28/8/19

Θα με χαρακτηρίσουν ως "κατσικοπόδαρο" - Ρωσικά και συριακά αεροπλάνα βομβάρδισαν το τουρκικό Παρατηρητήριο Νο 10 (βίντεο)

Χθες δημοσιεύσαμε χάρτες που έδειχαν ότι στενεύει ο κλοιός γύρω από το Παρατηρητήριο Νο 10, που βρίσκεται ΒΔ από το υπό πολιορκία Παρατηρητήριο Νο 9.
Το χθεσινό μας άρθρο είχε τίτλο: Νέα "ντέρτια" για τον Ερντογάν - Και δεύτερο Παρατηρητήριο κινδυνεύει να περικυκλωθεί από τους Σύρους
Σήμερα, στον λογαριασμό Ersin Çaksu, @ersincaksu, sto στο Twitter, αναρτήθηκε βίντεο στο οποίο φαίνεται να υψώνονται καπνοί μετά από βομβαρδισμό ενός τουρκικού παρατηρητηρίου, το οποίο σύμφωνα με τον Τσακσού είναι το Παρατηρητήριο 10.
Ο Ερσίν Τσακσού σημειώνει στην ανάρτησή του:
Γκρέμισαν το τείχος με το οποίο ήταν περιφραγμένο-οχυρωμένο το Παρατηρητήριο. Τυχαίο;
Συριακά/ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το τουρκικό Παρατηρητήριο Νο 10, που βρίσκεται στο Şir Maxar της περιφέρειας Ιντλίμπ.
Ο Ερντογάν χθες ρώτησε τον Πούτιν, στη Μόσχα, όταν του έδειχνε το SU57:
- Αυτά πετάνε;
- Πούτιν: Ναι, σήμερα θα σας δείξουμε.
Όντως, το έδειξε στο Ιντλίμπ σήμερα.
Πράγματι, και πετάνε και βομβαρδίζουν.

2 σχόλια:

  1. Δεν θα ήταν καθόλου περίεργο αν ο πρόεδρος δεν καταλάβαινε τις εκρήξεις αυτές... Θα πρέπει να έχει μια κάποια προϊούσα βαρηκοΐα. Στο κάτω, κάτω είναι συμπεριφορά αυτή ρε αδερφέ, να τους πληρώνεις τόσα δισεκατομμύρια «γι’ αυτά που πετάνε» και να σε βομβαρδίζουν την επόμενη που τους έκανες την τιμή να τους επισκεφτείς; Να γιατί χρειάζεται το Κυπριακό αέριο. Από κάπου πρέπει να ρεφάρει ο άνθρωπας. Κλέβει απ’ την küçük Κύπρο και τα δίνει στην büyük Ρωσία. Όσο για τους βασιβουζούκους του που θα χαθούν ποιος νοιάζεται; Εδώ οι ίδιοι δεν νοιάζονται τον εαυτό τους ακολουθώντας τον great leader.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι βέβαιο ότι ήταν ρώσικα και συριακα αεροσκάφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.