14/7/19

Έβδομο ρωσικό αεροσκάφος με S-400 προσγειώθηκε στην Άγκυρα

Το έβδομο ρωσικό αεροσκάφος με τμήματα του αντι-πυραυλικού συστήματος S-400 προσγειώθηκε σήμερα στην Άγκυρα.
Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κων/πολη, σε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες ο Χουλουσί Ακάρ με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μαρκ Έσπερ, αναφέρεται ότι:

«Η Τουρκία αγόρασε τους S-400 όχι από επιλογή αλλά από ανάγκη, λόγω των σοβαρών απειλών από αέρος που αντιμετωπίζει η χώρα», προσθέτοντας ότι συνεχίζεται η εξέταση της πρότασης για αγορά και του αμερικανικού συστήματος Patriot.
SigmaLive

4 σχόλια:

  1. Οταν μάγκες μου δεν κατεδαφίζουμε τα τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο,δεν βυθίζουμε προληπτικά τον στόλο τους στα Ιμια,ανεχόμαστε τις "Αντες" (κορβετες κλασης ADA) να σουλατσάρουν πέρα δώθε,τους "Μπαϊρακτάριδες" πάνω από τα στρατόπεδα και τα φυλάκια στο Αιγαίο,θέλετε να μου πείτε ότι υπάρχουν κάποιοι στην χώρα που το παίζουν "στρατιώτες" της τουρκίας;
    Είμαστε ως κράτος στρατιώτες της τουρκίας κύριοι,όπως είμαστε ως κράτος και στρατιώτες των ΗΠΑ...
    Ειδάλλως δεν θα προδίδαμε τον εαυτό μας με τέτοιο τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα βρε Μαριε...αυτα ειναι ιδεες..αρχες..Εμεις θελουμε ..φαι..σεξ..και χεσιμο...Δεν βλεπεις τι εκανε ο ...Αδωνης με αιτια το Σεξ...στα αλλα δυο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που σε ενοχλεί πές το καθαρά κι όχι με τελίτσες. Για να σου απαντήσουμε αναλόγως.
    Κι αντί να σας πιάνει σύγκρυο για κάθε IL που π/γ στην Τουρκία, προσωπικά βαράω παλαμάκια. Από χαρά. Αυτό που είναι αντίπαλος είναι το F-35. Τα άλλα όλα, είναι μπλιμπλιά, όπως έλεγε και ένας αποβιώσας Α/ΓΕΑ-Α/ΓΕΕΘΑ.
    Να κάνει το κομμάτι του ο Ερντογκάν, το καταλαβαίνω. Να μυξοκλαίμε εμείς γιατί έκανε τη χειρότερη επιλογή, αυτό πρέπει να το ""κοιτάξουμε"".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρις τι μηχανακι εχεις που γραφεις ?? Φανταζομαι πολυ ακριβο εε ?? Λογικα στην σπαω.Αν σου περιεγραφα το δικο μου θα ηξερες πως οι περιπλοκες κινησεις ειναι επισφαλεις ολες.Και καθε τετοια ισοδυναμει με χρονο...λαθη..επαναληψεις κλπ.Πιστευεις οτι ειμαι χαζοτερος απο σενα ?? Η μηπως ειμαι ιδιομορφος ?? Αν τα πληκτρα σου ειναι σαν καρφιτσα εσυ τι θακανες ο ευφυης ?? Αν οχι το πιο ευκολο ? Δεν σου ζητησα να απαντας σε τιποτε αλλωστε.Οσοι θελουν απαντουν.Και σε οσους θελω απαντω..πχ τωρα ηθελα.Ακριβο εεε ?? Πως οχι ??

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.