22/8/19

Έχασε το κέφι του ο σουλτάνος; – Δείτε τον Ερντογάν αγέλαστο σε επίσκεψή του στη Στρατονίκεια



O Τούρκος πρόεδρος συνομίλησε με πολίτες και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, στην οποία η παρουσία του προκαλεί το ενδιαφέρον.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν fake news ότι απεδήμησεν εις τον... ισλαμικό παράδεισο με τους λόφους από πιλάφι και τις 72 παρθένες. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όμως παραμένει ζωντανός και παρά τις όποιες φήμες κυκλοφορούν για την υγεία του εκείνος συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Την Τρίτη (20 Αυγούστου 2019) επισκέφτηκε την αρχαία πόλη της Στρατονίκειας, στη βορειοδυτική Τουρκία, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ. Αν παρατηρήσετε στο βίντεο που ακολουθεί δεν είναι και πολύ εύχαρος. Κακόκεφο θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς, δείγμα, ότι περνάει αρκετά ζόρια τον τελευταίο καιρό. Στο εσωτερικό το κόμμα του χάνει υποστηρικτές και στο εξωτερικό οι μεγάλες δυνάμεις δεν φαίνονται να μασάνε από τις απειλές και την παρουσία των γεωτρύπανων σε κυπριακή ΑΟΖ και Αιγαίο.

Με οκνηρό περπάτημα και σχεδόν αγέλαστος, ο Τούρκος πρόεδρος συνομίλησε με πολίτες και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, στην οποία η παρουσία του προκαλεί το ενδιαφέρον.


Αν δεν παίζει το Player δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σημείωση: Η Στρατονίκεια ήταν αρχαία πόλη της Καρίας στην Μικρά Ασία, στα νοτιοανατολικά της Μύλασας και στα νότια του ποταμού Μαρσύα, παραπόταμο του Μαιάνδρου. Ιδρύθηκε κατά την ελληνιστική περίοδο από τους Σελευκίδες, ενώ η παλαιότερη Καριακή πόλη που υπήρχε στην περιοχή ονομαζόταν Χρυσαωρίς και ήταν η έδρα του Χρυσαορικού συστήματος. Στην σημερινή περιοχή βρίσκεται το χωριό του Εσκιχισάρ της επαρχίας Μούγλων της Τουρκίας.




2 σχόλια:

  1. Βασικά δείχνει περισσότερο στον κόσμο του, λες και μόλις έπαθε εγκεφαλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε. Δεν περιμενα να εχουμε και αρθρα για το κεφι του σουλτανου.
    Ελεος. Μπορει να κατουριωτανε απο το ταξιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.