12/8/19

Οι "κουφάλες" πολιτικοί που τα πήραν για να προδώσουν τη Μακεδονία δεν θα γλυτώσουν την τιμωρία και θα είναι βαριά, πολύ βαριά, να το θυμάστε...

BOMBA: Ελληνες πολιτικοί μοιράστηκαν 2.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα από τα Σκόπια!
Μια απίστευτη αποκάλυψη φέρεται να έχει κάνει η σερβική εφημερίδα BLIC (Μπλιτς), στις 6 Αυγούστου που αν αληθεύει πρέπει να προκαλέσει πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα. 
Μετά τα πολλαπλά δημοσιεύματα  ότι τον καιρό της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών για να πειστούν Σκοπιανοί πολιτικοί να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας πήραν …βαλίτσες με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, μια κυριολεκτικά βόμβα πέφτει στο κεφάλι της ελληνικής πολιτικής ζωής.
Σύμφωνα με τη σερβική εφημερίδα, κάποια στιγμή οι διπλωματικές αρχές των Σκοπίων έλαβαν ή θα λάβουν 2.000.000 ευρώ με τελικό προορισμό μεμονωμένους Έλληνες πολιτικούς, αποστολή των οποίων θα ήταν να ενημερώσουν ολόκληρη την ΕΕ ότι δεν έχουν τίποτα εναντίον της εισόδου του κράτους των Σκοπίων στην ΕΕ.
Εαν αυτό ισχύει και δεν είναι ένα από τα…παιχνίδια που παίζουν Σκόπια και Κόσσοβο τότε μιλάμε για μια υπόθεση που πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να ψάξει καθώς η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει καλή πληροφόρηση από ανεπίσημα κέντρα και μυστικές υπηρεσίες της γειτονικής χώρας.
Μάλιστα επειδή πρόκειται το Φθινόπωρο να αρχίσουν οι πιέσεις της ΕΕ στην Ελλάδα ώστε να ξεκινήσουν οι προενταξιακές διαδικασίες για ένταξη της γειτονικής χώρας στην ΕΕ τότε το θέμα απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς.
Να σημειώσουμε ότι το δημοσίευμα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στη Σερβία, αναπαράχθηκε από τα τοπικά μέσα και δείχνει ως εγκεφάλους αυτών των βρόμικων παιχνιδιών τους  Ζόραν Ζάεφ και του πρώην πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι,
Ο Ζάεφ και ο Χαραντινάι δεν είχαν σχέσεις μόνο ως πρωθυπουργοί, αλλά διατηρούν και προσωπικές σχέσεις.
Υπενθυμίζουμε ότι στις 19 Ιουλίου 2019, ο Χαραντινάι παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία του Κοσόβου, αφού προσήχθη για να ανακριθεί από τον ειδικό ανακριτή του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης. Ο Κοσοβάρος ηγέτης δήλωσε τότε ότι «δε θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου και συγχρόνως ύποπτος».
Ο Χαραντινάι δεν αποκλείεται να είναι πάντως και πάλι υποψήφιος στις εκλογές που θα προκηρυχτούν μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ και στα Σκόπια υπάρχει συζήτηση για πρόωρες εκλογές, την ώρα που το VMRO ρίχνει πολύ χρήμα σε media του γειτονικού κράτους.
Να σημειώσουμε τέλος ότι οι σχέσεις της Σερβίας τόσο με τα Σκόπια όσο και με το Κόσσοβο δεν είναι και οι καλύτερες και δεν αποκλείεται οι αποκαλύψεις να εντάσσονται σε αυτή τη στρατηγική στην οποία η Ρωσία παίζει το δικό της παιχνίδι… πουσάροντας τη Σερβία έναντι των προσανατολισμένων στις ΗΠΑ Σκόπια και Κόσσοβο (Αλβανία).
Ο ρόλος του Γιοχάνες Χαν
Το πρώτο crash test θα έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο θέμα των Σκοπίων εντός της χρονιάς. Και αυτό γιατί όπως φάνηκε ο Γιοχάνες Χαν, Επίτροπος που είναι αρμόδιος για τη διεύρυνση, βιάζεται να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ένταξή τους στην ΕΕ.
Μετά τη συνάντηση που είχε πριν λίγες εβδομάδες,  στα Σκόπια με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, ο Χαν εμφανίστηκε αισιόδοξος πάντως ότι «η απόφαση (για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων) θα ληφθεί τον Οκτώβριο». «Η Βόρεια Μακεδονία», όπως την αποκάλεσε, έχει εργαστεί σκληρά για αυτό και τώρα είναι η ώρα να το υλοποιήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες”, πρόσθεσε.
Ο Επίτροπος τόνισε τότε  ότι θα πρέπει να προχωρήσει στη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματός της ώστε να διασφαλίσει ότι μπορεί να χειριστεί υποθέσεις διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος, προτού να οριστεί η ημερομηνία για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
“Το σημαντικό τώρα, ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων του Οκτωβρίου, είναι να υιοθετηθεί ο νόμος για τον Γενικό Εισαγγελέα που παρέχει σημαντικές διασφαλίσεις για το κράτος δικαίου”, συνέχισε.
Το γραφείο του ειδικού εισαγγελέα ιδρύθηκε με βάση μια συμφωνία του 2015 για τον τερματισμό της πολιτικής κρίσης στη χώρα. Βασικό καθήκον του ήταν να χειριστεί τα αδικήματα διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος, υποθέσεις που οι τοπικές αρχές δεν μπορούσαν να διαχειριστούν επειδή επηρεάζονταν από την πολιτική εξουσία. Η εντολή αυτού του ειδικού εισαγγελέα έληξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως ελάχιστες υποθέσεις ολοκληρώθηκαν. Το κοινοβούλιο αναμένεται τώρα να εγκρίνει έναν νόμο που θα επεκτείνει την εντολή του Γενικού Εισαγγελέα και στις υποθέσεις που χειρίστηκε το γραφείο του ειδικού εισαγγελέα.
Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.newsbreak.gr/amyna/bomba-ellines-politikoi-moirastikan-2-000-000-eyro-mayro-chrima-apo-ta-skopia/#ixzz5wO4GNhwV

