλλων την προσβολήν της αρχεγόνου ελληνικής ταυτότητος των Μακεδόνων, την προσβολήν αιωνίων συμβόλων του Έθνους των Ελλήνων, την ένταξιν του μορφώματος των Σκοπίων εις το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, μεταξύ άλλων μετατρέποντας ένα ανίσχυρον εχθρόν εις ισχυρόν εν πλήρει αντιθέσει προς το βιβλίον του Σούν Τζού "Η τέχνη του Πολέμου".
5. Υπεστήριζαν και υποστηρίζουν την ένταξιν της εχθρικής Αλβανίας εις την ΕΕ (προηγουμένη 'αδελφή' των κυβέρνησις επέτρεψεν την ένταξιν της Αλβανίας εις το ΝΑΤΟ) πάλιν εν πλήρει αντιθέσει προς τον Σούν Τζού. 
6. Υπεστήριζαν και υποστηρίζουν την υπαγωγήν της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό τον ζυγόν των δανειακών συμβάσεων και τον όσον το δυνατόν μεγαλύτερον οικονομικόν έλεγχον της Ελληνικής Δημοκρατίας από τους ξένους μεταξύ των οποίων και Τούρκους.
7. Υπεστήριζαν και υποστηρίζουν την ευρωπαϊκήν πορείαν της εχθρικοτάτης Τουρκίας και εν τέλει την ένταξίν της εις την ΕΕ. Επί παραδείγματι ο πλέον σημαντικός λόγος που η τουρκική οικονομία (π.χ. τουρισμός, εξαγωγαί) ανήλθεν εις παγκόσμιον επίπεδον είναι η ευρωπαϊκή της πορεία (με πρώτους θιασώτας τα δύο ελληνικά κράτη), πάλιν εν πλήρει αντιθέσει προς τον  Σούν Τζού. Διότι, προφανώς, εάν η Ελληνική Δημοκρατία (καθώς και η Κυπριακή Δημοκρατία) επεθύμει να επιβάλη οιουσδήποτε όρους προς την Τουρκίαν, ώφειλε να προσπαθήση να την καταστήση ασθενεστέραν από ότι ήτο και ουχί ισχυροτέραν...
Σωτήρης

4 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο, το οποίο με βρίσκει σύμφωνο. Η πολιτική σκηνή στην χώρα έχει πιάσει πάτο πια. Δεν νομίζω να είχε ποτέ χαμηλότερο επίπεδο από ιδρύσεως τού Νεοελληνικού κράτους. Οι βουλευτές μεταγράφονται από το ένα κόμμα στο άλλο, με μεγαλύτερη ευκολία απ' ό,τι οι ποδοσφαιριστές από την μία ομάδα στην άλλη. Μονάχα που οι τελευταίοι δεν έχουν ψηφοφόρους, έναντι των οποίων έχουν αναλάβει υποχρεώσεις (εκτός των προσωπικών ρουσφετιών, εννοείται) και τώρα να τούς φτύνουν κατάμουτρα. Η Παπακώστα μεταπηδά από την ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Τατσόπουλος αντιστρόφως. Υπάρχει καθόλου ντροπή; Δεν ρωτώ για ιδεολογία, διότι θα ήμουν πολύ αφελής.

    Όσον αφορά στον εθνομηδενισμό, αυτός είναι διάχυτος σε όλες τις παρατάξεις και κόμματα, συνεπώς δεν πρέπει να περιμένει κανείς κάποια αλλαγή, επειδή ήλθε να κυβερνήσει ξανά η "άλλη" συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παθιασμένοι Ανανιστές και οι μέν και οι δέ μαζί με ΓΑΠ κλπ συνοδοιπόρων δέν μπορούν να προσφέρουν ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ στον Ελληισμό πλήν κάποιων αμελητέων μικροαλλαγών σε ....φορολογίες !
    Από την Σκύλλα στη Χάρυβδη.
    Όσοι διάβασαν και γνωρίζουν τι προνοούσε το ΑΝΑΝ καταλαμβαίνουν καλώς το μέγεθος της μειοδοσίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γινεται αλλιως κυριοι..Ο ουρανος το παει τερμα το γκαζ..Δεν θα υπαρχει μετα τιποτε αξιο να σωθει.Αν διαβασει καποιος την αρχη μονο των "Μετα τα φυσικα " του Αριστοτελη ,θα δει καταπληκτος οτι περιγραφει ολα οσα γινονται στην χωρα.Αρχη της σοφιας ειναι λεει...η εξεταση ολων των αρχων των πραγματων και των αιτιων που προκειπτουν απ αυτες.Στην χωρα μας σημερα κανεις δεν εξεταζει τις αρχες τους και τα αιτια.Η πιο.βαθυα αναλυση φτανει στην εξαιρεση του ιδιου του αναλυτη κι απ τα δυο..και στην πεπιθεση οτι δεν χρειαζεται ουτε αρχη..ουτε αιτια.Η τυχαιοτητα φτανει.Η ελπιδα που διαψευδεται ξανα και ξανα και ξανα και ξανα δεν προυποθετει δραμι σοφιας.Και ειναι ευχαριστο αυτο να βλεπεις οτι επιστρεφεις εκει που ξεκινησαν ολα..διοτι οι συνεπειες εξαρτωνται παλι απ την φυση.Με οδηγο το ενστικτο δεν υπαρχουν διαφορες στα αποτελεσματα.Αυτη η ιστορια με την Τουρκια δεν θα τελειωσει καλα οπως κι ολα.Συγκλονιστικο το αποτελεσμα των εκλογων..ξεπερασε τους υπολογισμους μου ολους...εφτασε στο 85% ...το κακο.Κι απεχει ελαχιστα απ το 100%...Θαμαστε εδω ολοι οταν το φτασει.Δεν ξερω αν μετα θαχουμε αλλη ευκαιρια.Αν ειναι σχεδιο του Ουρανου αυτο ειναι μεγαλοφυες..ουτε ενα σωσιβιο δεν θαχουμε μετα..οταν θα μπει το θεμα : " η κολυμπας ...η πνιγεσαι "..Θαχει ενδιαφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζω πως ο «Κούλης» είναι λέει ψοφοδεής, αποτελεί μάλιστα μάλιστα ……..συνέχεια του Τσίπρα!

