11/8/19

Δεν είναι ο γιαλός στραβός ...

"Kάποτε η Ελλάδα είχε οικονομία (ΑΕΠ) διπλάσιο
 από όλα τα Βαλκάνια, σήμερα μόνη της
 η Ρουμάνικη οικονομία μας έχει ξεπεράσει,
 αυτό κάτι πρέπει να μας λέει".

"Κάθε οκτώ ώρες γεννιέται στο Ισραήλ μια ​start-up επιχείρηση και οι ιδρυτές της θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Είναι κάτι που μας κάνει υπερήφανους", ανέφερε την εβδομάδα που πέρασε ο Ισραηλινός Πρόεδρος Ρούβεν Ριβλίν, στην αντιφώνησή του κατά το επίσημο δείπνο προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο.
Δεν γνωρίζω αν από την πλευρά της ελληνικής "σοβιετίας” η απάντηση περιελάμβανε κάτι για τον "Μινώταυρο του παγκόσμιου νεοφιλελευθερισμού”, αλλά όλοι είναι σε θέση να γνωρίζουν πως στην Ελλάδα το μόνο που μπορεί να γεννιέται κάθε οκτώ ώρες είναι κάποιος άχρηστος δημόσιος οργανισμός προκειμένου να μισθοδοτήσει πελάτες της κομματοκρατίας.
Στο "Νταχάου” της ελληνικής οικονομίας start ups όπως π.χ. η "Taxi-beat” ακόμη και αν καταφέρουν να επιβιώσουν της γέννας απειλούνται με αφανισμό από κομισάριους τύπου Σπίρτζη...
Στην Ελλάδα κυβερνούν οι συντεχνίες των "Λουράντων”, των "Λυμπερόπουλων”, των "Φωτόπουλων”, των "Μπαλασόπουλων” κλπ. Τα κόμματα που κερδίζουν τις εκλογές λειτουργούν σαν μαριονέτες του μεταπολιτευτικού παρακράτους των συντεχνιών και των συνδικαλιστών του δημοσίου.

5 σχόλια:

  1. Κυριε μου ηυαν στρατηγικη επιλογη των δυτικων να εξελιξουν τη Ρουμανια (απεναντι απο τους Ρωσους) και να διαλυσουν την Ελλαδα *για να την ξεκοκκαλισουν. Τι δεν καταλαβαινεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας το δουμε απο την άλλη μερια, οι Ρουμάνοι δεν προσπαθησαν να φτιαξουν τη χωρα τους; Στην Ελλάδα δεν καναμε ασχημες επιλογές;

      Οι "δυτικοι" δεν ειναι θεοι Hasan ούτε εμεις ειμαστε άμοιρα όντα.

      Διαγραφή
  2. Καλά δεν βλέπεις ότι τήν Ελλάδα κυβερνούν Μητσοτάηδες, Παπανδρέου, Καραμανλήδες κλπ. αγκαλιά με Λάτσηδες, Αγγελόπουλους κλπ;
    Το βλέπεις αλλά η δουλειά σου είναι να το κρύβεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια δεν πηγε Ρουμανια να δει ..τωρα. Η υπαιθρος πεθανε. Στα χωρια ζουν ελαχιστοι κι ολοι γεροι..Οι νεοι μεταναστευσαν σχεδον ολοι. Η γεωργια ειναι σε λιγους τσιφλικαδες ..πρωην κομματοσκυλα ..και πρωην φεουδαρχες. Οι γυφτοι εχουν ολο το εμποριο..εγκλημα...νσρκωτικα και σπειρες. Αν δεν ηταν οι αγροτ.επιδοτησεις της ΕΕ..οι τσιφλικαδες θαχαν πτωχευσει. Μια χωρα γεροντων ειναι σε παρακμη. Βεβαια υπαρχουν και καποιοι με λεφτα διαπλεκομενοι..και ζουν καλα..Γιαυτους μιλα το αρθρο...Νομιζουν εδω οτι ετσι ειναι ολοι..Τα νουνερα της οικονομιας τους βελτιωνονται σιγουρα..Η ΕΕ ριχνει λεφτα..Αλλα σε ποιους ?? Στους πολλους γερους πουχουν ??? Οχι...Σε οσους νεους εμειναν !!Αλλα αυτο ειναι και μαιμου ..Αφου αν γυρισουν ολοι που εφυγαν...και γινουν οι υπολογισμοι ολοι οπως πρεπει..θα ειναι μια εικονα ..τρισαθλια. Δεν ξερω αν αυτοι που λενε οτι λενε...ειναι στα καλα τους η οχι...αλλα μας δουλευουν ολους με.οσα κρυβουν.Αν ειναι να παει καλα ..ταχα..μια χωρα ...αφου αδειασει απ τον μισο πληθυσμο..τοτε μονο διεστραμμενοι τα λενε ετσι...Δεν τους καιγεται καρφι εκτος απ τα νουμερα και τον φανατισμο τους...( η Ρουμανια τον χειμωνα σε ποσοστο 70% καιει ξυλα ...τωρα που μιλαμε γιατι δεν εχουν λεφτα για τα ..πανακριβα αλλα ιδιωτικα ..καυσιμα ..Σταρτ απ...εεε ??? Σταρτ νταουν ??? Τι ??).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς τον Έλληνα διακατέχει το σύνδρομο του κακού Δ.Υ !!!! Αυτό το διατράνωσαν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ !!! Θυμάστε. ....... "Μη σας νοιάζει το κράτος είναι από πίσω, μα , δεν είναι σωστό " αυτά πέρασε το ΠΑΣΟΚ και το συνέχισε η ΝΔ !!!!
    Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία, θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο !!!
    Και για την Ρουμανία που αναφέρθηκαν και οι φίλοι πιο πάνω, παιδιά η Ρουμανία για πολλά χρόνια ήταν χαμένη από προσώπου γης !!! Μετά τον Τσαουσέσκου άλλαξε πορεία να αναπτύχθηκε, πιστεύω όχι γιατί είναι κοντά στην Ρωσία αλλά διότι είναι μια χώρα πολύ πλούσια και κατά συνέπεια με την αλλαγή νοοτροπίας και καθεστώτος αναπτύχθηκε και πάει από το καλό στο καλύτερο !!!!!!
    Απλά στην χώρα μας έμαθαν να τρώνε , να την κατακλέβουν και να μην τιμωρείται κάνεις !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.