13/7/19

Esper (ΥΕΘΑ ΗΠΑ): Η θέση της Ουάσινγκτον όσον αφορά τους S 400 και τη συμμετοχή της Άγκυρας στο πρόγραμμα των F 35 δεν έχει αλλάξει

Η θέση της Ουάσινγκτον όσον αφορά τους S-400 και τη συμμετοχή της Άγκυρας στο πρόγραμμα των F-35 δεν έχει αλλάξει, δηλώνει ο υπουργός Άμυνας Mark Esper
Ο ασκών χρέη υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Mark Esper δήλωσε σήμερα (12/7) ότι η Ουάσινγκτον δεν έχει αλλάξει τη στάση της όσον αφορά τη συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα παραγωγής των μαχητικών F-35, εφόσον η Άγκυρα παραλάβει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400. 
Ο Esper πρόσθεσε ότι θα μιλήσει αργότερα σήμερα με τον Τούρκο ομόλογό του για το θέμα αυτό.
Στις 26 Ιουνίου ο Esper είχε δηλώσει στον Τούρκο υπουργό Άμυνας H.  Acar, όταν συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες, ότι η Τουρκία δεν μπορεί να έχει και τους S-400 και τα προηγμένα μαχητικά F-35.«Είμαστε ενήμεροι για την παραλαβή των S-400 από την Τουρκία. 
Η στάση μας όσον αφορά τα F-35 δεν έχει αλλάξει και θα μιλήσω με τον Τούρκο ομόλογο μου Acar σήμερα το απόγευμα» είπε ο Αμερικανός υπουργός, προσθέτοντας ότι θα γίνουν δηλώσεις μετά από αυτή τη συνομιλία.

www.bankingnews.gr

7 σχόλια:

  1. Οι στρατηγιστές των ΗΠΑ έχουν διασυρθεί παντού, από τις λεγόμενες Κινεζικές θαλασσες μέχρι την Αφρική, και από το Αφγανιστάν μέχρι τη Λατινική Αμερική. Οι μεγάλοι κακο-εγκέφαλοι Κίσιντζερ, Μπρεζίνσκι, Φρίντμαν μέγας και μικρός κτλ, οδήγησαν την υπερδύναμη στην καταστροφή, την οποία θα δούμε στο προσεχές μέλλον.

    Είναι απίστευτο, και όμως αληθινό: το 1991 οι Ρώσοι σήκωσαν Αμερικανικές σημαίες στη χώρα τους και προσέφεραν τον πλανήτη στις ΗΠΑ. Σε απάντηση, οι στρατηγιστές των ΗΠΑ γενοκτόνησαν το Ρωσικό λαό και έπειτα έστρεψαν την κακία τους στον ίδιο τον Αμερικανικό λαό.

    Όσο και αν το ήθελαν, οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία ελπίδα μόνες τους να ελέγξουν την Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε Σιδηρουντιε, αυτοι που μισουν ολο το Δυτικο κοσμο ειναι οι εχοντες τη ρατσιστικη αντιληψη της Fuhrerasza (πχ οι ηγετες οπαδοι της CHABAD-Lubavitch). Εκει ειναι το προβλημα του κοσμου (το πνευματικο).

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Χασάν με το ωραίο όνομα. Με τα λίγα που γνωρίζω για τον Λούμπαβιτς πιστεύω ότι υπήρξε διάνοια, και η Χαμπάντ νομίζω ότι είναι η σοβαρότερη Εβραϊκή κίνηση. Δεν τους έχω για εχθρούς. Την τακτική της Χαμπάντ πρέπει σε μεγάλο βαθμό να ακολουθήσει και ο Ελληνισμός, και να μάθει πολλά από τους ραβίνους της Χαμπάντ για το πως ένας μικρός λαός μπορεί να γίνει μεγάλος.

      Από τον σύγχρονο Εβραϊσμό και ειδικά από τη Χαμπάντ έχουμε πολλά να μάθουμε. Ο δε Εβραϊσμός μπορεί να επιβιώσει μόνο εάν μάθει από εμάς.

      Ένα βασικό πρόβλημα όμως που έχουν και οι Εβραίοι και εμείς είναι μια καχυποψία βαρυτάτης μορφής.

      Διαγραφή
  2. κι ομως
    η τραπουλα ειναι σημαδεμενη
    αγνωστο εαν ο χαρτοπαικτης που την κατεχει θελει να χασει κι οχι μα κερδισει......
    ισως να ρεφαρει στον αλλο γυρο
    με ζαρια και μαγνητακια στο πακετο σιγαρεττων το οποιο θα ειναι εναποθημενο επι του τραπεζιου του παιγνιου,
    ισως και δωρεα της λεσχης
    η του οικοδεσποτη
    ως ειθισται τελος παντων ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααα....στρατηγιστες εεε ?? Τα παλια τα χρονια προλαβα λιγο ...τους ελεγαν με μια αλλη λεξη ...Τρουβαδες !!! Δηλ ..τι αλλο βγαινει απ τις πεδιαδες της Πολωνιας ?? Ολα ισιωμα δεν ειναι ?? Δεν βρηκε κατι αλλο ακομη η αρχαιολογικη σκαπανη. ( για δες το γενος ...Παπανδρεου...απ εκει δεν ειναι ?? Τρουβαδες λοιπον...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βομβαρδιστε τον με λουκουμοσκονη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί κουτουλάνε μεταξύ τους...ανάλγητοι και ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.