11 σχόλια:

  1. Στην ουσία, όλοι όσοι είπαν ναι τα έχουν πάρει και σύμφωνα με το νόμο μπορούν να μπουν όλοι στη φυλακη, όπως σύμφωνα με το νόμο και ο Σημίτης έπρεπε να ήταν μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αρειος Παγος μπορει να βγαλει αποφαση οτι τα ...πηρε ο λαος...Οπως πηρε αποφαση οτι εφταιγε ο λαος ...αναγνωριζοντας οτι δεν εγινε παραβιαση του Συνταγματος με το μνηνονιο...κι αρα σωστα εγιναν ολες.οι περικοπες..οι λιτοτητες ...και οι αυτοκτονιες.Αντισυνταγματικο βρηκε μονο οτι ηταν οι περικοπες των μισθων των δικαστικων.Δεν μενει παρα αν τα βρει ολα καλα...να ειναι καλα που δωθηκε και η Μακεδονια...απλα ο λαος δεν ξερει το ...συμφερον του.Αρα κι οσοι τα πηραν ...για καλο σκοπο τα πηραν.Ειναι κακο να φτιαξεις πισινα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ,ισως,μπορει !! Σοβαρα μουτρα τα γραφουν και σοβαροτερα τα μεταφερουν!!!!2 μυρια δεν φτανουν ουτε για οδοντοκρεμα στα τσακαλια μας.Οι βαλιτσες καταργηθηκαν ,αλλους τροπους εχουν να λαδωνουν,αυτα συμβαινουν ακομα σε εκεινους του πρωην παραπετασματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι βαλίτσες ειναι το πιο μη ανιχνεύσιμο μέσο ... Ολα τα αλλά ηλεκτρονικώς παρακολουθούνται σε συνεχή βάση δεδομένων.Βαλιτσα , χρυσός και θάψιμο στον.. κήπο ...

      Διαγραφή
  4. Μαλακιες,
    Ένας κομμουνιστής δεν χρειάζεστε να τα πάρει για να προδοσει τη χώρα του. Πληρώνει κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεμπερδεψε το αυτο.Ειτε απ εδω ..ειτε απ εκει...αν εισαι παλιανθρωπος ..και.τα παιρνεις και πληρωνεις.Κι εδω εγιναν.και τα δυο παντα. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 'Οπως τιμωρήθηκαν και οι "κουφάλες" πολιτικοί που τα πήραν για να προδώσουν τη "Κύπρο που έκειτο μακράν" το 1974 και δεν θα γλύτωσανν την τιμωρία και ήταν βαριά, πολύ βαριά... αλλά για τους "πρόθυμους ηλίθιους ένστολους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τριχες. Ειδησεις εντυπωσιασμου χωρις ουσια. Να χαμε να λεγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ετσι σε βολευει xa san. Γιατι οταν ολοι το γνωριζαμε αλλα δεν μπορουσαμε να το αποδειξουμε εσυ δουλεψες για αυτον που τα μασησε ...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.