    (Αλήθεια, που το έχετε δει αυτό!? Εξ όσων γνωρίζω από αυτά που διαβάζω, ο Τσίπρας και η παρέα του τον μάχονται λυσσωδώς!)

    Είχα δει φωτογραφίες του Κυριάκου με τον Μίστερ Πάϊατ, να τον κοιτά ο τελευταίος γεμάτος ειρωνεία, οι δε παρατρεχάμενοί του Αμερικανοί βοηθοί, να τον κοιτούν χλευαστικά!

    Έχετε την εντύπωση πως η άμεση συμμετοχή του στα μεγαλειώδη συλαλλητήρια για την Μακεδονία και η άμεση αρνητική ανάμειξη της ΝΔ θα προσέφεραν τίποτε;

    Ποτέ δεν επρόκειτο να «βγεί» κυβέρνηση της ΝΔ που θα έφερνε αντίρρηση στα συμφέροντα των ΗΠΑ και των Γερμανών!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, προεξάρχοντος του Κοτζιά, μαζί με τον Τσίπρα, εξυπηρετούσαν τα όλα τα συμφέροντα τόσο των Αμερικανών όσο και των Γερμανών.

    Οι τελευταίοι προσπαθούσαν εδώ και 200 χρόνια να επιτύχουν αυτό που τους έδωσε ο Τσίπρας με την βοήθεια των ΑΝΕΛ.

    Εμείς, η πλέμπα, τραβήξαμε και τραβάμε τον διάολό μας, ο δε Πάνος Καμμένος το παίζει καπετάνιος με το πολυτελέστατο σκάφος του. Που είσαι «Αγάνα» (αείμνηστος πάππος του Πάνου ευεργέτης του Γαλαξειδιού!) να τον κυνηγήσεις με την μαγκούρα σου, όπως κυνηγούσες αυτούς που πήγαιναν να καταστρέψουν το μικρό δάσος του Γαλαξειδιού σου!

    Η χώρα μας είναι κατεστραμμένη οικονομικά και αυτό οφείλεται, κατά ένα μεγάλο μέρος στον ΚΚ τον Βραχύ (όπως τον ονόμασε ο Καθηγητής κ.Χρήστος Γιανναράς) που συνέπλεε με τον ΣΥΡΙΖΑ!

    Χωρίς στιβαρή οικονομία ή έστω υποφερτή οικονομική κατάσταση, είμεθα έρμαια του κάθε Ερντοάν και άλλου «φίλου» και γείτονά μας.

    Οι Γερμανοί λένε: Geld ist Macht und kein Geld ist Onmacht!
    Ήγουν «ΤοΧρήμα είναι Δύναμη και καθόλου Χρήματα είναι Αδυναμία (Λιποθυμία)»!

    Οι Γάλλοι λένε L΄ argent fait la Guerre! ΄Ηγουν «Το χρήμα κάμνει τον Πόλεμο»!

    Το κράτος μας είναι μπατιρημένο, πτωχευμένο και διαλυμένο……..

    Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε κάπως την οικονομία μας και μετά να δουλέψουμε από κάτω ……!!!

    Οι τσαμπουκάδες, άγριες φωνές, και τα ψεύτικα νταηλίκια σε στυλ Καμμένου, (που επαναλαμβάνω, το παίζει καπετάνιος με το πολυτελέστατο σκάφος του όταν οι μισοί Έλληνες τα φέρνουν δύσκολα πέρα), όταν ο άλλος γνωρίζει την πραγματική μας κατάσταση, δεν ωφελούν.

    Ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι θα καταφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

    Στον Τσίπρα εντ κόμπανυ, δώσατε τόσες ευκαιρίες και μας πήδηξε κυριολεκτικά.

    Ενδιαφερόταν μόνο για το κόμμα και για τίποτε άλλο. Κομμουνιστής είναι!!!

    Άντε να δούμε τον Κυριάκο τι θα κάνει, ή τι, τέλος πάντων, θα τον αφήσουν να κάνει!

    Αν αρχίσουμε εκ προοιμίου να τον διαολίζουμε τότε γιατί τον ψηφίσατε;;
    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.